תנו לי את הכח.

תנו לי את הכח.

תנו לי את הכוח לעמוד היום בערב מול המראה ולגלח את הראש. תנו לי את הכוח למרות כל המילים לא לבכות שזה קורה.. ומבטיחה תמונה לפני ואחרי.. השערות פשוט בורחות לי מהראש עכשיו הגיע הזמן. כמו שנאמר לי..שבועיים בדיוק. אתמול זה התחיל..היום זה פשוט נופל. אז תנו לי את הכוח לצאת עוד שעה מהבית...להראות כמה בתים..וללכת לעשות קרחת. [כן חברה אחת באה איתי לנגב את הדמעות, ורועי אמר שלא מסוגל..אז..]

R a c h e li

New member
קשה לי לקרא

אבל מיכלי פליזזזזזזזז תהייה חזקה, דמעות זילגי בלי לתת חשבון ושימי זיין על כל העולם רחלי קראה וכאבה

יותר חשוב פה לכולם.........

איך את מרגישה ומקווים שיחסית למצב את בסדר השיער.....בהחלט שולי....הוא יצמח שוב!

בדד1

New member
יש בך הרבה כח../images/Emo24.gif

את תתגברי והשיער יצמח שוב

מדהים

מדהים איך הוא נופל....זה מדהים..אני לא מאמינה... פנינה הספרית שלי מחכה בהיכון לשעה שבע בערב... אלך כבר עם הפיאה שתשים לי אותה .. סורי ..למרות המילים אני יורד לי דמעות...

יערית

New member
מיכלוש

יש בך את הכוח את נותנת לנו את הכוח את החזקה פה את ההשראה את המדהימה בכוחותייך הנפשיים זה ינשור ויצמח בריא יותר, חזק יותר, מבריק יותר.

שלי 9

New member
מצטרפת למילים של יערית ושולחת

לך חיבוק גדול.. זה כ"כ צובט ומרגש לקרוא אותך..בכל השלבים שאת עוברת..תמשיכי להיות חזקה

miki1209

New member
היי מיכלי

מעריצה אותך על ההתמודדות השיער יצמח מחדש !!!

השתקפות "תלת מימדית" במראה

במבט ראשון אולי תראי שערות שנשרו במבט שני לאחר משחק קטן בעיניים אם רק תרצי תראי בבירור את מקור הכוח ולאחר שתראי העיניים יסרבו להתנתק בהצלחה לך

מסתכלת על הקרחת

[מנסה להעביר תמונה שתראו..לא הולך לי..] מסתכלת..וחושבת שזה לא נורא כל כך..אולי מכוער בעיני אחרים..בעיני...מקבלת את זה. רועי כבר התרגל. יובל ואסף מפחדים לראות..לא רוצים להדליק מצלמה. מסתכלת..ורואה את העיניים כמו שאמרת.. זו בכל זאת אני למרות הקרחת. והפיאה...פתאם נורא גדולה.. והכלב שלי קבל התקפת לב שראה אותי..היה צריך לקבל אישור מיוחד שזו אני.. ובסה"כ יוצאת החוצה עם הפיאה לדרך חדשה ואחרת... מקווה שאהייה בסדר עם הקרחת.. ניפרדתי לשלום מהשיער...זה כבר הסטוריה. ושוב תודה לכולם בלעדי החברים מכאן וממכם..לא הייתי עוברת את זה בקלות יחסית. יישר כוח לפורום גרושים וגרושות!!!!!

גלי10

New member
אנא ,

אנא בכח. מילים מנוגדות אחת לשניה שיוצרות ביחד פיוט מדהים ומאחל חוזק. פיוט של תוקף ותחינה במיקשה אחת. כמו החיוּת שנוצרת בך. כמו הכח שבך. כמו התחינה השקטה הצועקת של כולנו איתך. כמו חוזק וכח ממנו אלייך
שומעים כאן. שאפי אל קרבך את התחושה.

אנא בכח

"אנא בכוח גדולת ימינך, תתיר צרורה:" "קבל רינת עמך שגבנו, טהרנו נורא" "נא גיבור, דורשי יחודך,כבבת שמרם" "ברכם טהרם,רחמי צידקתך, תמיד גמלם" "חסין קדוש, ברב טובך,נהל עדתך" "יחיד גאה, לעמך פנה,זוכרי קדושתך" "שעוותכם קבל,ושמע צקתנו, יודע תעלומות." בלחש "ברוך שם כבוד מלכותו לעולם ועד" אני אומרת אותה לעצמי כל יום...בשקט בשקט.. תודה גלי.

קוראת אותך בימים האחרונים

ומרגישה לא פעם "שקטונתי" מלענות לך. כל פעם נפעמת מהכח שבך, מהעוצמות מהחוזק ואפילו מחוש ההומור שלך. את יכולה לתת השארה לעוד ורבים אחרים. אני בכל אופן- מאמינה בך מאוד. יהי חזקה מיכלי. שולחת לך מכאן את כל האהבה והתמיכה שבעולם. ובקשר לשיער לכי שחקי אותה כמו ג'י או ג'ין (דמי מור)- לוחמת אמיתית את!

למעלה