תנו לי את הכח.

וזו עם הפיאה

מצתערת היא גדולה עלי עכשיו צריך לרוץ לפליישרית שתסדר לי אותה...הפוני מגיע לי לסנטר..והפיאה לא עומדת טוב.. אבל זה מה יש.... ואני בכל זאת מחייכת ויותר נוח בלי פיאה.

רחלי שימי לב: יאכטות

מאחורי הגב של..זה מהמרפסת... טוב מנסה לחייך לפיאה..אבל לא מסתדרת לי...

מצוטטת

New member
היא כרGע ב../images/Emo56.gif

אני אדיג לA.. שתבוא פה שתתפנה

wio wio wio wio wio....{red allert

o.m.g........{מרוקאי כזה....יעני..} ח'תכת שאפה :}}} תשארי על בסיס טיבעי... {smoki}....... הקרחת פשוט הולמת לך...

נרקיס7

New member
לכי על הקרחת

הולם אותך... חכי לתגובות של אנשים שלא מכירים אותך ותראי איך הם יידלקו על ה"תספורת" החדשה.

מצוטטת

New member
את יודעת

כבר אמרתי וכתבתי שיותר משאת לוקחת את נותנת כאן כמו גם, שקשה לי מהצד להתמודד עם השיתוף שלך...... אז הנה מגיעה עוד דעה ממש לא יכולה לעמוד במקום שלך.... בחשש מול המראה ואיך הוא בעייני האחר ברור לי גם החשש שהיה לך ואני גם כהכי סובייקטיבית שחושבת שלא השיער זה מה שקובע אלא איך לך מרגיש לא מ3ליחה לעמוד כאן באיפוק.... וכומו כתב לAך הערס..... ואם הוא כבר הגיב אז שתדעי שזה באבו אבוה אוטנטיייייי לדעתי את
עם הקרחנ'ה
באלוהים ובהכי כנות.את ניראת פגזית....

a n a t i 3 3

New member
מסכימה עם כל מילה../images/Emo45.gif

מיכליייייייי
את ממש יפה עם הקרחת
באמת באמת!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo140.gif

יודעת כמה קשה לך לקרא תודה על המילים וגם לענתי..ונרקיס..ואקסי ..וחי..וקוקו..ומיקי..וערסי..ושלי..ומגשימה..וחתולית..וגלי ...ואיש אוצר..וסביונית..ומראה ..וסוף עונה..וקטי..ודינה ..ורות 2..וכל מי שלא ציינתי..כי העייפות התגברה...ועדיין יוצאת לבלות..תודה לכולם..ממש מעריצה את הסבלנות שלכם להקשיב..ולהגיב. תודה שוב.

my sunshine

New member
מותק,

יפה לך דוקא גם החיוך, גם הקרחת.. את ממש לא זקוקה לפיאה.

mr_lonely

New member
כתבתי פעם....

מיכלי, יקרה ! קראתי את כל השרשור הזה כמו שאני בדרך כלל קורא ועוקב אחר הקורה לך ופשוט...התרגשתי.... כתבתי פעם למישהי אחרת בסיטואציה דומה / שונה ואני רוצה להקדיש לך כאן לא פסה תקוה ************** אם רק תצררי בלונים בקשת של גוונים ובעינייך שוכנת אהבה, לא פסה תקוה. אם ירח לוטף ענן, צליל צעדייך מטופף בגן ובלבך עוד אהבה, אל תאמרי: פסה תקוה. בעינייך אביט, אפרש עד תום. עוד יבוא יום, יתגשם החלום. ראשך זקפי, הביטי בגאווה עוד לא פסה התקוה. אנא זכרי ליל ירח מלא ופריחות. אל תשכחי, נקשרו יחד גורלות. וגם אם לפעמים "פאק העולם" עדיין לא פסה תקוה מהעולם.

למעלה