תנו לי את הכח.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אל מהבולה.... אל מסטפה.... אל מרוקיה עילגת..... "אקסי...ענדק ש'י ל'פאקייה...בש נקרקסו שננה" תקלידי ככה :}

יערית

New member
אני שמתי לב

איפשר איפשר...

1 רטלין... 0.5 רגיעון... 2 ואליום... 1 נומבון 1....את'יי מע פליו..אולה שיבה...אולה נענע...לי ענדק פ'ל פז'יז'ידר... והכל בר תפיסה כפרע..

יערית

New member
את נראית שיגעון!!!!!../images/Emo57.gif

באמת שראיתי במסנג'ר את ההכנות שלך לפני, רואה אותך עכשיו אחרי ועם פיאה ואומרת לך מיכלי מכל הלב-את נראית שיגעון קצוצת שיער
אולי תהלום אותך פיאה יותר קצוצה, אולי כדאי שתביאי לי אותה אני יעצב לך אותה
ויותר מכל, את מגלה פה את היופי הפנימי שלך, זה מעל הכל, זה בדיוק השיקוף של האישה שבתוכך, חזקה למרות כל מה שעברת עד כה(ועברת). ממני אליך ,תודה תודה תודה על השיתוף האינטימי הזה.

פשוט מושלם!

לא לכל אחד יפה קרחונה!(האמיני ליו
) יש לך גולגולת עגולה מושלמת עבור הקרחת. מ י ו ח ד ! לדעתי רק ככה.והלקוחות יאהבו את מה שאת תאהבי. לכי על זה נקודה.

° זואי °

New member
דווקא לא רע בכלל

אכן טרנד רבקה זהר
אילולי רציתי להאריך את השיער שלי שוב, הייתי הולכת גם אני על הטרנד הזה. יפה לך מיכלי, לא צריך את הפאה (אלא אם כן היא נותנת לך ביטחון).

מיכלי, את יפה גם ככה ../images/Emo20.gif

מקווה שהכל יעבור שהשער עוד יצמח וכמובן שתחלימי החלמה מלאה

מכירה אותך רק מכתיבתך פה

ראשית קבלי חיבוק ענק על האומץ הכוח והחשיפה... ובעניין הקרחת היא פשוט יפה לך המשיכי להיות חזקה וחייכנית ליזי

קטי30

New member
מאממממממממממממת../images/Emo99.gif

בחיי אלוהים ובספר תורה יפה לך בטירוףףףףףף כפרע
ות אוהבים אותך

galia1962

New member
את מרגשת ומדהימה מיכלי

והקרחת יפה לך וגם הפיאה כי אולי מה שרואים באמת ומקרין זה היופי והחוזק והעוצמה הפנימיים שלך... אותי את משאירה כל פעם מחדש ללא מילים ועם דמעות...

למעלה