תנועות נוער

Under the GUN

New member
אז זה טיפשי

זאת השנה השמינית שנמצאים בצופים, לא שביעית.. לפי זה יותר הגיוני שיקראו לכם שמיניסטים ולא שביעיסטים

noname202

New member
לא קוראים לנו לפי השנה בצופים

קוראים לנו לפי השכבת גיל, כמו שאני יכולה לקרוא לשכבת גיל בבית ספר. עזוב את זה שיש שבטים שבהם מתחילים לא בד' - שמתחילים בה', ושמעתי גם על כמה שבו', אז.. יש שמות תנועתיים [שלא כ"כ משתמשים בהם] לשכבות גיל, שביעיות, שמיניות וכאלה לא קשורים למספר השנים בצופים.

Anni Lupu

New member
התכוונתי

שהתחלתי עכשיו את השנה השמינית בצופים. ביב' זאת תהיה השנה התשיעית...

giraffeeeee

New member
אגב..

אני גם בצופים.. שנה שביעית (מכיתה ד') שנה שעברה הדרכתי ד' בנות והשנה אני ראשג"דית ד'
שבט אלומות שארון צפון

noname202

New member
התחלת השנה את השנה השמינית בצופים

כי שישיות, שביעיות וכאלה [כמו שאת שביעיסטית עכשיו], מתחילים לספור מכיתה ה'. אם את מד', אז...

noname202

New member
תשובה עמוקה :p

כיתה ד' - שנה ראשונה בצופים ה' - שנה שנייה ו' - שלישית ז' - רביעית ח' - חמישית ט' - שישית י' - שביעית י"א - שנה שמינית

הייתי בכמה תנונעות.

פעם זה היה הצופים והשומר הצעיר.. שזה היה כשהייתי ביסודי, אז מן הסתם הייתי חניכה. וב4 שנים האחרונות, הייתי בתנועת נוער שמגיעה רק למקומות נידחים "האיחוד החקלאי". כן, שם מפגר.
הייתי שנתיים חניכה ושנתיים הדרכתי את כיתות ה'- ו'- ז'. עכשיו כבר עזבתי.

gurke

New member
או או או אנחנו האיחוד

אי אי אי האיחוד החקלאי!

gurke

New member
מישהו מהקבוצה שלי בנוע"ל היה שם ממזמן

אז הוא שר לנו את השיר הזה XD

צופים:]../images/Emo110.gif

מכיתה ה' בצופים, כי לא היה ד' כשהייתי בד'.. שנה שעברה הדרכתי ד' בנים. השנה מדריכה ז'
ושנה הבאה רוצה להדריך קורס:] אה..ואני בשבט יובל הנהגת איילון..

משצים.

מכיתה ט',כרגע אני בתפקיד מש"מ. משצ מובטל.זה הכי כיף,להסתלבט בטיולים בלי אחריות מיותרת,אבל עדיין לעזור יותר מאלו שהאחריות מוטלת עליהםD:

למעלה