תנועות נוער

Anni Lupu

New member
תנועות נוער

יש כ"כ הרבה תנועות נוער בארץ.. ואנחנו כבר בגיל שהרבה מדריכים.. אז באיזו תנועה אתם חברים, ומה התפקיד שלכם? אני חברה בצופים (שבט אביב הנהגת ת"א-יפו). זאת השנה השמינית שלי (אני מכיתה ד'). שנה שעברה (כיתה י') הדרכתי קבוצה של תשע בנות מכיתה ה', והשנה אני מדריכה ילדים אוטיסיטים, ובתקווה לרשגד שנה הבאה.

gurke

New member
אני בנוער העובד והלומד ../images/Emo13.gif

מדריך חוג מוזיקה ולהקה. את יכולה להסביר את המשפט האחרון? נשמע ממנו כאילו את מדריכה אוטיסטים בשביל להיות רשגד (אם אני מבין נכון מה זה), וזה לא נשמע כל כך טוב. אני בטוח שזה לא ככה, רק תסבירי

Anni Lupu

New member
ממש לא!

רק התכוונתי ששנה הבאה אני מקווה שיתנו לי לרשגד. לא בחרתי להדריך השנה אוטיסטים (רציתי להדריך ז' בנות), אבל אני ממש שמחה שנתנו לי את התפקיד הזה, ואני אוהבת את החניכים שלי. אני לא עושה דברים, בשביל להשיג דרכם משהו אחר. אני ממש לא כזאת!

gurke

New member
לא חשבתי שאת כזו..פשוט מאיך שכתבת את זה

"השנה אני מדריכה ילדים אוטיסיטים, ובתקווה לרשגד שנה הבאה" אז זה היה נשמע ככה.. אני יודע שאת לא
בגלל זה לא הבנתי.. בכל מקרה, אני בחרתי מה להדריך
ואגב..עבדתי עם אוטיסטים הרבה (הייתי מדריך קפוארה של קבוצה כזו..) ככה שאם את צריכה עזרה במשהו, אני פה

Anni Lupu

New member
סבבה:)

היום הייתה כולה פעולה שלישית.. אז נראה מה יהיה. אבל תודה בכל מקרה.. רק תזכיר לי איך קוראים לך.. חח

Anni Lupu

New member
חח

יש לי שם שדווקא די קל לזכור:) השאלה אם אתה יודע איך לבטא אותו.. בהזדמנות אני אלמד אותך:)

gurke

New member
יש עוד דרך לבטא אנני ?

חוץ מ...אנני?
נו, כמו שאומרים באמריקה, "אני" כזה, לא?

Anni Lupu

New member
לא יודעת...

תראה, יש לי חברה שהכרתי דרך פורום אחד שהייתה בטוחה שאומרים את השם שלי בדרך מסוימת, ושפגשתי אותה אמרתי לה שזה לא נכון..

Anni Lupu

New member
בחיי..

שאין לי מושג מה זה אומר (במלעיל).. זה מלעל? כמו מלרע? כי אני עם לשון סיימתי (!). ככה כותבים ומנקדים את השם שלי: אֲנִי

חצילע

New member
נו יונתןןןןןןןןן כמו אני בהתעמלות קרקע. D:

יעני, את אומרת. אני. רק בדיבור של פרחות D: כאילו. לא משנה. הבנתי את עצמי. אמא תמיד אמרה שזה מה שחשוב.

Anni Lupu

New member
...

איזה התעמלות קרקע? ואני לא פרחה! אני רחוקה מלהיות אחת כזאת.. תשאלו את כל מי שפה מאליאנס.

חצילע

New member
לא הבנת אותי נכון.

יש לנו מדריכת התעמלות קרקע באזור בשם אנני. אבל אומרים את זה אני, אני יודעת למה את מתכוונת. ולא אמרתי שאת פרחה. :) פשוט... לא משנה. בקיצור את לא פרחה. ^^

Under the GUN

New member
זאת באמת שנה שמינית

כיתה ד - שנה ראשונה כיתה ה - שנה שניה כיתה ו - שנה שלישית כיתה ז - שנה רביעית כיתה ח - שנה חמישית כיתה ט - שנה שישית כיתה י - שנה שביעית כיתה י"א' - שנה שמינית

למעלה