תנועות נוער

noname202

New member
יש פה עוד כמה משצ"ית, תתפלאי. גם אני משצ"ית

בהכחשה, אבל משצ"ית :p מחוז חיפה

Snow fairy

New member
גם אני הייתי משצי"ת!../images/Emo3.gif

כיתה ח'-ט'... אבל המדריך שלנו היה מטריד מינית סדרתי [אני לא צוחקת:|. סיפורים במסנג'ר למי שרוצה
], אז כל המשצי"ם עשו עזיבה משותפת בסוף כיתה ט', ואח"כ גם הוא עזב

VIVIAN3

New member
וואו זה די מסובך

בכתה ד'-ה' הייתי בצופים וזה היה הסיוט של החיים שלי בגלל שהשבט בכפר סבא זה אחד השבטים הגרועים והלא מתפקדים שראיתי בכל ימי חיי היה מופע רכס אחד שאני כל כך רציתי להשתתף בו והייתי שם בקטעי קישור ואז בגלל שלא הייתי בחזרה אחת הם מנעו ממני להשתתף במופע יום לפני המופע עצמו
זה כלכך הכעיס אותי! גם המחנה קיץ שלהם היה פשוט חלום בלהות מתמשך עד שבסוף כתה ה' החלטתי לשים קץ לזה. ואז בתקופת החטיבה הייתי בנוער העובד אבל משום מה אני לא הרגשתי שייכת לשם בשום צורה שהיא כי כולם מכירים מורלים של התנועה ולכולם יש מידע כלשהו על התנועה ורק אני הייתי אאוטסיידרית כזאת וגם ממש התעצבנתי עליהם פעם (זה סיפור ארוך מאד...) ולמרות שהייתה שם קומונרית מאד נחמדה שעזרה לי בזמנים קשים אני עדיין לא הרגשתי שייכת. האור האמיתי שהיה לי מכל תנועות הנוער האלה זה המדצים (שזה לא ממש תנועת נוער אבל ווטאבר) היו שם אחלה אנשים והתגבשנו מאד וכל זה בלי מורלים מטופשים וחולצות תנועה שרק פיסית עשו אותי שייכת (בלי להעליב אף אחד...) זה היה אמיתי. אבל לצערי את המדצים העבירו למקום רחוק שלא יכולתי לבוא אליו באופן עצמאי ועד היום אני מתחרטת שלא המשכתי להיות במדצים. זהו

לא יודעת אם זה נחשב תנועת נוער...../images/Emo203.gif

אבל אני מדצ"ית, וגם משצ"ית שנה שלישית. מישהו שמע פה על משצ"ים?

noname202

New member
צופים ../images/Emo47.gif

טוב, אז אני בצופים מכיתה ה' [השנה שבה היה אפשר להצטרף]. שנה שעברה הדרכתי ח'
השנה בסופו של דבר אני מדריכת ה'..:) ובעזרת השם בעוד שבועיים זה יהיה רק ה' בנות ובתקווה להדרכט' בשנה הבאה :]

Anni Lupu

New member
?

איך שנה שעברה הדרכת ח' והשנה את מדריכה ה'? לא מדריכים את הגיל הקטן, ואז את הגדולים יותר?

noname202

New member
אהא

אנחנו שבט קטן, אז יצא ששישיסטיות הדריכו ח' והשנה זה כבר סיפור אחרD:

צופים :)

כבר מכיתה ה' עכשיו אני ביא'[כבר 7 שנים
] שנה שעברה הדרכתי ה'
השנה מדריכת ט' בשבט עידן הנהגת צפון :)

למעלה