תן לו בתרגום

MajorWinters

New member
תן לו בתרגום../images/Emo19.gif

בעקבות מצעד שנות ה70 ובעקבות השעה (5:50) חשבתי על שרשור, שתמיד כיף לעשות. וכן, אפילו הודעה חדשה נפתחה על זה. תרגמו את שמות האלבומים המשעשעים. לאחרונה שועשתי מ"הולכים על האחד" של יס... אז יאללה... לכו על זה...

RamiSun

New member
הולך על זה

כן - בנוכחותו של... פינק פלויד -ההופעה הגדולה בשמים כן - לב הזריחה כן - לוחמי החלל וגולת הכותרת: כן - צקי"ב

Slim Jim

New member
לשונות השעשוע בג'לי...

ניסיון מוזר לתרגם את LARK'S TONGUES IN ASPIC

קוריוז לא ממש קשור

בסרט "כחול מופלא" (סרט טבע תיעודי) יש סצינה שבה כמה לוויתנים בוגרים תוקפים אמא-לוויתן והתינוק שלה. הם משקיעים זמן רב בצייד הזה, ובסופו הם רק אוכלים את הלשון של הלוויתן הקטן. זה כנראה אומר שלשונות יכולות להיות דליקטס...

HelterSkelter1

New member
תתפלא, אבל

בחדר אוכל איפה שאני גר, הגשת "לשון פרה" לארוחת ערב היא לא עניין נדיר כלל וכלל... (כן, זה מגעיל, או שבעצם לא נגעתי בזה אף פעם, אבל זה קיים). בלי קשר, אני חושב שלביטוי Larks' Tongues In Aspic יש כן פירוש (בעיקר בבריטניה) אבל מכיוון שאני לא זוכר אותו במדיוק, אז נעזוב את זה (מישהו אחר כן יודע?).

dpascal2

New member
60 שניות על... "לשונות זרזיריים"

כידוע,לאכזריות של הרומאים כלפי בע"ח לא קם אח ורע, זה התבטא באלפי בע"ח שנטבחו מדי יום בקולוסיאום ודומיו, וזה התבטא גם בתפריט שלהם, לשונות זרזירים הוא לא אחר מאשר מאכל גורמה ברומא העתיקה והמסואבת, העשירים נהגו לבלוס את המאכל הזה שלשם הכנתו ניטבחו מאות זרזירים שהושלכו לאחר שלשונותיהם נחתכו, מה עם ה-Aspic ? לפריפ הפיתרונים, http://www.romans-in-britain.org.uk/arl_roman_recipes-1000_larks_tongues.htm

Metheny

Member
לשון פרה זה דווקא טעים

אנחנו אוכלים את זה לפעמים. אבל לגבי לשונות זרזירים, זה כבר אני לא יודע....

Rudess

New member
תן לו בתרגומיישן

מהר - מזיזים תמונות תיאטרון החלומות - רכבת המחשבה תיאטרון החלומות - כשיום וחלום מתאחדים לא רוק מתקדם: מטאליקה - הרוג את כולם :) בתולת הברזל - המספר של החיה :)

RamiSun

New member
אם כבר, תאטרון החלום - טרוף ארוטי

מלכי הפרח - אנחנו אבק כוכבים מלכי הפרחים - כנסיית ליבך וחחחח.. מלכי הפרח - "מרכז הריהוט הישראלי" בלילה שזה התרגום ל.................. ......................IKEA by Night

mobyboy

New member
קבל תרגומים חופשיים...

"מוכרים את אנגליה בעבור פאונד" - ג'נסיס "ימים של עבר עתיד" - המודי בלוז ואם אתה רוצה מצעד שלם של תרגומים חפשיים אז קבל..

למעלה