תמליצו לי

sceptic

New member
גימל אני מאוכזב...

להזכיר את מאשין הד בלי להזכיר את lazy? צק צק צק. ~np - Crosby, Stills & Nash - Blackbird (Beatles cover)~

sceptic

New member
גימל אני מאוכזב...

להזכיר את מאשין הד בלי להזכיר את lazy? צק צק צק. ~np - Crosby, Stills & Nash - Blackbird (Beatles cover)~

LadyG

New member
בגילי המופלג, גם המעט שאני זוכרת

זה משהו. אז לא צריך להתאכזב....אני משתדלת

קצת דיפ פרפל

קודם אני אגיד שאישית אני שונא אוספים, למרות שלהכרות ראשונה אוספים זה מן הסתם הדבר הכי טוב, אבל לצערי אני לא מכיר אוספים כך שאמליץ על אלבומים רגילים. הכרות ראשונה עם דיפ פרפרל, כדאי להתחיל עם: Made in Japan, אלבום הופעה שיצא ב 1972, ומכיל את את השירים הכי טובים באמת של הלהקה, י שלציין שהלהקה עברה כמה גילגולים, ובהופעה הזו ניתן למצוא את ההרכב הקלאסי שלה: ריצ´י בלקמור (גיטרה), ג´והן לורד (קלידים) איאן גיאלן (זמר) רוג´ר גלובר (באס) ואיאן פייס (תופים), האלבום מנציח סיבוב הופעות של הלהקה ביפאן, וניתן למצוא בו את הלהיטים: Highway Star, Child in Time, Smoke on the Water, Black Night ועכוד ועוד, רק שים לב, אם לא אהבת את black dog של לד זפלין, את תשנא את The Mule. אחרי אלבום ההופעה הזה, אפשר וצריך ללכת קצת אחורה בזמן לשני אלבומים פרוגרסיבים מצויינים של הלהקה: Deep Purple (אלבום בלי שם ועל כן צרפתי תמונה שלו להודעה)ו The Book of Taliesyn, שני האלבומים האלו, על כל ההבדלים בינהם מסמלים את כל מה שטוב בדיפ פרפל, שילוב של יכולות טכניות מופלאות עם רגש וריגשות. שני אלבומים נוספים שמראים את כיוון אליו הלכה הלקה לאחר מיכן הם Machine Head מ 1972 ו Fireball מ 1971, שניהם מומלצים, וקצת יותר "מכוסחים" משני האלבומים הראשונים. על קווין יש פה מספיק אנשים אחרים שיוכלו להמליץ לך, אישית הייתי הולך על Queen II ו A Night at the Opera שמראים את כל הטוב של הלהקה הזו (לדעתי לפחות)

האלבום לא נראה ככה יותר..

ככה נראה התקליט, כיום מוכרים את האלבום כדיסק רימאסטרד. יש שם עוד ביצוע של ללניה (שלדעתי יותר טוב), ועוד כמה ביצועים מיוחדים. העתיפה שלו נראית שונה לגמרי. רואים את 5 חברי הלהקה ולמעלה (או למטה) או כתוב דיפ פרפל. בקיצור, תסתכל על רשימת השירים.

LadyG

New member
וחבל שהאלבום לא נראה ככה יותר

הפוסטר של התקליט הזה קישט הרבה מאוד חדרים של בני עשרה בסבנטיס ולקוח מהתמונה הנקראת The Garden of Earthly Delights.

lady_anne

New member
../images/Emo47.gifולגבי קווין

הייתי מתחילה עם האלבומים הקלאסיים שלהם, A Night at the Opera ו-A Day at the Races ,ואחר כך נוסעת בזמן - קצת אחורה (Queen II) וקצת קדימה (Sheer Heart Attack ו-News of the World). האלבומים מהשנים המאוחרות יותר ממוסחרים מאד, ודי מביישים את צעירותם של חברי הלהקה מבחינת מורכבות היצירות. אף על פי כן גם בהם אפשר למצוא פנינים כאלו ואחרות. באופן אישי אני מחבבת בפרוורטיות מסויימת גם את האלבום הרשמי האחרון (חוץ מהקשקוש של Made in Heaven או איך שקוראים לו) - Innuendo, ובמיוחד את המנון-עיתות-המשבר שאומר "I´m going Slightly Mad"... תהנה ותבלה,

miromiro

New member
סמי סיכום-

לגבי הסגולים זה דיי ברור חובה לשמוע את משין-הד את ההופעה מייד אין ג´פן ואם ניתפסת אז אפשר להמשיך להמלצות האחרות ובודאי ששווה לשבת בחנות ולשמוע. לגביי קווין-רוב הממליצים (ואין הרבה) לא אוהבים את התקופה היותר מאוחרת של הלהקה אבל אי אפשר שלא לשמוע את לילה באופרה גם אם הוא לא הכי טוב הוא הכי מייצג, יום במרוצים הוא המועדף עלי וגם ג´אז לא רע בכלל לגביי ההופעה חיה שמעתי את הדיסק ואני יכול להגיד בודאות שבתקליט זה נישמע הרבה יותר טוב. בהצלחה נשמח לשמוע תגובות.

Slightly mad!!!

שיר שולט! הוא ההמנון הרשמי שלי (יחד עם "את לא נורמלית" של קוקו. בעיקר השורה "את פסיכופטית"
ויחד עם They´re coming to take me away...) בכ אופן, קווין? כמו כולם: השנים המוקדמות שלהם... אבל לדעתי כמעט כל השירים שלהם טובים.

Grimble Grumble

New member
גם Sheer Heart Attack

זה נסיעה אחורה לעומת לילה באופרה ויום במירוצים
... (יצא בין קווין 2 ללילה באופרה)

WhiteSnake 85

New member
כמובן ש"מייד אין ג´אפאן"

אבל יש עוד טובים: Burn - מומלץ כמובן בגלל השיר "בורן" עצמו אבל גם בגלל "מיסטרטד" ו"סייל אווי". Deep Purple - מומלץ בעיקר בגלל השירים "אפריל" ו"לאליינה". את כל השאר("אין רוק" ועוד) אמרו אחרים...

סיקסטיז

New member
השער כניסה לרוק הכבד של הסגולים

חייב להיות - IN ROCK , לדעתי הוא פסגת הגאוניות שלהם , כל שיר שם הוא פשוט פגז - SPEED KING , LIVING WRECK ,HARD LOVIN MAN , CHILD IN TIME כן , כן (בטח יהרגו אותי עכשיו) , גם יותר מ - MACHINE HEAD .

miromiro

New member
אל תפחד ממלה לא יהרגו אותך...

לא מעט יסכימו אתך ש-"אין רוק" הוא החביב עליהם, אבל למי שלא מכיר כדאי לשמוע את משין הד בתור התחלה ואם הסגנון והסאונד מוצא חן אז יאללה קדימה ל"אין-רוק" ובכל זאת אל תשכח שתמיד יש מי שיודע מה עשית בקיץ האחרון...האהאהאהאהה

matanbu

New member
אגב אגב אגב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אתם יודעים שלגמרי במקרה לפני שנים רבות (4-5 במספר), ראיתי את "אני יודע מה עשית בקיץ האחרון" ויש שם שיר נה נה נה נה נה נה נה (בטח לא אומר לכם כלום, רואים מגבלותיו של האינטרנט, כולם מוזמנים אליי הביתה כדי שאני יוכל לשיר להם את זה כמו שצריך! דיאט קוק עליי!)... בכל אופן חיפשתי אותו בנרותתתתתתתתת עד שאני וחברה שלי מצאנו אותו בקלטת ישנה של אמא שלה... שמענו שמענו היה נחמד עברנו הלאה בחיינו... ולא כל כך מזמן, השנה, השגתי כלמיני שירים של דיפ פרפל - לראות מה ההתלהבות, שמעתי, היה נחמד, לא התעמקתי, פתאום הגיע ברנדום "HUSH", ונחשו איזה שיר זה?! אכן! ~עוד פיסת מידע לא מועילה מבית היוצר של מתן בע"מ~

תמליצו לי

שרשור ההמלצות, לכאן יש לשרשר בקשות להמלצה על שירים או אלבומים של להקות

למעלה