תמליצו לי

LadyG

New member
אני אשמח לתרום לך את החמישיה

הפותחת שלי: שלשת הראשונים בלי חשיבות לסדר: Aqualung Thick as a brick Living in the past ואחריהם עוד שניים: Minstrel in the galley Songs from the wod

קודם כל

ברכות על השימוש הנאה והמושכל בשרשור ה"תמליצו החדש" החדש (אפילו לא הורדנו את הנילונים מהחנות), מעבר לזה על המלצותיה המופלאות של הליידי, שהן כרגיל כזה ראה וקדש, אוסיף רק את האוסף המדהים: Original Masters מ 1985 המסכם בצורה מופלאה את השנים היפות של הלהקה, כדאי מאוד מאוד, הייתי אפילו אומר, שכצעד התחלתי עדיף האוסף, ואז ללכת לפי המלצותיה של הליידי

hells bells

New member
היי שכחתם את THIS WAS?

הראשון ובעיני גם אחד משלושת הגדולים שלהם. תקליט בגוון בלוזי עמוס בכל טוב,שווה האזנה.

LadyG

New member
דווקא לא שכחתי

ועוד אחרי שדיברנו השבוע על Dharma. לטעמי האישי, ואני רק מדברת על טעמי האישי הוא לא בין 3 הגדולים אבל אני בהחלט מצרפת אותו ל- 3 שבאים אחריו.

miromiro

New member
הלס בלס, אני אתך ויותר מזה..-

הדיסק הזה הפך עם השנים (20 שנה) למועדף עליי יותר מכולם. זאת לא היתה אהבה ממבט ראשון אלא כזאת שמבוססת על הכרות מעמיקה והרבה רגעים אינטימיים מהנים . כך לאט לאט הוא התיצב בטופ ולטעמי הוא הטוב מכולם. על אוספים במקרה של ג´טרוטול לא הייתי ממליץ בכלל!!!

באופן עקרוני אני מסכים

ויש אולי מקום לפתוח את דיון האוספים, אישית אני ממש נגד, אבל האוסף הזה הוא כל כך מקסים (גם אם אינו מייצג נכונה את האופי האמתי של הלהקה) שאין לי אלא להמליץ עליו למי שאינו מכיר אותה

matanbu

New member
כבר נתנו לך את רוב האלבומים הטובים

רק אוסיף את Living In The Past ואחזור שנית על האלבום המופלא והטוב ביותר שלהם לדעתי Thick As a Brick!!!

Mr Jack

New member
שמעתי במקרה את השיר

Why Does It Hurt When I Pee של פרנק זאפה..ונורא אהבתי, בניגוד לכמה שירים אחרים ששמעתי שלו, אז אם מישהו יכול להמליץ לי על עוד שירים שלו, אך באותו סגנון ! תודה...

matanbu

New member
היחיד שאני מכירה והיה פה כבר פעם

DONT EAT THE YELLOW SNOW

goldyboy

New member
יש לי עוד המלצה ../images/Emo13.gif

האנפלאגד של ניל יאנג. אלבום מעולה, ביצועים גדולים. אלבום מקסים ומרגש. מתאים במיוחד לחורף ועוד יותר ללילה גשום אבל אפשרי ומומלץ בכל זמן בשנה. מומלץ בחום

Nir of GondoliN

New member
האם מישהו יכול להמליץ לי על דיסקים

של הפיקסיס? pixies. הם בכלל נחשבים אגדת רוק?

Grimble Grumble

New member
Queen

אני ממליץ דבר ראשון על 4 האלבומים מתקופה שלפני בוהמיין ראפסודי: Queen Queen II (הכי מומלץ) At The Beeb (הסשנים שלהם בבי בי סי ב73) Sheer Heart Attack בנוסף מומלצים שני "אלבומי המוות" Innuendo Made In Heaven עוד חובה זה אלבום שהוא לקט מהופעות בסביבות 78: Live Killers... אלבום ההופעה אחד הטובים ביותר ששמעתי... ובנוסף אני חייב להמליץ על 2 נוספים של חברי הלהקה: Brian May - Back To The Light (מדהים!) Roger Taylor - Strange Frontier

למעלה