תמליצו לי

ganooov

New member
אוקיי... ../images/Emo13.gif

לך על "אווזת השלג", אם לא תקנה את זה, אין ´ך מה לחפש פה
. אוסף - יש לי את The Very Best Of D.P. אני לא רואה אותו כחובה, עדיךף שתלך על מה שהניבלונגים מציע, כי אין לי שום דיסק אחר של דיפ פארפל. בכל מקרה, גם האוסף של ליאו כהן נחשב כאן חובה, לא?

אלך!

אווזת- השלג. אלך עליו. אולי אוותר הפעם על פרפל, כי אני רוצה משהו של הסטונס, ועוד דיסק חדש. תודה לך על ההמלצה המתפשרת...

sceptic

New member
לא נכון. חצי אוטומטי אלבום מעולה.

ויש הגורסים שגם הופעתו עם שלומי שבן שיצאה לאחרונה בדיוידי טובה. לא יודע, לא שמעתי (ואין דויד). ~np - הדרה לוין-ארדי - Don´t Get Me Wrong~

sceptic

New member
פלונטר יצא ב78.

1900? שלו עם סחרוף יצא ב90. ~np - Jimi Hendrix & BB King - Like A Rolling Stone~

קיר קמט

New member
ראיתי את זה כבר קודם.

סליחה על ההטעייה. היה לי פשוט בעיות בגלל ההוצאה המחודשת...

goldyboy

New member
פורטיס תמיד עשה מוזיקה מעולה

וגם היום. בהתחלה היתה לי בעיה עם "חצי אוטומטי" אבל ככל שהקשבתי לאלבום הזה יותר התחלתי לאהוב אותו. אלבום מצוין. כמובן ש"פלונטר" מ-1978 מומלץ ביותר, אחד מאלבומי הרוק הטובים שיצאו פה אי פעם (חיים רומנו עשה עבודת הפקה מדהימה) ועוד המלצה אם אתה העניין של פורטיס, "כשהגיטרה מנסרת את הלילה", אלבום הופעה חיה מ-1992 שכל החבר´ה שלי ואני קרועים עליו. פורטיסחרוף עושים שם את מה שהם יודעים הכי טוב - לתת בראש. 15 קטעים, משובחים אחד אחד, כל שיר בונבון. ביצועים חזקים, דחוסים, סאונד מלוכלך, אנרגיות מטורפות, אין רגע אחד משעמם שם. פורטיס המשוגע וסחרוף הביישן משלימים ומאזנים אחד את השני והתוצאה - ללקק את האצבעות. יאאמי.
גם ההופעה של פורטסי עם שלומי שבן מעולה. לא ראיתי אך שמעתי כמה קטעים. הביצועים ממש מפתיעים ושלומי שבן, פסנתרן בחסד עליון ובכלל מוזיקאי משובח גם משלימים אחד את השני ופורטיס מצליח להעביר את האנרגיות והשגעון שלו גם בלי דיסטורשנים. הפסנתר של שבן עושה את העבודה מצוין.

niraf

New member
כשהגיטרה מנסרת את הלילה..

דיסק בעייתי.. סאונד איום ונורא שהורס את כל השירים. למרות שככלל הם מעולים אחד אחד וגם ביצועים לא רעים, לא שומעים כלום כמו שצריך. שלומי שבן מבחינתי הוא בין היוצרים הכי מדהימים שקמו פה.

sceptic

New member
זה היה ציטוט מביג לבובסקי

סרט בהחלט שולת. ועכשיו לשאלתך. למה? כי הם פשוט סתם. סתם. סתם. סתם. אם אתה מחפש משהו באותו סגנון, אבל מעניין וטוב, לך על סיימון וגרפונקל. שמע את Bookends או Bridge Over Troubled Water. שני אלבומים מעולים, ולא מרדימים ומשעממים וחסרי כל טעם כמו האיגלז. ~np - Yo La Tengo - Oklahoma, U.S.A~

nute kram

New member
אגב "ליבובסקי"

יש שם גירסא ל"הוטל קליפורניה" של ה-gypsy kings, אחלה עיבוד
וגם כדי לנסות את ג´טרו טאל ב aqualang שזה אחלה אלבום וגם שלום חנוך.

למעלה