הסברים קצרים והנמקות חסרות פרוט
קודם כל על ה snow goose לפני שאתה שומע רק תזכורת קטנה שהאלבום הזה, שהוא ללא ספק פרוג ולא ספק קלאסי וללא ספק מומלץ הוא אולי לא המייצג הכי טוב של הפרוג (אולי מומחי הפרוג שביניינו יכתבו על כך יותר), כל אלבום של אמרסון לייק ופלמאר, ג´נסיס (בתקופות הראשונות של גבריאל), ג´נטל ג´יאנט, או יס בתקופותיה הטובות, הם מייצגים טובים יותר של הג´אנר, אבל אני יש לי אינסטינקט כזה כשמישהוא אומר snow goose אני אומר, כן תקנה!!!, ודיי בצדק. בקשר לאוסף של הסטונס שהמלצתי עליו, קשה לייצג את הסוטנס, במשך ארבעים שנה, הם הוציאו אלבומים בקצב אלבום בשנה, ולפעמים יותר, עד היום הלהקה פעילה ומוציאה אלבומים, הסטונס הם אחת הלהקות היחדות שאני מכיר שאפילו ב box set אי אפשר לייצג את כל היצרה שלה, Forty Licks שמכיל 40 שירים, כל אחד מהם להיט ענק, הוא מייצג טוב, גם אם לא מושלם, אישית אני מעדיף יותר את האוסף rewind הישן והטוב, אבל למי שלא שמע עדיין את הסטונס, Forty Licks הוא בחירה מצויינת. בנושא הסגולים, היה פה שרשור די גדול עליהם, תקרא אותו ותחליט, אני עומד על דעתי, שהדרך הכי טובה להכרות עם הלהקה הוא אלבום ההופעה עליו המלצתי למעלה