תמליצו לי

Mr Jack

New member
המלצות המלצות !

מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על דיסקים של Deep Purple ו Queen. תודה רבה לעונים.

צריך המלצות לרכישת דיסקים

שלום לכם, אני אף- פעם לא מקל ראש ברכישת דיסק מקורי בארצנו, ועכשיו כשיש לי אתכם, אני יכול להרשות לעצמי להייעץ באנשים שיודעים על מה הם מדברים. אז ככה, אני עומד לרכוש שלושה דיסקים. אני רוצה משהו חדש, איזה אלבום פרוגרשיב שהוא חושבה, ועוד אוסף של להקה, ככה, בשביל להכיר אותה. האלבום החדש יכול להיות מכל ז´אנר. אני אף- פעם לא פוסל כלום (מלבד מזרחית). האלבום חובה, אני מחפש משהו משנות ה-60, 70. האוסף אני רוצה של אחת מאגדות הרוק שמדברים עלייהם פה. חשבתי לי כבר על הבאים, נא אמרו לי את דעתכם, והוסיפו, בבקשה, המלצות לאחרים: בתור אוסף חשבתי על האוסף עם ה-17 שירים, אני חושב שקוראים לו THE VERY BEST OF של האיגלס. איך הוא? אני רוצה אולי גם משהו של דיפ- פרפל. איזה אוסף של הסטונס אתם ממליצים (או אלבום מייצג, משהו קלאסי, שהוא חושב שלהם)? בתור דיסק חדש, מה אתם אומרים על זה של הברידרז? בתור אלבום חובה, חשבתי לי על הסנואו- גוס, שמעולם לא שמעתי. מחכה לעזרה, יוטה.

malolds

New member
המי.

מישהוא יכול להמליץ לי בבקשה על אלבום טוב של המי שכדאי לי להתחיל איתו?

אני לא יכול לענות על זה

לדיפ פרפל, היו כמה תקופות, שתיים מהן חביבות עלי במיוחד, התקופה הראשונה הפרוגית שלהם, והתקופה השניה של ההבי מאטל המרגש, לאחר מיכן הם עשו כל מיני דברים שאוהבי דיפ כאן יוכלו להעיד עליהם יותר ממני. גם לקוייין היו כמה תקופות, האלבומים הראשונים היו פרוג (או כמעט פרוג), לאחר מיכן הם הפכו ליותר ויותר רוק פשוט, ואפילו הגיעו לפופ פשוט ממש, עם חזרה קטנה אחורה לקראת הסוף. כך שמבחינתי, אם תוכל להסביר איזה סוג של אלבומים של פרפל וקווין אתה מחפש, יהיה יותר קל גם לי וגם לכל השאר

כמה תיקונים...

"איזה אלבום פרוגרשיב שהוא חושבה"= איזה אלבום פרוגרסיב שהוא חובה. "(...משהו קלאסי, שהוא חושב שלהם)?"= משהו קלאסי שהוא חובה שלהם.

moshel

New member
the who

כן יש 2 שהם אבני דרך הראשון הוא אופרת הרוק טומי השני נקרא who next תתחיל איתם שלך D.J MOSHEL

אממממ.....

בדיוק כמוך, גם אני ביקשתי ממש לא מזמן המלצות על "המי"- ולי המליצו להתחיל עם Who´s Next אלבום מצויין! עם שירים מעולים כמו: Love Aint For Keeping Wont Get Fooled Again Teenage Weastland Behind Blue Eyes ובכלל- אני חושבת שאין שיר אחד באלבום הזה שהוא לא טוב, שירים מצויינים אחד אחד! וחוץ מהאלבום הזה, אני ממליצה מאוד על "טומי", שהוא אחד האלבומים הכי מיוחדים ששמעתי.....

ועוד אחד שאני חייב להוסיף

Quadrophenia המצויין, שבעיניי תמיד נחשב ליצרת מופת ו Live at Leeds אלבום ההופעה המעולה, שיצא בהוצאה מחודשת (יעני רימסטר) ב 1995, מצד שני, תחפש קשה ותתקשה למצוא אלבום רע של "המי", אז עם המלצה, או בלעדיה, פשוט תשמע ותהנה

country joe

New member
ואף אחד לא הזכיר את sell out המופתי

אחד האלבומים האהובים עלי. מה אין שם? מדע בדיוני פסיכדלי ב"ארמניה עיר בשמיים", מיני-אופרה ב"קעקוע", אגדה מטורפת ב"מרי אן עם היד הרועדת", וסולו גיטרה ענק של טאונסנד ב"אני יכול לראות למרחק מיילים". בין שיר לשיר יש מעברים בצורת פרסומות קורעות מצחוק, חלקן אמיתיות וחלקן נכתבו ע"י הלהקה.

המלצים

בתור אלבום פרוגרסיב חובה, הייתי בהחלט הולך על the snow goose של קאמל, יחד עם זאת, כאן תוכל למצוא רשימה של אלבומי חובה בתחום, כל מהם פגיעה בול. דרך טובה להתחיל מסע בעקבות האבנים המתגלגלות הוא האלבום: Forty Licks, אלבום אוסף שיצא לא מזמן, ומסכם הייטב את הקרירה הארוכה של הלהקה הגדולה בעולם. בקשר לסגולים, אישית הייתי מתחיל בהאזנה ל made in japan אלבום ההופעה הקלאסי שלהם, המכיל כמה מהביצועים היותר יפים והיותר מעניינים לשירים הכי גדולים שלהם. על דיסקים חדשים, אני לא יכול להמליץ, ואם יש פה משיהוא שמוכן להודות שהוא אוהב את האיגלס, אז שיגיד מה דעתו עליהם

yoavsc

New member
אז ככה...

בתור אלבום פרוגרסיב חובה הייתי הולך על אחד מהבאים: Genesis - Selling England By The Pound Yes- Close To The Edge אבל בקשר לסטונס ולדיפ פרפל, אני מסכים בהחלט עם הניבלונגים.

את

סלינג אניגלנד יש לי. צודק, הוא באמת חובה. השני, של ייס, אני לא מכיר, כי אני לא מכיר טוב את הלהקה כלל. הוא מומלץ בתור אלבום ראשון?

yoavsc

New member
אלבום ראשון ללהקה?

תלוי כמה האוזן שלך רגילה לרוק מתקדם.

תודה רבה.

אלך על הסנואו- גוס. אבל עד כמה באמת מייצג, ובו זמנית, טוב, הוא האוסף של הסטונס? ולהתחיל לשמוע להקה, דווקא עם אלבום הופעה? צריך להכיר קודם את הקטע של השירים, לפני ששומעים את הלהקה משנה אותם לטובת ההופעה, לא? תמיד אמרתי שאלבומי- הופעה הם בונוס למעריצים. אלה שמכירים את הקטע של השירים מספיק טוב, כך שיבינו למה נעשה כל שינויי שנעשה בהופעות, ואת כל הבדיחות הפרטיות, ובכלל, את כל הגרוב של ההופעה, שהוא, לדעתי, תמיד היה מן צ´ופר לאוהדים, הם אלה שבאמת יהנו מאלבום- הופעה, לא? עיינתי ברשימה. שלושה מהם יש לי. עוד מעט ארבעה...

הסברים קצרים והנמקות חסרות פרוט

קודם כל על ה snow goose לפני שאתה שומע רק תזכורת קטנה שהאלבום הזה, שהוא ללא ספק פרוג ולא ספק קלאסי וללא ספק מומלץ הוא אולי לא המייצג הכי טוב של הפרוג (אולי מומחי הפרוג שביניינו יכתבו על כך יותר), כל אלבום של אמרסון לייק ופלמאר, ג´נסיס (בתקופות הראשונות של גבריאל), ג´נטל ג´יאנט, או יס בתקופותיה הטובות, הם מייצגים טובים יותר של הג´אנר, אבל אני יש לי אינסטינקט כזה כשמישהוא אומר snow goose אני אומר, כן תקנה!!!, ודיי בצדק. בקשר לאוסף של הסטונס שהמלצתי עליו, קשה לייצג את הסוטנס, במשך ארבעים שנה, הם הוציאו אלבומים בקצב אלבום בשנה, ולפעמים יותר, עד היום הלהקה פעילה ומוציאה אלבומים, הסטונס הם אחת הלהקות היחדות שאני מכיר שאפילו ב box set אי אפשר לייצג את כל היצרה שלה, Forty Licks שמכיל 40 שירים, כל אחד מהם להיט ענק, הוא מייצג טוב, גם אם לא מושלם, אישית אני מעדיף יותר את האוסף rewind הישן והטוב, אבל למי שלא שמע עדיין את הסטונס, Forty Licks הוא בחירה מצויינת. בנושא הסגולים, היה פה שרשור די גדול עליהם, תקרא אותו ותחליט, אני עומד על דעתי, שהדרך הכי טובה להכרות עם הלהקה הוא אלבום ההופעה עליו המלצתי למעלה

למעלה