תמיד אפשר לחלוםתמיד אפשר לחלום
הנה מפת קווים שאולי יום אחד יהיו ברכבת ישראל. בצבע בהיר - קטעים שעוד לא נסללו או שעוד לא הותאמו לרכבות נוסעים. בהמשך - קווים בין-עירוניים.
כל הכבוד על ההשקעהתמיד אפשר לחלום
והקווים הבין-עירוניים
חולון - משה דיין - אין כזה!תמיד אפשר לחלום
הנה מפת קווים שאולי יום אחד יהיו ברכבת ישראל. בצבע בהיר - קטעים שעוד לא נסללו או שעוד לא הותאמו לרכבות נוסעים. בהמשך - קווים בין-עירוניים.
נכון, טעות שליחולון - משה דיין - אין כזה!
חולון - קוממיות ראשל"צ - משה דיין
בלבול בקו אשקלון-באר שבענכון, טעות שלי
יתוקן בגירסה הבאה. אם לעוד מישהו יש הערות, תיקונים, הצעות, שיפורים וכו', זה הזמן.
דוקא לאבלבול בקו אשקלון-באר שבע
מסומן שמאשקלון עד באר שבע דרך שדרות ונתיבות הוא קו קיים שלמעשה הקמתו עוד לא התחילה
אצלי הוא כההדוקא לא
הקו מאשקלון ועד לצומת עם קו נען - ב"ש הוא בחום בהיר.
משונהאצלי הוא כהה![]()
הסתכלתי שוב יותר טוב,אתה צודק.משונה
אצלי הקטע שמאשקלון ועד לצומת הוא בבירור יותר בהיר מהקטע שמהצומת ועד באר שבע.
חמוד. אהבתי! אם כבר מפת החלומות אזתמיד אפשר לחלום
אופס... חדרה מזרח-עפולהחמוד. אהבתי! אם כבר מפת החלומות אז
ההיתי מוסיף את הקו המזרחי וקו חדרה מערב-עפולה דרך ואדי ערה. כמו כן את השלוחה לתח"מ פתח תקוה וקו חיפה-קרית אתא-נצרת.
עוד לאאופס... חדרה מזרח-עפולה
כן, מאושרים כברעוד לא
לפחות בינתיים אני מכניס רק קווים שעל תשתית קיימת, בהקמה או בשלבי אישור.
אהבתי. עכשיו צריכים למצוא אתתמיד אפשר לחלום
כל הכבוד על ההשקעהתמיד אפשר לחלום
קודם כל, מצטרף למחמאות!תמיד אפשר לחלום
רק חלומותקודם כל, מצטרף למחמאות!
ומספר שאלות/הערות: אני מבין שהתבססת על תכניות תשתית רשמיות של רכבת ישראל הנמצאות בהליכי אישור/תכנון/ביצוע. על מה התבססת בתכנון קווי הנסיעה? האם יש מידע מוסמך המראה למשל אילו תחנות במפרץ חיפה ישמשו רק את הרכבת הפרברית? האם הזיווגים שהצגת בקווים הפרבריים (בנימינה/חולון, פ"ת/רחובות, רעננה/מודיעין) אכן מתוכננים או מציגים אופציה אפשרית אחת מני רבות? ומדוע דווקא ראש העין דרום הפכה לטרמינל ראשי (ולא אחותה הצפונית החדישה יותר)? בכל אופן, עבודה נהדרת ואולי אפשר להתיחס אליה בפורום כמפת 2010 (אינשאללה)! יובל
תחנת ראש העיןרק חלומות
התשתית מבוססת על התשתית הקיימת, בפיתוח או מתוכננת. הקווים על מה שאני הייתי רוצה שיהיה. אין לי מושג מה התכניות של רכבת ישראל. החלוקה בת"א וחיפה בין תחנות פרבריות לבין-עירוניות היא לפי הסמיכות למרכזי תחבורה ציבורית אחרים ורצון להפחית את מספר העצירות של הרכבות הבין עירוניות ולהרחיק את התחנות שלהן זו מזו. למה ראש העין דרום? משתי סיבות: זאת התחנה היותר נוחה לתושבי ראש העין והיא מהווה תחנת קצה לקו של כפר-סבא - רעננה ולכן הגיוני שתשמש כתחנת מעבר בין הקווים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.