תמיד אפשר לחלום

מצב
הנושא נעול.

easyn

New member
תמיד אפשר לחלום

תמיד אפשר לחלום
הנה מפת קווים שאולי יום אחד יהיו ברכבת ישראל. בצבע בהיר - קטעים שעוד לא נסללו או שעוד לא הותאמו לרכבות נוסעים. בהמשך - קווים בין-עירוניים.

easyn

New member
תמיד אפשר לחלום

תמיד אפשר לחלום
הנה מפת קווים שאולי יום אחד יהיו ברכבת ישראל. בצבע בהיר - קטעים שעוד לא נסללו או שעוד לא הותאמו לרכבות נוסעים. בהמשך - קווים בין-עירוניים.
תמיד אפשר לחלום
והקווים הבין-עירוניים

כל הכבוד על ההשקעה../images/Emo70.gif ובאמת הלואי

תמיד אפשר לחלום
והקווים הבין-עירוניים
כל הכבוד על ההשקעה
ובאמת הלואי

sannis

New member
חולון - משה דיין - אין כזה!

תמיד אפשר לחלום
חולון - קוממיות ראשל"צ - משה דיין

easyn

New member
נכון, טעות שלי

חולון - קוממיות ראשל"צ - משה דיין
נכון, טעות שלי
יתוקן בגירסה הבאה. אם לעוד מישהו יש הערות, תיקונים, הצעות, שיפורים וכו', זה הזמן.

exit_from_here

New member
בלבול בקו אשקלון-באר שבע

נכון, טעות שלי
יתוקן בגירסה הבאה. אם לעוד מישהו יש הערות, תיקונים, הצעות, שיפורים וכו', זה הזמן.
בלבול בקו אשקלון-באר שבע
מסומן שמאשקלון עד באר שבע דרך שדרות ונתיבות הוא קו קיים שלמעשה הקמתו עוד לא התחילה

easyn

New member
דוקא לא

בלבול בקו אשקלון-באר שבע
מסומן שמאשקלון עד באר שבע דרך שדרות ונתיבות הוא קו קיים שלמעשה הקמתו עוד לא התחילה
דוקא לא
הקו מאשקלון ועד לצומת עם קו נען - ב"ש הוא בחום בהיר.

exit_from_here

New member
הסתכלתי שוב יותר טוב,אתה צודק.

משונה
אצלי הקטע שמאשקלון ועד לצומת הוא בבירור יותר בהיר מהקטע שמהצומת ועד באר שבע.
הסתכלתי שוב יותר טוב,אתה צודק.
אבל השוני מאוד קטן,במקומך הייתי מבהיר את זה קצת. או שזה רק אני. סליחה על ההטרדה!

luckydude

Active member
חמוד. אהבתי! אם כבר מפת החלומות אז

תמיד אפשר לחלום
ההיתי מוסיף את הקו המזרחי וקו חדרה מערב-עפולה דרך ואדי ערה. כמו כן את השלוחה לתח"מ פתח תקוה וקו חיפה-קרית אתא-נצרת.

luckydude

Active member
אופס... חדרה מזרח-עפולה

ההיתי מוסיף את הקו המזרחי וקו חדרה מערב-עפולה דרך ואדי ערה. כמו כן את השלוחה לתח"מ פתח תקוה וקו חיפה-קרית אתא-נצרת.
אופס... חדרה מזרח-עפולה

luckydude

Active member
כן, מאושרים כבר

עוד לא
לפחות בינתיים אני מכניס רק קווים שעל תשתית קיימת, בהקמה או בשלבי אישור.
כן, מאושרים כבר
הקו המזרחי תמיד היה מאושר. הקו לעפולה נמצא כעת בוועדות המחוזיות, השאלה המרכזית שבודקים עכשיו זה אם לחבר את הקצה של הקו באיזור גן שמואל בצמוד לכביש הקיים או קצת דרומה משם.בתו

אהבתי. עכשיו צריכים למצוא את

תמיד אפשר לחלום
אהבתי. עכשיו צריכים למצוא את
(פרופ') חן מלינג שייתן הסבר על הקווים/תחנות/לוחות זמנים. רשימת מסילות שיחושמלו וסוג הציוד הנייד וד"ר אביתר רייטר שיודיע לנו מתי יגיעו הקרונות והקטרים החדשים לכל הקווים הנ"ל.

Image of me

New member
כל הכבוד על ההשקעה

תמיד אפשר לחלום
כל הכבוד על ההשקעה
הלוואי שככה זה ייראה, והמפה יצאה מאד יפה.

אדיה

New member
קודם כל, מצטרף למחמאות!

תמיד אפשר לחלום
קודם כל, מצטרף למחמאות!
ומספר שאלות/הערות: אני מבין שהתבססת על תכניות תשתית רשמיות של רכבת ישראל הנמצאות בהליכי אישור/תכנון/ביצוע. על מה התבססת בתכנון קווי הנסיעה? האם יש מידע מוסמך המראה למשל אילו תחנות במפרץ חיפה ישמשו רק את הרכבת הפרברית? האם הזיווגים שהצגת בקווים הפרבריים (בנימינה/חולון, פ"ת/רחובות, רעננה/מודיעין) אכן מתוכננים או מציגים אופציה אפשרית אחת מני רבות? ומדוע דווקא ראש העין דרום הפכה לטרמינל ראשי (ולא אחותה הצפונית החדישה יותר)? בכל אופן, עבודה נהדרת ואולי אפשר להתיחס אליה בפורום כמפת 2010 (אינשאללה)! יובל

easyn

New member
רק חלומות

קודם כל, מצטרף למחמאות!
ומספר שאלות/הערות: אני מבין שהתבססת על תכניות תשתית רשמיות של רכבת ישראל הנמצאות בהליכי אישור/תכנון/ביצוע. על מה התבססת בתכנון קווי הנסיעה? האם יש מידע מוסמך המראה למשל אילו תחנות במפרץ חיפה ישמשו רק את הרכבת הפרברית? האם הזיווגים שהצגת בקווים הפרבריים (בנימינה/חולון, פ"ת/רחובות, רעננה/מודיעין) אכן מתוכננים או מציגים אופציה אפשרית אחת מני רבות? ומדוע דווקא ראש העין דרום הפכה לטרמינל ראשי (ולא אחותה הצפונית החדישה יותר)? בכל אופן, עבודה נהדרת ואולי אפשר להתיחס אליה בפורום כמפת 2010 (אינשאללה)! יובל
רק חלומות
התשתית מבוססת על התשתית הקיימת, בפיתוח או מתוכננת. הקווים על מה שאני הייתי רוצה שיהיה. אין לי מושג מה התכניות של רכבת ישראל. החלוקה בת"א וחיפה בין תחנות פרבריות לבין-עירוניות היא לפי הסמיכות למרכזי תחבורה ציבורית אחרים ורצון להפחית את מספר העצירות של הרכבות הבין עירוניות ולהרחיק את התחנות שלהן זו מזו. למה ראש העין דרום? משתי סיבות: זאת התחנה היותר נוחה לתושבי ראש העין והיא מהווה תחנת קצה לקו של כפר-סבא - רעננה ולכן הגיוני שתשמש כתחנת מעבר בין הקווים.

אדיה

New member
תחנת ראש העין

רק חלומות
התשתית מבוססת על התשתית הקיימת, בפיתוח או מתוכננת. הקווים על מה שאני הייתי רוצה שיהיה. אין לי מושג מה התכניות של רכבת ישראל. החלוקה בת"א וחיפה בין תחנות פרבריות לבין-עירוניות היא לפי הסמיכות למרכזי תחבורה ציבורית אחרים ורצון להפחית את מספר העצירות של הרכבות הבין עירוניות ולהרחיק את התחנות שלהן זו מזו. למה ראש העין דרום? משתי סיבות: זאת התחנה היותר נוחה לתושבי ראש העין והיא מהווה תחנת קצה לקו של כפר-סבא - רעננה ולכן הגיוני שתשמש כתחנת מעבר בין הקווים.
תחנת ראש העין
נושא מיקומה החדש (הנוכחי) של תחנת ראש העין היה שנוי במחלוקת אם כי למיטב ידיעתי העתקת התחנה לצומת קסם הגדילה את מספר המשתמשים בה. יתכן אמנם שלחלק ממשתמשי ראש העין דרום המיקום החדש פחות נוח אך מאידך היא נגישה יותר לבאים מכביש 5, 6, או 444. אבל כטרמינל של קו כפר סבא (על פי הסכמה ההיפוטתית כמובן לפיה אין רכבות מכ"ס לסגולה וב"ב) ניתן להשתמש בכל אחת משתי התחנות.

מצב
הנושא נעול.
למעלה