תמיד אפשר לחלום

מצב
הנושא נעול.

צביקוש23

New member
תוחזר תחנת פ"ת המקורית לאלתר..

תחנת ראש העין
נושא מיקומה החדש (הנוכחי) של תחנת ראש העין היה שנוי במחלוקת אם כי למיטב ידיעתי העתקת התחנה לצומת קסם הגדילה את מספר המשתמשים בה. יתכן אמנם שלחלק ממשתמשי ראש העין דרום המיקום החדש פחות נוח אך מאידך היא נגישה יותר לבאים מכביש 5, 6, או 444. אבל כטרמינל של קו כפר סבא (על פי הסכמה ההיפוטתית כמובן לפיה אין רכבות מכ"ס לסגולה וב"ב) ניתן להשתמש בכל אחת משתי התחנות.
תוחזר תחנת פ"ת המקורית לאלתר..
אני מציע לשקם את תחנת הרכבת הישנה של פ"ת ברחוב רפפורט להחזיר את המסילה (במקום המסילה שנעלמה ע"י גנבי פלדה) , ולהחזיר עטרה לישנה..

D a v i d o f f

New member
שלום לחברי הפורום

תמיד אפשר לחלום
הנה מפת קווים שאולי יום אחד יהיו ברכבת ישראל. בצבע בהיר - קטעים שעוד לא נסללו או שעוד לא הותאמו לרכבות נוסעים. בהמשך - קווים בין-עירוניים.
שלום לחברי הפורום
חדש כאן. על אמת, קפצתי לשאול שאלה, והחלטתי להדביקה לשירשור זה: האם אפשר להעמיס אופניים לרכבת בנסיעה בינערונית? ולי, לאדם הקטן והפשוט, מה העדיפות ברכבת? אני נוסע מדי יום הוד-השרון\כפר-סבא לראשל"צ או רחובות. הלוך חוזר עולה 44.5 ש"ח. שזה... הרבה הרבה יותר מעלות דלק וטיפולים. אז איפה בדיוק זה יוצא כדאי? תודה

scooby5

Member
הכי זול - בחופשי חודשי,

שלום לחברי הפורום
חדש כאן. על אמת, קפצתי לשאול שאלה, והחלטתי להדביקה לשירשור זה: האם אפשר להעמיס אופניים לרכבת בנסיעה בינערונית? ולי, לאדם הקטן והפשוט, מה העדיפות ברכבת? אני נוסע מדי יום הוד-השרון\כפר-סבא לראשל"צ או רחובות. הלוך חוזר עולה 44.5 ש"ח. שזה... הרבה הרבה יותר מעלות דלק וטיפולים. אז איפה בדיוק זה יוצא כדאי? תודה
הכי זול - בחופשי חודשי,
או בכרטיסיה. אני מקווה בשבילך שרכבת ישראל תקיים את הבטחת משרד התחבורה, לכרטיסי חופשי-חודשי בכל הקווים.

אסור להוביל אופניים ברכבת.

שלום לחברי הפורום

תיקים לאופנים? אופניים מתקפלים?

אולי אסור בתור אופניים
אך ניתן לרכוש בחנויות לאופניים תיקים לאופניים.... אולי זה יעבוד
תיקים לאופנים? אופניים מתקפלים?
זו באמת יכולה להיות אפשרות, כמו מזוודה

D a v i d o f f

New member
כמובן שבמדינה כמו שלנו אסור להוביל

אופניים - כי אם תיקח אופניים, אז לאחר שתרד בצד השני של המדינה לא תיאלץ לקחת תחבורה ציבורית מסוג אחר ולשלם עוד. ... אולי אני סתם קטנוני, אבל זה בהחלט דבר שאפשר ללמוד מהנעשה בארה"ב.

Image of me

New member
זה לא זה.

אופניים - כי אם תיקח אופניים, אז לאחר שתרד בצד השני של המדינה לא תיאלץ לקחת תחבורה ציבורית מסוג אחר ולשלם עוד. ... אולי אני סתם קטנוני, אבל זה בהחלט דבר שאפשר ללמוד מהנעשה בארה"ב.
זה לא זה.
פשוט אין מקום ברכבת בשביל אופניים. העדיפו להקצות יותר מקומות ישיבה על חשבון מרחב לאופניים.

Image of me

New member
הרכב שלך עולה לך פחות מ-890 שקל

שלום לחברי הפורום
הרכב שלך עולה לך פחות מ-890 שקל
בחודש?

מצב
הנושא נעול.
למעלה