תמונת השבוע...

KoBi v2

New member
תמונת השבוע...

לא יודע מתי צריך לפתוח אבל זכיתי שבוע שעבר אז הנה אני פותח! שימו ואני אחר זוכה...

Kryptonite

New member
זו לא בריטני

זו תמונה של ג'ניפר לאב יואיט שהדביקו עליה את הפרצוף של בריטני

britmel

New member
שללייי

Brit22k

New member
Kryptonite ......

איזה תמונה מדהימה!!! ממש אהבתי אותה שמרתי אותה ;] לתמונה שלך מגיע לזכות לפי דעתי D: ביי מאמי

שלי../images/Emo183.gif../images/Emo182.gif

היא כ"כ יפה שלפעמים אני חושבת שבמקום זמרת היא הייתה צריכה להיות דוגמנית

אני לא בטוח,

יש המון אנשים שמשקיעים בה כל כך הרבה במראה החיצוני, שהיא יוצאת טוב בתמונות, ויש מצב שהרבה מהם עברו עריכה בפוטושופ. נראה לי שכל אמריקאית ממוצעת תוכל להגיע לרמות יופי שבריטני מגיעה אם ישקיעו בה כל כך הרבה. דוגמנית באה עם תווי פנים יפות ישר, ורק אחרי איפור מקצועי ישר היא עוברת לצילומים. אל תתקפו אותי, רק הבעתי דיעה. בשבילי בריטני הכי יפה, אבל אני מנסה להיות מציאותי.

ומי אמר שבדוגמניות לא משקיעים?../images/Emo11.gif

זה ברור שמה שאתה רואה על המסך הוא לא אחד על אחד מה שצולם,הוא רחוק אלפי שנות אור מהמציאות - בין אם מדובר בדוגמנית על,ובין אם מדובר בבריטני. "נראה לי שכל אמריקאית ממוצעת תוכל להגיע לרמות יופי שבריטני מגיעה אם ישקיעו בה כל כך הרבה"- אני לא מסכימה עם המשפט הזה. לבריטני יש תווי פנים יפות,ואפילו כשהיא טבעית היא נראית מדהים,כי הכל אצלה מושלם. לא לכל אחת יש את זה,ובמצב כזה,גם אם תאפר ותלטש בלי סוף,זה לא יהיה אותו הדבר. אז נכון,משקיעים בבריטני,אבל אם לא היה לה את היופי הטבעי שיש לה,גם אחרי עשרות שכבות של איפור ועשרים ניתוחים פלסטיים זה לא היה נראה אותו הדבר. חוץ מזה,שאנחנו הרי יודעים שמלא פעמים בריטני לא מתאפרת,אפילו בתמונות שבריטני נראית בהם כאילו הרגע קמה משינה וזרקה על עצמה משהו מתוך הארון,היא נראית מדהים. דוגמניות לא תמיד נראות טוב ללא איפור,בכל דוגמנית משקיעים מינימום מה שמשקיעים בבריטני,זה הכרחי. בריטני פשוט יפה,עם איפור,בלי איפור,עם עריכה בפוטושופ,בלי עריכה בפוטושופ - היא פשוט יפה

tali44

New member
יש לה תוי פנים יפות.

אבל בלי איפור היא לא כזו יפה. כאילו היא נראית חיוורת מאד. (כמובן שיש תמונות, ויש תמונות בחלקן היא מכוערת ןגם בתמונות של ההריון היא הייתה די מכוערת,, אבל בפפראצי האחרונים היא ממש יפה, אז זה תלוי) אבל אם שמים עליה מייק אפ ומוסיפים לה צבע לפנים (וכמו שאמרתי שהתוי פנים שלה יפות) היא נראית מדהימה!! גם המבנה גוף שלה ממש יפה ומושלם, שבלי זה כמובן באמת איפור לא יעזור. וסה"כ בריטני מהממת רק שהיא צריכה קצת צבע ותלבושת הולמת ושהשיער יהיה נורמלי.

candyheart

New member
מכוערת?!

היו לה תמונות שהיא נראתה ממש ממש רע...ובהחלט היו לה תמונות מכוערות.אבל היא עצמה אף-פעם לא היתה מכוערת.זאת הגזמה. ודווקא היא מקסימה בלי איפור לדעתי...

בריטני אף פעם לא מכוערת../images/Emo2.gif../images/Emo182.gif

אז נכון,יש תמונות שבהן היא לא נראית כזו יפה,אבל כל אחת מדהימה תצא בתמונה אחת או שתיים מתוך אלפי תמונות פחות יפה. אם שמים לב,תמיד יש את התמונות הבודדות שבהן בריטני נראית רע,אבל אם מסתכלים על שאר התמונות מאותו סט אז מבחינים שזו הייתה רק תמונה בודדת שלא החמיאה לבריטני וכל השאר בהחלט שונות. מספיק שתפסו אותך בשניה אחת שלא היית מוכנה או מסודרת,בשניה אחת שבמקרה יצאה לך פוזה גרועה,והתמונה יוצאת בהתאם. אבל זה קורה,לכל אחד. פשוט אין דבר כזה אדם שנראה טוב בכל מצב. תני לי אדם אחד שנראה טוב בכל תמונה שאי פעם צילמו אותו,ואני מורידה בפנייך את הכובע. אני לא חושבת שאפשר להגיד על בריטני אי פעם שהיא "מכוערת". זה פשוט לא היא. היא פשוט בן אדם רגיל,כמו כולנו,ולכל אחד יש דבר שיותר מחמיא ודבר שפחות- אודם אדום למשל יכול להראות על אחת מדהים,ועל מישהי אחרת בדיוק ההפך. יש את הסטייל שמתאים לה,ויש את זה שפחות,שעושה לה עוול. חוץ מזה,בריטני פוטוגנית,תמונות פשוט עושות אותה מדהימה ברוב המקרים. מה שכן,תמיד יש יוצאים מן הכלל,וזה בסדר גמור

למעלה