תמונת השבוע...

tali44

New member
לא התכוונתי למכוערת במובן

הזה. כמו שאמרת, בריטני מדהימה והדגשתי את זה בהודעה שלי שיש לה תוי פנים יפות וגוף מושלם. שאם לא זה אז איפור לא יעזור, הייתה תקופה שהיא הייתה נראית חיוורת ובגדים יותר מדי פשוטים ואין בהם שום טעם. אבל ברור שהיא לא יכולה לצאת כל הזמן יפה, כי למי יש כח להתאפר לפני כל פעם שהוא יוצא מהבית. וכמו שבריטני כתבה במכתב באתר שלה שהיא רגילה שהפפראצ'י נדחפים אליה וכבר אין לה כח אליהם אז אין לה טעם להתאפר בשביל הצלמים האלה. בשורה התחתונה, הבריטני הזו מדהימה. ועובדה שהיא במספרים גבוהיים ברשימת הנשים הסקסיות וכו'...

SuperShiro

New member
ממש ממש לא קשור

בריטני, בלי פוטושופ ועם, ניראת מדהים, יש לך המון הוכחות לכך, מטקסים בהם הייתה כשהיא איפרה את עצמה, תמונות פפרצי מדהימות. לבריטני יש תווי פנים יפים, זה דבר שאי אפשר להגיד שלכל אמריקאית ממוצעת יש. יש מעט מאוד אנשים בעולם שמסתכלים עליהם ואומרים "וואו היא/הוא פשוט מדהים/ה", לדעתי ולדעת רבים אחרים בריטני כזו. זה ממש לא קשור לפוטושופ ולרמת ההשקעה, היא פשוט נולדה יפה עם תווי פנים מאוד מאוד יפים, זה כל מה שנחוץ. אחרי הכל גם לה יש ימים רעים, גם היא לא תמיד ממצה את יופייה בחלק מן התמונות, אבל שוב, זה לא שולל את העובדה שיש לה תווי פנים מאוד מאוד יפים, זה משהו שתמיד יישאר איתה

שיר../images/Emo9.gifאת כמובן תמיד צודקת../images/Emo45.gif../images/Emo182.gif

לגמרי מסכימה איתך. כל מה שאני אמרתי רק במילים שונות. ד"א,זו קרן למקרה שלא שמת
החלפתי כינוי כי נמאס לי מהקודם.

KoBi v2

New member
אוקיי התמונה שהכי אהבתי הייתה של...

Crazy On Britney הלוואי ובריטני תחזור להיות כזאת ליידי.

למעלה