תמונות....

P u s s i c a t

New member
תודה...

לגבי החברים - הסברתי כבר. כולם נשואים וככה גם כל "מאגר" החברים שלהם. לגבי חברות.... יוצאת, מבלה, אבל ממש לא סומכת על רווקה שרוצה זוגיות שתכיר לי. כי אם לי למה לא לה? למרות שגם שם ניסיתי. וגם "המאגר" הזה מוגבל... תכלס, בגיל 35 אין לך מבחר גדול וזה שיש, לא מחכה לך בסופר. אז יוצאת, ומבלה, ומכירה. אבל למה לא להגדיל אפשרויות? לא תולה את כל תקוותיי באתרי היכרויות, אבל למה לצמצם אופציות שגם ככה מצומצמות יתר על המידה? אז נכון ש-99 אחזו שם דפוקים. אבל רק בשביל הסיכוי שמהאחוז הבודד השפוי שעוד נמצא שם אמצא מישהו אחד שיתאים לי - ממשיכה לנסות. רק שמנוי כבר מזמן אין לי ולוקחת את זה הרבה יותר בקלות... ולגבי החברה... אין לי בעיה לצאת בחברה של אנשים נשואים או "סתם" זוגות. נהנית מזה בכיף. רק שמשם לא תצא ישועה...

ד נ י ת3

New member
דווקא אני אוהבת חברות

שמכירות לי. הן הרי ירצו את ההכי טוב בשבילי, ומי שמתאים לי לאוו דווקא מתאים להן.

magenta73

New member
דיברתי על שידוכים

של חברות נשואות/בזוגיות... אין לבעל/חבר שלהן משהו להכיר לך? לא יודעת, מותק, אני לא באה להגיד לך עשי אל תעשי. אני יודעת שלי זה לא טוב. כל אחד ומה שעושה לו טוב/רע/סביל...

P u s s i c a t

New member
יש והם לא רוצים...

כשאמרתי כל הסביבה החברתית שלי נשואים או נמצאים בזוגיות, התכוונתי לחברים/ות שלי ולחברים שלהם. ברור שאם לחבר של חברה שלי או לידיד שלי היה מישהו הולם ופנוי הם היו מכירים לי. אין. ככה זה כשאת גרה בפריפריות... רוב החבר'ה שלי כבר נשואים ++ אחת עשתה לבת שלה בת מצווה לא מזמן...
אם לא הייתי נגעלת מהעיר הזו - כבר מזמן הייתי חוזרת לתל אביב...

גלי 1970

New member
לפחות ענית לו

אני לא עונה להודעות ללא תמונה, אלא אם כן בהודעה הוא רושם שישלח לי תמונה למיייל

יש לי משהו להגיד

גם לי אין תמונה דבר ראשון בגלל בעיה טכנית ודבר שני אני ממש לא פוטוגנית אבל מי שלא רוצה להפגש מפסיד בגדול וחוץ מי זה עד היום כל התמונות שראיתי ממש לא היו דומות למציאות עם לטוב ועם ורע (אפילו גרוע)

P u s s i c a t

New member
שמעי...

אין לי בעיה עם זה שאין לו תמונה כמו שאמרתי. אבל כן. יש לי בעיה עם זה שהבקשה שלי זכתה להתעלמות. תענה שאין לך. תענה משהו אחר. אבל אל תעלם ברגע שמבקשים ממך משהו לגיטימי. ואגב - אני לא נפגשת עם מי שלא רואה תמונה. כעקרון. הנה. רק אתמול פנה אליי מישהו באתר חדש לי, עם ניק לא מוכר לי. אם לא היתה תמונה לא הייתי מזהה שזה מישהו שחסמתי בעבר במסנג'ר אז בשביל מה? לא בוחרת על סמך דיוק בתמונות. ברור שלכל אחד מידה אחרת של פוטוגניות. אבל בהחלט רוצה בשביל רושם ראשוני לראות אם הטיפוס בכלל מדבר אליי. אותי למשל, דוחה שפם / זקן. נגעלת מזה. לא חושבת שחבל לי ולו על הזמן אם הוא מגדל אחד משניהם? לא חבל סתם להטריח מישהו שאין סיכוי שטיפוס כמוהו ימצא חן בעיני? אם זה בגלל שיער מיותר על הפנים ואם כי הוא פשוט מזכיר לי את דוד שלי?... ואם כי הוא סתם לא הטעם שלי בגברים?

את צודקת לגמרי

אני די ירוקה בקטע ויש נקודות שלא חשבתי עליהם בכלל פשוט הגבתי לך מנקודת מבטי, למה לי אין תמונה? כששואלים אותי

phizik

New member
את שוכחת דבר קטן.......

רוב הגברים, עד כמה שהבנתי משיחות, מפיצים פניות להרבה יותר מאחת שתיים במכה ,מעצם העובדה שרוב הנשים לא מגיבות לפניות אם הן לא מעוניינות.(זה מניסיון אישי). יכול מאוד להיות שחזרו אליו מספר נשים והוא בחר לנסות עם X ולא עם Y ופשוט לא שולח לשאר הנשים שחזרו אליו תגובה. דרך אגב אני לא אתפלא אם עוד שבוע תקבלי ממנו פנייה מתנצלת עם תירוץ עלוב.
בדרך כלל זה לא קשור לתמונות,למרות שזאת יכולה להיות סיבה.אבל בסיכומו של דבר הכוונה להגיע למפגש, אז מראש לא כדאי להתחיל משהו עם אידיוט ששוכח שתראי אותו שם. לי היתה תקשורת של מספר מסרים עם מספר נשים שהתאיידו ברגע שהעלתי את בקשת התמונה.

למעלה