תמונות....

P u s s i c a t

New member
תמונות....

פנה אליי מישהו באיזה אתר היכרויות (ולא אכנס אפילו למידת התדהמה שהם מעלים בי לאחרונה בגלל שכבר טחנו את זה עד דק...) למרות שרשמתי עדיפות לתמונה - פנה בלי תמונה. לגיטימי. הבחור גרוש, עם ילד ואולי לא רוצה שכל העולם ואחותו יראו תמונה שלו באתר ציבורי. אולי. אולי ממניעים אחרים. לא נכנסת אליהם. בכל מקרה - עונה לו - שנשמע מעניין (כי הכרטיס באמת נשמע מעניין) ושאשמח לראות גם תמונה. מאז - דממה. משהו לא בסדר במה שביקשתי?...

ד נ י ת3

New member
פשוט: הוא בדיוק

שלח את הפילים לפיתוח... תחכי עד שהתמונות יהיו מוכנות והוא ישלח לך אותן בדואר...

עדי2211

New member
או שהיונה מתה בדרך... עם המשלוח...

P u s s i c a t

New member
אולי הוא חשב שלא אייתתי נכון

את המילה "תמונה"? חשב שאני אנאלפבתית?...
נראה לי הם כותבים כולם מאיזו מחלקה סגורה...

תשוקית

New member
אולי הוא פוחד מסירוב...אחרי שתראי

במי מדובר.....או שסתם אין לו תמונה...או שכמו שכבר אמרתי סביר יותר שהוא פחדן נמושה ... חחחח ....קרה לי את זה המון....!!

../images/Emo109.gif

הוא שלח בטח לעוד 10 בנות אותו דבר... אל תתייחסי, זה לא מתוך זלזול, זה פשוט בגלל הקלות הזאת שבאינטרנט... ואם הוא ניתק קשר בגלל תמונה אני מבטיחה לך שזה הפסד שלו. באינטרנט ה"משחק" הוא עם תמונה. בלי תמונה שילך לחפש את החברים שלו. בדרך כלל המציאות מתבררת כגרועה יותר מהתמונה, ככה שלא הפסדת כלום!

magenta73

New member
זה לגיטימי לגמרי

אני בהלם ששאלה כזאת באה ממך... האמת...

P u s s i c a t

New member
שמעי....

אחרי מה שעבר עליי בשבוע האחרון באתרים האלה, אני כבר לא יודעת מה לחשוב.... האחד שם תמונה מהבר מצווה.... כאילו שלא אראה בשניה שנפגש שאין שום קשר למציאות... ואני אפילו לא נכנסת למה שקרה אחרי... . השני - מז)*)ן לי במח שעות בטלפון, <דווקא היתה אחלה שיחה אז לא 'כפת לי כי לפחות העברתי את הזמן על חשבונו...> מנסה להפגש למחרת, אומרת לו שאני באירוע משפחתי אבל אפשר בכיף ביום שאחרי... אומר שיתקשר למחרת בכל מקרה, ולא מתקשר יותר בכלל.... ולא. הוא לא הכיר מישהי אחרת כי הוא "גר" באתר... האחר - 1.62, בן 46, שחיות זה לא הוא, פונה אליי במשפט האלמותי "אהבתי את הכרטיס שלך, נראה לי שיש פה סיכוי למשהו טוב..." (ולא. ניסוח שלו. לא "קריצה". כשרשמתי שאני מחפשת גבר עד גיל 42, גבוה (ואם אני 1.73 אז 1.62 לא ממש נכנס להגדרות) ואחד שאוהב חיות... או לפחות מוכן לקבל אותן. לפחות הוא לא כמו החצוף שפעם אמר לי - יאללה, לא תוותרי על החתולים שלך בשבילי? (הממ... לא. הם אצלי 9 שנים אתה עוד שנה כבר לא תהיה פה..) ואז אמרתי לעצמי.... יכלו להיות שאני טועה במשהו? יכול להיות שזה לא כמו שחשבתי? שאני בסדר והעולם הוא זה שהשתגע? .... בלי להשמע בנאלית.... אבל... נשארו עוד גברים נורמלים בעולם? (ולא, לא נשואים שמנסים, לא כאלה שיש להם "רק" חברה ושוכחים לספר עליה, ובטח לא כאלה שמתים להפגש איתי 5 ימים לפני שהם מציעים נישואים לחברה שלהם שהחליפה אותי...) אחד. נורמלי. לא יותר. כל כך הרבה לבקש?

shelly1975

New member
יש

אבל הם כבר או נשואים או GAY
או שאלוהים עדיין עובד על פיתוחם ומתמהמה כי אפילו לאלוהים יש גבול כנראה

P u s s i c a t

New member
אז הגדרה מחודשת

רווק, או לפחות פנוי חוקית, (ורצוי גם רגשית ופיזית. כבר הכרתי מישהו שהתגרש וחזר לגור עם אשתו, אבל בלי מחוייבות... אז זה בסדר) סטרייט, ושבאמת רוצה קשר ולא רק כותב "אבל רק אם את רצינית / בשלה לדבר האמיתי..."

תשוקית

New member
חחח אני מקווה שהוא יעבוד על פיתוח

חדשני יותר....נגיד אחד בלי באגים!!

shelly1975

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זה לא אני צוחקת, זה אלוהים

ד נ י ת3

New member
יש.

כמו שאני שומעת המון בחורים שאומרים "איפה אני אמצא בחורה נורמלית? כולם שרוטות". יש הרבה נורמלים. צריך פשוט למצוא את המתאים ביותר. מזל.

magenta73

New member
לא זה לא

אבל כנראה שזה כן... אני, האמת, באמת לא מבינה למה בחורות נורמאליות בוחרות במודע להישאר באתרים הללו... למה לעשות את זה לעצמך?

למעלה