תמונות....

ד נ י ת3

New member
אולי...

וזו הדילמה של המצאי באתרי הכרויות. אז איך אפשר למצוא מישהו שבאמת יתאים לי? מבחינה (זהירות...) סוציואקונומית? איפה לחפש? לחכות ליד הגורל? או אולי לגרום לגורל לקרות?

magenta73

New member
אני יודעת

שהגיונית זה נכון. יש סיכוי למצוא משהו מתאים מבחינת (זהירות) סוציואקונומית. אבל. זה פשוט, באיזה שהוא שלב, לא שווה את זה. כל הסרטים שיש שם.

ד נ י ת3

New member
ככה כתוב בספרים.

<האחים גרים, אגדות עם, וכו'> נו, פולניה שלי, כמה תהיי מוכנה לסבול? (לסבול בשבלנו זו מצווה הרי...)

magenta73

New member
אני לא מוכנה לסבול יותר

אהבה היא לא סבל. לא חשוב מה ניסו למכור לך.

טמפורה

New member
גם כן מציאה....

והאלה היא לא כמה מוכנים לעשות בשביל למצוא, אלא כמה מוכנים לעשות ואולי בסוף לא למצוא.. (הנה דנית, קבלי היגיון על היגיון) והספר המומלץ השבוע: "הגיונות"

ד נ י ת3

New member
מי שמחפש מוצא.

יש לי חברה שיצאה עם אולי 1000 בחורים מהג'י דייט, בבחור ה1001 היה קליק. הם היום נשואים עם ילדים באושר.

magenta73

New member
רק היום רק היום...

רק אני חושבת שלא מוצאים אלא בוחרים...?

P u s s i c a t

New member
מבחינה לשונית אפילו...

בוחרים כשיש מבחר. אם אין מבחר - צריך להתאמץ ולחפש.... או להתפשר על מה שיש - וזה לא בבית ספרינו.

magenta73

New member
ואני חשבתי

שאת בוחרת אחד... לטוב ולרע... ושיש מבחר את בוררת...

P u s s i c a t

New member
המממ...

אם היה מבחר - הייתי בוחרת אחרי שהייתי בוררת. (כמובן, אחרת הייתי נשואה כבר 15 שנה עם הראשון שהציע...) כשיש מולך רק שניים (לצורך הדוגמא) והאחד נבלה והשני טרפה... אין לך אפילו מה לברור... אז את ממשיכה לחפש, כדי להגדיל את המבחר ומתוכו לברור. מרגישה כמו בהכנת אורז פתאום מי אמר
? וברצינות? הלוואי ויכולתי למצוא אחד והוא היה מושלם. שזה אומר מושלם בשבילי כמובן. לא חושבת שיש כזה דבר בנאדם / גבר מושלם. אבל חושבת שיש מישהו שהוא בדיוק מה שאני מחפשת (או לפחות די קרוב) ואז הוא מושלם בשבילי. מישהו שיש בו דברים זהים או קרובים למה שאני מחפשת בגבר ושלא אצטרך להתפשר בו על דברים שהם מאוד עקרוניים בשבילי.

P u s s i c a t

New member
עד שמוצאים ../images/Emo8.gif

מה את אומרת? שנתפשר על משהו בינתיים? עד שהחורף המקפיא הזה יעבור?

P u s s i c a t

New member
לא יודעת...

ממה שאני לפחות שמעתי מבחורות ומבחורים - הבחורים בעיקר מתלוננים על זה שהבחורות סנוביות ולא מתייחסות, או במילים אחרות - הם לא מוצאים חן בעיניהן. הבחורות מתלוננות בעיקר על חוסר בהירות. לא מובנים החבר'ה. רוצים אבל לא. מעוניינים אבל לא. כאילו - פחות יטריד אותי אם יפנו אליי רק מס' מועט של גברים שכן מעוניינים מאשר שיפנו אליי כמה עשרות טובות שרק רוצים לבדוק (ככה זה נראה בכולופן) אם הם יצליחו לקבל תשובה / טלפון. נראה כמו מפגש אספנים. רק שאנחנו הבולים...

P u s s i c a t

New member
בואי נעשה עסק....

תני לי אלטרנטיבה אחרת לבחורה בגילי (בלי להשמע פאתטית, אלא עובדתית... כבר לא לומדת, עובדת מהבית... כל הסביבה החברתית שלי כבר נשואים...) ואשמח לבדוק אותה

ד נ י ת3

New member
../images/Emo45.gif

מסכימה איתך ב-100%. אפשר לקטר עליהם, על אתרי ההכרויות, הם באמת מבאסים, מעצבנים, גורמים סבל רב, אבל!!!! יש שם ריכוז גדול של גברים פנוים. נקודה.

magenta73

New member
קודם

את תמיד יכולה למצוא חברות חדשות, לא רק בשביל לצאת, אלא בכלל, בשביל החברה. דבר שני, את תמיד יכולה לצאת עם כלבים לטיול... דבר שלישי, את תמיד יכולה לצאת לבד... דבר רביעי, את יכולה לחפש שידוכים (איזו מילה נוראית) אצל אנשים שמכירים אותך כבר... וכו וכו וכו

למעלה