אני אשמח לעזור לאמן אותה
מ מ י ל ר New member 20/10/10 #28 בזה את צודקת! למרות שבא לי לעשות 100 על כולם, ולא רק על רגישות לקרח... וואו אני רק חושב על להרוג סקלס במכה אחת, איזה אדיר זה יכול להיות.
בזה את צודקת! למרות שבא לי לעשות 100 על כולם, ולא רק על רגישות לקרח... וואו אני רק חושב על להרוג סקלס במכה אחת, איזה אדיר זה יכול להיות.
H Hasselblad New member 20/10/10 #26 לי כבר נמאס מהמפה הזאת... רק שאין הרבה מפות חילופיות... ברמות הגבוהות זה שם סקלה או ביגפוט... אין באמת הרבה אופציות לגיוון....
לי כבר נמאס מהמפה הזאת... רק שאין הרבה מפות חילופיות... ברמות הגבוהות זה שם סקלה או ביגפוט... אין באמת הרבה אופציות לגיוון....
מ מ י ל ר New member 20/10/10 #29 בשבילי הם עדיין מסוכנים בדרך כלל אני הולך 2 מפות אחורה, לנזירים עם ה... דברים הלבנים בצדדים. מורידים לי יותר מידי, 2 מכות קסם שלהם ואני מת.
בשבילי הם עדיין מסוכנים בדרך כלל אני הולך 2 מפות אחורה, לנזירים עם ה... דברים הלבנים בצדדים. מורידים לי יותר מידי, 2 מכות קסם שלהם ואני מת.
מ מ י ל ר New member 20/10/10 #15 ואחרון, אני עם הכובע של ליאת שיש לו אחוזים לעשות פרצוף מאוהב שנפגעים, חח
M miss_t New member 20/10/10 #21 אני ממש אוהבת את הכובע הזה../images/Emo70.gif רק בגלל ה-% לקבלת הפרצוף הזה! מי שזוכר- בעבר גם קניתי פרצוף כזה! ועכשיו אני ממש מבוסטה!
אני ממש אוהבת את הכובע הזה../images/Emo70.gif רק בגלל ה-% לקבלת הפרצוף הזה! מי שזוכר- בעבר גם קניתי פרצוף כזה! ועכשיו אני ממש מבוסטה!
H Hasselblad New member 20/10/10 #23 זה באמת אחד הפרצופים הכי מגניבים שיש! לחברה שלי יש בכובע את הפרצוף הכועס עם העיניים האדומות מהקאש, זה גם משעשע אותי למרות שאין מה להגיד GoGo זה הפרצוף.
זה באמת אחד הפרצופים הכי מגניבים שיש! לחברה שלי יש בכובע את הפרצוף הכועס עם העיניים האדומות מהקאש, זה גם משעשע אותי למרות שאין מה להגיד GoGo זה הפרצוף.
מ מ י ל ר New member 20/10/10 #30 אני מת לקנות את הפרצוף הזה אבל אני קמצן ואני לא אשקיע כנראה על הפרצוף, אבל בהחלט פרצוף אדיר.
ו ווינגז New member 20/10/10 #35 אני אוהבת את המפה הזו ../images/Emo99.gif לנצח המפלצת הזו תזכיר לי את יעל.