תמונות

ווינגז

New member
תמונות ../images/Emo205.gif

תמונות חדשות שצילמתם במשחק, כמובן. שימו לב לכללים, בבקשה: - בבקשה השתדלו לשרשר לפה מספר תמונות שאתם חושבים שהן מעניינות במיוחד; אם יש לכם כמה מאותה הסיטואציה, בחרו את הטובות ביותר והעלו רק אותן (כדי למנוע עומס בפורום וטעינה ארוכה של הדף). - שימו לב שלא לעשות אאוטינג לגולשים או לשחקנים שלא נתנו את אישורם להופעה בתמונות שלכם - יש גולשים שלא מעוניינים בחשיפת שם הדמות שלהם על גבי הפורום. הודעות אאוטינג שכאלו ימחקו. - הזהרו שלא לשים תמונות שיש בהן מידע עליכם ועל החשבון שלכם, למטרות בטיחות בלבד (זכרו לצנזר פרטים, אם צילמתם תמונה ב-Cash Shop, למשל).

מ י ל ר

New member
הוא אמר לך:

שלום בת אדם, תודה שקפץ לבקר, תרצי תה חם? - אי אי, למה אותי, אני רק יורד מהפה שלי קרח אי אי דיי בת אדם זה כואב לי אני לא רוצה למות עכשיו אני עוד צעיר

deisy

New member
אחחח גוביס ../images/Emo6.gif

יש לי זכרונות טובים מהם!!! דווקא אהבתי את התקופה שאלה היו מקומות האימון, לא יודעת, יש משהוא כייפי ברמות הנמוכות יותר, פחות מרדף אחרי אקספי, קצת הרבה יותר קווסטים...

spongbob

New member
../images/Emo110.gifהרמות של הגוביס הכי נהנתי!

פארטי עם קשת טוב או לוחם שהוא גם איש שיחה והאחוזים רצים מעצמם!

Hasselblad

New member
רגב תזכיר לי להביא לך את הגלימה!

בינתיים העברתי אותי לשומר כדי שאני לא אמכור אותה בטעות....

לבנדר א

New member
לול, זוכר שבאתי לגוביס

לבקר את בעלי לעתיד וגיליתי שאתה איתו בפארטי?
ואז הם הרגו אותי.

spongbob

New member
../images/Emo110.gifחחח כן!

הבונפיש הרגו אותך כי עשית עליהם HEAL בטעות

Hasselblad

New member
אוי גוביס!

אני מתה על המפה הזאת... לדעתי הגוביס גם יחסית משתלמים כלכלית... אם אני לא טועה יש להם יחסית הרבה דרופים והם מפילים המון לאק קריסטל שנמכר כמו לחמניות. יאללה סמדר עוד 10 רמות הסניפרית שלך עוברת לשלוש ספרות!

הסניפרית שלי נטולת ציוד ../images/Emo7.gif

הדבר היחידי שיש לה זה קרוסבואו של חייזרים שתרמו מיקי ואחותה. אי מחכה שהיא תגיע לדרגה 120 ואז אתחיל לצייד אותה בדברים ריברס.... מקווה להתאמן במהלך סוף השבוע עם מיקי בגאלוס....

למעלה