תמונות

ווינגז

New member
תמונות ../images/Emo205.gif

תמונות חדשות שצילמתם במשחק, כמובן. שימו לב לכללים, בבקשה: - בבקשה השתדלו לשרשר לפה מספר תמונות שאתם חושבים שהן מעניינות במיוחד; אם יש לכם כמה מאותה הסיטואציה, בחרו את הטובות ביותר והעלו רק אותן (כדי למנוע עומס בפורום וטעינה ארוכה של הדף). - שימו לב שלא לעשות אאוטינג לגולשים או לשחקנים שלא נתנו את אישורם להופעה בתמונות שלכם - יש גולשים שלא מעוניינים בחשיפת שם הדמות שלהם על גבי הפורום. הודעות אאוטינג שכאלו ימחקו. - הזהרו שלא לשים תמונות שיש בהן מידע עליכם ועל החשבון שלכם, למטרות בטיחות בלבד (זכרו לצנזר פרטים, אם צילמתם תמונה ב-Cash Shop, למשל).

deisy

New member
שיער חדש ../images/Emo9.gif

שאני הכי אוהבת..
אזרתי אומץ לעשות בעידודה של "בעלי" היקרה
נסיון שלישי! yay! התמונה מאחד הקווטים של מגטיה, שזה גם המקום להגיד לניר שהוא המלך הבלתי מעורער של הקווסטים
תודה יקירי על העזרה! אתה איש חכם מאוד!

Don Nirtin

New member
זה הג'אמפ קווסט הקטן שאמרתי לך../images/Emo87.gif

זה השלב הממש אחרון
נשאר רק להגיע למעבדה של הקוסם השחור הסקסי ומשם לקחת את הפרס שלך (ממליץ על הפרס של פיליה. יש 3 פרסים אבל אפשר לבחור רק באחד מהם....)

deisy

New member
חומד, סימתי כבר הכל ../images/Emo6.gif

האמת, עשיתי שטות שלא בדקתי מה יכולים להיות שני הפרסים האחרים כי מפיליה קיבלתי 30 אקסילרים
רק לך יוצאים דברים שווים

D amaged R oses

New member
אמרתי לך כבר שמהמם

אבל למה בכזה רקע?! מתאים לך על רקע כחול משהו, מדגיש את העיניים

לבנדר א

New member
או, אני ממש אוהבת את השיער הזה!

ונראה לי שאף פעם לא ראיתי אותו באדום. יפה לך.

deisy

New member
תודה! גם אני מאוד אוהבת!

הייתי צריכה אומץ פשוט, ודחיפה קטנה.. הקטע של exp לא יושב לי טוב, תמיד נראה לי שלעולם לא יצא לי
אני צריכה להיות יותר אופטימית כנראה

miss_t

New member
הופההההה איזה תמונה

בדיוק שאור הזרקורים עלייך
אני מצטערת, אבל אהבתי את השיער הקודם שלך עם קוקיות השיער הנוכחי נראה לי מנופח- אבל היי! השיער שלי נראה גרוע יותר
ואם זה מה שרצית- תהני! שמחה שהצלחת לקבל מה שרצית

deisy

New member
תודה מותק!

לא חשבתי בכלל על הזרקורים
סתם קווסט
אני אוהבת אותה כי היא מבולגנת כזו

איזה תספורת מדליקה../images/Emo6.gif

והצבע ממש יפה לדעתי
אני גם חשבתי לשנות תסרוקת, כי כשעשיתי אותה לא שמתי לב שבלי כובע היא נראית מוזר כזה, וגם הצבע האפור נראה לי קצת מוזר עכשיו
אני מתלבטת אם לשנות צבע לשחור או לשנות לגמרי לתספורת אחרת, יש כמה סגנונות שאני אוהבת ושנראים יפה גם בלי כובע
תתחדשי על התספורת

icy woman

New member
אם את מתכוונת

להיות עם כובע,תשני צבע אם בלי כובע- תשני גם תספורת

אולי אני צריכה לחכות קצת...

כרגע אני ברמה 49 ויש לי כובע, אבל כשאעלה לרמה 50 אני אחליף לכתר הזה ואז אני חושבת שזה ייראה מוזר עם התסרוקת הזו. מה דעתך
בכל אופן אני מקווה לעלות במהרה, כך שאולי עדיף לי לחכות עוד קצת ולא לזרוק סתם כסף...

אני חשבתי אולי על התסרוקת הזו../images/Emo27.gif

מה דעתכם
מבין כל התסרוקות שאהבתי זו היחידה שזמינה ב-VIP

deisy

New member
אני אוהבת אותה..

אבל אם בא לך על משהוא שהוא אקספי נסי.. זה יוצא בסוף
נסי להיות אופטימית
ותודה!

אני עלולה לחסל את הכסף ככה../images/Emo6.gif

וזה לא בדיוק התפשרות, אני אוהבת את התסרוקת הזאת
אם אחשוב על זה בצורה אחרת, לפחות הם חסכו לי את ההתלבטות