תמונות

deisy

New member
אז לכי על זה!

אני חושבת שהתספורת הזו יפה, גם לחברה של הבן שלי יש כזו
תהני!

לבנדר א

New member
את יכולה לעשות מה שאני עשיתי

תמצאי רשימה של כל הEXP שיכולים לצאת בכל עיר ותבדקי אם יש מקום שיש בו יחסית הרבה דברים שמוצאים חן בעיניך. מקסימום את תרגישי שהסיכון גבוה לך מדי תעשי VIP, אבל חבל לדעתי, התסרוקות היפות ביותר הן בEXP.

זה קצת בעיה בשבילי

יש רק עוד 2 תסרוקות אחרות שאני ממש אוהבת ושתיהן מופיעות רק בקרנינג, אז אם אקח הימור ותצא לי איזה תסרוקת שאני ממש לא מחבבת... כי אני לא ממש אוהבת רוב התסרוקות בקרנינג... התסרוקות שאהבתי הן זו ו- Curly Stream

D amaged R oses

New member
את הCURLY STEAM

קיבלתי בניסיון ראשון! הייתי בשוק פשוט, זה היה לפני כמה חודשים, היה מבצע בקאשופ של 5 כרטיסי EXP במחיר ממש זול, ויצא לי על הראשון שיער מדהים! את ה4 האחרים עשיתי על הבראולרית וכולם היו מכוערים, וגם התסרוקת שאיתה היא תקועה
שהייתי נובית במשחק, נתרם לי EXP ראשון מהחבר של אחותי, ולא הבנתי כמה אני ברת מזל שקיבלתי שיער חמוד כלכך אחר כך איכשהו היה לי בדיוק כסף לEXP נוסף, ניסיתי בקרנינג וקיבלתי עוד שיער מקסים [של רוקיה מבליץ'] עכשיו אני רק קולטת כמה מזל יש לי שלא קיבלתי איזה אסון, ולא חסרים כאלה!

אז באמת שהיה לך מזל גדול../images/Emo6.gif

אני חושבת שאשאר בצד הבטוח של המדרכה
והתסרוקת VIP שאני רוצה חמודה מאוד לדעתי

icy woman

New member
מזל שלבנים

אין הרבה תסרוקות
בפעם הראשונה הלכתי על VIP, לא בשל בעיות סיכון- פשוט לא ידעתי שבEXP יש תסרוקות אחרת
בפעם השניה הלכתי על התספורת מתנופף ברוח שהוא, לדעתי הכי יפה! למזלי, יצא לי בפעם השלישית

מ א מ מ ת

לדעתי זו אחת התסרוקות היותר יפות במייפל. אגב, מאיזה עיר קיבלת אותה? תתחדשי

deisy

New member
תודה!

והיא גם לא ממש נפוצה
ואכן, רותם צודקת, אני חשבתי בכלל קרנינג עד שרותם תיקנה אותי

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifוואו../images/Emo99.gif

השיער האהוב ביותר עליי במייפל!!!! כשיתהיה לי הזדמנות אני אשנה צבע לכחול ואנסה להשיג א השיער הזה ועיניים EXP מסויימות שיש רק בCBD ואז לקנות אוזני פייה מחודדות..*_* החלום שלי...X3

למעלה