תמונות

ווינגז

New member
תמונות ../images/Emo205.gif

תמונות חדשות שצילמתם במשחק, כמובן. שימו לב לכללים, בבקשה: - בבקשה השתדלו לשרשר לפה מספר תמונות שאתם חושבים שהן מעניינות במיוחד; אם יש לכם כמה מאותה הסיטואציה, בחרו את הטובות ביותר והעלו רק אותן (כדי למנוע עומס בפורום וטעינה ארוכה של הדף). - שימו לב שלא לעשות אאוטינג לגולשים או לשחקנים שלא נתנו את אישורם להופעה בתמונות שלכם - יש גולשים שלא מעוניינים בחשיפת שם הדמות שלהם על גבי הפורום. הודעות אאוטינג שכאלו ימחקו. - הזהרו שלא לשים תמונות שיש בהן מידע עליכם ועל החשבון שלכם, למטרות בטיחות בלבד (זכרו לצנזר פרטים, אם צילמתם תמונה ב-Cash Shop, למשל).

אני נורא אוהבת אותה.. רק ש....

לפעמים אני מתעייפת מלאמן אותה. ולעשות ליצ'ים אין לי כוח. כ"כ קשה להתאמן 4 שעות רצוף בלי הפסקה ולעשות ליץ' למישהו.. אפילו תמורת כסף
אז אני קופצת להרמיטית שלי (שגם לה אני הולכת לקנות איזה חבילה...) או לנובית בברה

IceFairy

New member
על זה אני "מתלוננת" רוב הזמן..

זה הופך להיות קשה יותר ויותר, אני מבזבזת מליונים (שנגמרו לי, לא תאמיני, נשארתי עם 700K) על שיקויים ובשביל מה? בקושי לקבל EXP, אין לי אפשרות לקנות X2 EXP ולאמן נובים אני פשוט עבר נטולת אנרגיות, לא ישאר לי זמן לילדים ולבית, כך שהעדפתי להשאיר אותה תקועה ברמה שהיא נמצאת בה היום ונראה, אולי יום אחד יחזור לי הרצון לאמן אותה ולהוריד את הראש ולחזור למכור ליצ'ים רק כדי שלפחות אתאושש כלכלית, כי אני ממש לא יכולה לעשות כלום עכשיו.

אז זהו... שאני לא מוכנה לעשות יותר ליצ'ים

בהרפס. לא שווה את הטירחה בכלל. האחוזים לא עולים שם בגרוש !! ובטח לא לקנות X2 להרפס זה זה ממש בזבוז של NX. מילא, ליץ' בניטיז או בסקלז. הרפס לא בא בחשבון בכלל. אני חוטפת כזה כאב ראש אחרי כל ליץ' של 4 שעות, שאני בקושי מצליחה אחר כך לחשוב. הבן שלי עוד עושה לי טובה מדי פעם שהוא מחליף אותי לזמן קצר. הבעיה היא ש... כן.... בלי ליצ'ים אין כסף
להתאמן לבד עולה מלאתלפים (18 מיליון בערך לכל רמה) וזה ממש לא מחזיר את עצמו. לא מהכסף שנופל ולא מהדרופים. ואני עדיין לא מצליחה להתאמן בסקלז עם BULLS, לא יודעת למה. אני כל הזמן מתה, לא מספיקה להעלות HEAL. אז אני קונה שיקויים של 40% HP ו-MP, והבעיה היא שהם נאספים רק במאה שיקויים לקוביה במקום 150 BULLS, מה שגורם לי לשריפה מואצת יותר של שיקויים (כל ג'נסיס=שיקוי אחד) וצורך לקנות שיקויים לעיתים ממש קרובות. מי אמר שקל להיות עבודה רביעית?????????

IceFairy

New member
אני אגיד לך מי אמר..

אלו שלא הגיעו לעבודה רביעית. בכל אופן, את זה לימדתי את כולם, בודאי שלא קונים X2 EXP להארפס, התכוונתי לסקלס, כשאני עושה ליץ' זה נטו ליץ' אני יודעת שאין בזה שום דבר בשבילי מעבר למסוס ואולי סטיליס שגם המחיר שלו ירד דרסטית. כשאני בסקלס על X2 EXP נדרשות 8 שעות של אימון על דאבל כדי לעלות רמה, שלא לדבר על כמויות השיקויים שנשרפות שם.

יש לי סתם שאלה על ליץ'

הקונים שלך מתעצבנים אם את אוספת את כל הדרופים? יש כאלה שפשוט נעלמים לרוב הזמן, אז אין לי בעיה לאסוף הכל. אבל יש כאלה נודניקים שמתבכיינים שזה מאט להם את הליץ'. אה... ויש כאלה שאומרים לי לעשות ספאם ג'נסיס, וזה מעצבן אותי כי אני לא אעשה ג'נסיס על מפלצת אחת או שתייים... בזבוז משווע של שיקויים. בקיצר... איכסה ליץ'
אני עושה את זה רק כשאני באמת זקוקה לכסף. או כשאני עושה את זה בכיף לחברים שאני אוהבת בחינם

IceFairy

New member
היה לי אחד כזה, ישראלי מן הסתם..

הוא היה חוצפן בצורה בלתי רגילה, אבל ממנו למדתי כשאני עושה ליץ' לאחרים, כשירדתי לקומה התחתונה כדי לאסוף דרופים הוא אמר לי שזה מאיט ובשיא החוצפה כתב לי GO BACK UP, הייתי בשוק, רציתי באותו רגע להחזיר לו את הכסף ולהעיף אותו לכל הרוחות, הוא אמר שאם יהיו סטיליס הוא יתן לי, כן בטח, מאז, כל פעם שאני עושה ליץ' אני אומרת שאך ורק אני אוספת דרופים ואם יש להם בעיה, שיחפשו מישהו אחר.. ואני לא עושה ספאם של ג'נסיס, ביחוד לא כיום כשאני פוגעת בהם פעם אחת, 1 HIT, הספאון שלהם הופך לאיטי יותר כשהורגים אותם אחרי פעם אחת, לשמחתי זה הדבר היחיד שהם לא ביקשו, ספאון של ג'נה. וכן, הארבע שעות האלו מעייפות ומטישות, גם אצלי הבן שלי מחליף אותי המון פעמים. בהתחלה הליץ' כיף, אבל הוא נמאס די מהר, מוציא את כל החשק והטעם הטוב של להיות על הדמות הזאת בכלל.

אוי אוי.. כ"כ מבינה מה את אומרת

גם לי היה קונה אחד שממש ממש עצבן אותי. הוא רצה ליץ' בWS. עכשיו שם אין ברירה אלא להתרוצץ בכל המפה כדי להרוג את הכל, שלא כמו בהרפס. בשיא חוצפתו הוא אמר לי שאני איטית מדי ושהוא רואה יותר מסוס מאשר EXP (כאילו דא... אני הורגת אותם כמעט במכה אחת ומה לעשות שהחיה שלי אוספת את כל הכסף והוא מספיק לראות רק את הכסף). עצבן אותי שהוא התחיל להגיד לי מה לעשות ולאן ללכת ש"הזכיר" לי שיש ספאון של WS למטה. הוא רצה 4 שעות של ליץ' והייתי ככה קרובה לעשות איתו טרייד חזרה, להחזיר לו הכל ולהגיד לו שיילך לעזאזל. המזל שלי הוא שהוא שילם לי על כל שעה בנפרד מראש, כך שלא הרגשתי חובה לעשות את כל ה-4 שעות. אחרי פחות משעה אמרתי לו שכדאי שבינתיים יחפש מישהו אחר שיעשה לו ליץ'. הוא שאל למה ואמרתי לו שאני לא רוצה להמשיך לאמן אותו. שאל למה והסברתי לו שאני לא אוהבת את הגישה שלו ושאם הוא לא יסתום את הפה בשעה הקרובה אני הולכת. ממש עיצבן אותי. אז הוא סתם את הפה לשעה נוספת ולשמחתי הרבה אחרי השעתיים הוא אמר שחבר שלו יבוא לאמן אותי. הרבגשתי כזו הקלה, ואת הבחור הזה כמובן שלעולם לא אראה.

IceFairy

New member
והעוד מעט קרוסדרית שלי ../images/Emo9.gif

יום חמישי הופתעתי בגדול, תאומי (במייפל) נכנס לחשבון שלי, ופשוט הפתיע אותי,מאחר והקאש שופ בשעות מסויימות מנתק אותי מהמשחק הוא עשה זאת בעצמו והרי התוצאה
ממש ממש אוהבת ושוב מליוני תודות

איזו מתוקההההההההה

אני גם שוקלת את הארנב על ההרמיטית.. נראה איך זה יתקבל. הפעם הם עשו חבילות ממש שוות !!

IceFairy

New member
זה מה שקורה כשיש קווסטים מרגיזים, עושים דוקא

יש את הקווסט המרגיז הזה בסינגפור לנקות את העיר, אז הבאתי את כל הלכלוך לשדה התעופה (קקי) (כי לא היה לי מקום לכרטיס טיסה חזרה לקרנינג :p)

לא צריך כרטיס טיסה חזרה !!!!

יש גליץ' של סינגפור. אם נכנסים לזיפנגו דרך סינגפור ואחר כך יוצאים מזיפנגו מגיעים ישר לקרנינג.... חחח.. חעולה רק 5K כניסה לזיפנגו במקום 20K כרטיס טיסה

IceFairy

New member
O_O למה רק עכשיו אני יודעת את זה??

בטח כבר יתקנו את זה עכשיו בסרבר צ'אק =\ שווה ניסוי בכל מקרה, תודה.

למעלה