הגליץ' הזה תוקן כבר... ביאוס נכון?
D Don Nirtin New member 2/11/08 #23 לאחרונה../images/Emo87.gif אני שמעתי על זה ואז בדקתי וחזרתי רק לסינגפור מאיפה שהייתי O.O
D Don Nirtin New member 4/11/08 #26 רק חבל שלמטה כתוב שם הדמות../images/Emo3.gif../images/Emo87.gif ואכן, ארנבת כוסית.
T ToryMaster New member 4/11/08 #28 ידוע שאני מפגרת../images/Emo10.gif [אין סיבה אמיתית שצינזרתי, האמת ]
D Don Nirtin New member 4/11/08 #30 ../images/Emo6.gif../images/Emo87.gif לא נורא... כולנו מפגרים בפורום הזה
נ נושיfay New member 4/11/08 #33 ../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gif היי..=0 דבר בשם עצמך..
I icy woman New member 4/11/08 #29 נהנית פעמיים קודם כל- דמות מדליקה ביותר!!! והשני- אין, אין שום סיכוי שאזכה גם השבוע בכתר הפאדיחות- יש שלוש בנות מקסימות הרצות לכתר...
נהנית פעמיים קודם כל- דמות מדליקה ביותר!!! והשני- אין, אין שום סיכוי שאזכה גם השבוע בכתר הפאדיחות- יש שלוש בנות מקסימות הרצות לכתר...
R ReallyWrong New member 4/11/08 #31 אם נשאר לך, אני הייתי משנה שיער לאחד עם פוני, או פשוט אחד שרואים גם עם כובע..
T ToryMaster New member 4/11/08 #32 יום אחד../images/Emo45.gif השיער הנוכחי והחתיך שלי הוא מתנה מגלית כפרעליה נשמה טובה, אולי יום אחד אקנה לעצמי שיער חדש או כובע שלא מסתיר.
יום אחד../images/Emo45.gif השיער הנוכחי והחתיך שלי הוא מתנה מגלית כפרעליה נשמה טובה, אולי יום אחד אקנה לעצמי שיער חדש או כובע שלא מסתיר.