תמונות

IceFairy

New member
הנזק שהבהמוט עושה לבד..

בלי שהפעלתי סקיל התקפה כלשהו, והוא רק ברמה 3 O_O מעניין מה יהיה הDMG שלו כשימוקסס..

deisy

New member
הוא לוקח MP נכון?

לא זקוק לאבנים לא? תשמעי, איזה סקילים מגניבים! ה MW מעולה! ממש סקילים טובים! אוף, את עושה לי כל כך חשק להגיע לשם כבר!
והבהמוט ממש עושה יופי של נזק! הסוויץ שבלהיות פריסט יחסית לא חזק ובין להיות בישופ הוא גדול אני מבינה... ממש כיף!

IceFairy

New member
אני לא יכולה לתאר לך את ההבדל בין להיות פריסט

שכמעט ולא יכול לתקוף או לעשות סולו במפות כל כך קשות, לבין בישופ שמתמודד לבד בכל מפה שהוא רק רוצה. אתמול עשיתי סולו חצי שעה במפה של הסקליס, פשוט אין מילים. העובדה שאני יכולה להתמודד עם כל אותן מפלצות שהייתי תולשת שיער מרוב עצבים ותסכול כי לא יכולתי להתמודד איתן כפריסט והייתי צריכה לוחם צמוד אליי למטרה זאת, פשוט גורמת לסיפוק אדיר. איך אמרה לי חברה בישופית לפני כמה ימים "עכשיו אנחנו לא תלויות באף אחד, WE'RE ON OUR OWN NOW. משפט מדוייק. יש גם את הסקיל INFINITY שהוא מעולה, סקיל פאסיבי אמנם שתפקידו לחסוך ב-MP, כעת הוא על נקודה אחת, מה שחשוב לי כעת זה ה-MW להביאו ל-9 נקודות, משמע, ברמה 125 אסיים לעבוד עליו ואמשיך עם הבהמוט, רק מרמה 130 בערך אשדרג את הסקילים.

ToryMaster

New member
ככה זה אמור להישמע

אאל"ט זה מהברית החדשה [אולי אפילו מהתנ"ך?].

דוראן2

New member
פסוקו של יום

בספר איוב מוזכרת החיה בהמות שידועה היום בשם היפופוטם (רק עכשיו קלטתי איזה שם דפוק זה היפופוטם)

The Bitter End

New member
אני כאן בשביל הביהור

בהמות מתואר בתנ"ך[ואם מתעקשים, ספר איוב, פרק... נראה לי שמ', אל תתפסו אותי במילה] כמין בע"ח גדול שניזון מעשב אבל היי, גם סוסים הם גדולים וניזונים מעשב, בכל אופן, בהמות זה אכן המילה העברית להיפופטם אבל מבחינה מיתולוגית[נו, תנ"כית. זה ממילא סתם רב-מכר עם נבואות זעם ביזאריות ומוצאות מהקשרן] יהודית, אלוהים יאכיל אותנו[ישראל?] בעולם הבא זיז, בהמות ולויתן. אה, ואני גם כאן כדי להגיד לכם להפסיק לשחק במייפל סטורי לכמה שעות ולקרוא את "האמן ומרגריטה" של מיכאיל בולגקוב, למה? כי לחתול השחור והגדול מדיי שם קוראים בהמות וזה הזכיר לי. ככה אני מחנכת את הדור הבא ואתם לומדים דברים חדשים שלא מערבים פיקסלים צבעוניים ומרצדים! [ללי סוף. דודה ואמא, סלחו לי, אני לפעמים נתקפת צורך עז להפציע באחד הפורמים בניהולכן ולהרביץ בכולם תורה]

ToryMaster

New member
זה אותו הספר

היה איזה סיפור עם תרגומים נפרדים שבחרו בשמות שונים או משהו.

The Bitter End

New member
השטן במוסקבה

זה השם העתיק של הגרסא המצונזרת נטולת הביאורים וכו'. איך אפשר לדעת מה השם של החתול מהשטן במוסקבה מבלי לדעת שמדובר באמן ומרגריטה?

IceFairy

New member
אחרון חביב ../images/Emo9.gif

ולחברי היקר יש עוד תמונה שהוא יעלה אותה, מהגוביס והבון פיש

IceFairy

New member
טעות שלי לגבי ה-INFINITY

הוא לא פאסיבי, גררתי אותו כעת למקלדת, וואו O_O אעשה צילום מסך שלו גם כן.

IceFairy

New member
אגב,כשה-Infinity ברמה 1

כשאת תוקפת מפלצות, אין שימוש ב-MP במשך 11 שניות, כל נקודה על ה-Infinity מוסיפה עוד שניה. יש Cool down, לא זוכרת כמה זמן, לכן אני ממתינה כעת כדי שאוכל לעשות בו שימוש שוב.

למעלה