תמונות

ווינגז

New member
תמונות ../images/Emo205.gif

תמונות חדשות שצילמתם במשחק, כמובן. שימו לב לכללים, בבקשה: - בבקשה השתדלו לשרשר לפה מספר תמונות שאתם חושבים שהן מעניינות במיוחד; אם יש לכם כמה מאותה הסיטואציה, בחרו את הטובות ביותר והעלו רק אותן (כדי למנוע עומס בפורום וטעינה ארוכה של הדף). - שימו לב שלא לעשות אאוטינג לגולשים או לשחקנים שלא נתנו את אישורם להופעה בתמונות שלכם - יש גולשים שלא מעוניינים בחשיפת שם הדמות שלהם על גבי הפורום. הודעות אאוטינג שכאלו ימחקו. - הזהרו שלא לשים תמונות שיש בהן מידע עליכם ועל החשבון שלכם, למטרות בטיחות בלבד (זכרו לצנזר פרטים, אם צילמתם תמונה ב-Cash Shop, למשל).

IceFairy

New member
לבקשתה של חברה יקרה ../images/Emo23.gif

מעלה קצת תמונות
הורגת KENTS (המפה הנורמלית היחידה שמצאתי הכי קרוב לעיר בליפרי). הסקילים שהשתמשתי כאן, ג'נסיס, דרקון ו-MW.

deisy

New member
וואווו מגניב! ../images/Emo6.gif

מה זה ה NW? מה הוא עושה? איזה בהמוט מדליק יש לבישופים! אחחחח... מתי אני אהיה שם....
(את יפה!
)

IceFairy

New member
תודההה =] ותשובה..

התפקיד של ה-MW הוא להעלות את הסטאטים של חברי הפארטי או שלנו עצמנו, ברמה 9 הוא מעלה את ה-INT בעוד 50.

אני חושב שיש לך טעות קטנה../images/Emo9.gif

ה-MW עובד על אחוזים! מהסטאטים כך שאצל כל אחד זה שונה (כמות INT שונה אצל כל אחד). ברמה 9 הסקיל מוסיף +5% אחוז לכל הסטאטים כך שלשחקן בעל 1000 INT תהיה תוספת של 50 INT. מקווה שהצלחתי להסביר את זה טוב

btekx

New member
הי

יש לי פריסט 105 אני רוצה לדעת בקשר מה לעלות ראשון ברמה 120... אומרים שכדאי ראשון להתפתח את ג'נסיס... מה עם חץ קדוש? (יש לי ספר!! קיבלתי אותו עם כובע זאקום... כבר אצלי מרמה 68 משהו כזה...) האם כדאי להתפתח רק פעם אחד את ג'נסיס? עד שימקסס את דרקון, חץ קדוש אז תוכל למקסס את גינסיס ואז את NW (כמובן שאחד נק לInfinity ולResurrection (מחייה מתים)...) מה תדעתך??

IceFairy

New member
הבילד לרמה 120

כפי שכבר העלתי אותו לכאן. בדיוק כפי ש-SR חשוב מאד בעבודה שלישית ולכן שמנו 1 נקודה עם הפיכתנו לפריסט, באותה מידה נקודה אחת על ג'נסיס נחוצה כסקיל הראשון. בשונה מעבודה שלישית, כדי לקבל סקילים אלו, יש לעשות קווסטים. הבילד שלי לרמה 120: ג'נסיס - 1 נקודה בהמוט - 1 נקודה מחיה מתים - 1 נקודה רמה 121: ג'נסיס - 2 נקודות MW נקודה אחת בהמוט 2 נקודות רמה 122: ג'נסיס - 3 נקודות (וכאן עוצרים עד לרמות 13X בערך בכדי למנוע בזבוז מיותר של MP) בהמוט - 3 נקודות (וכאן עצרתי בכדי להביא את MW למצב של 9 נקודות, מה שיתן לי BOOST של עוד 50 INT) MW - שתי נקודות רמה 123: 2נקודות MW 1 נקודה INFINITY רמה 124: שלושת הנקודות על MW ברמה 125 2 נקודות על MW כדי להביאו למצב של 9 נקודות, ונקודה אחת על בהמוט, כדי לאפשר לי ללכת להיימס ולהשתמש בבהמוט.

btekx

New member
אפשר לשים יותר מ3 נק' סקילים????

אפשר לשים יותר מ3 נק' סקילים???? כלומר 5 נק' כול רמה??

IceFairy

New member
NAWW, כל רמה כמו תמיד מקבלים רק 3 נקדות

אגב, ברמה 25 אסיים לבינתיים לעבוד על ה-MW, ואעבור לג'נסיס להביאו לרמה 10, מה שיאפשר לי התמודדות עם מפלצות קשות יותר, כמו הסקלים.

zoharshaler

New member
באמת תסלחי לי אבל זה ממש ממש בילד גרוע

אני מסכים עם רמה 120 אבל אחרי זה אני ממש ממליץ להעלות בג'נסיס. זה הסקיל הכי טוב, אין ספק בכלל. גם את תרויחי הרבה כסף, לי משלמים הרבה מאוד בשביל באני יאמן עם ג'ן. אחרי זה mw ואז דרקון. לדעתי אין שום טעם להעלות יותר מ-1 בהחיאה עד רמה 140 כי את לא תלכי ל horned tail לפני זה.

zoharshaler

New member
לי יש ג'ן רמה 20

9 mw 20 dragon 10 res 25 angel ray 0 infinity (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) זה הסקיל הכי גרוע בכל הג'ובים. אני פשוט לא מבין למה את טורחת אפילו להשיג אותו.

IceFairy

New member
טוב בסדר, שמענו, יש לי חברים בישופים ברמות

16X ומעלה, כולם בנו את הבילד שעשיתי ותאמין לי שאני משתלטת על כל מפה שאני נמצאת בה ולא רק זה, אני מאמנת אנשים מהבוקר עד השעות הקטנות של הלילה, אנשים מחפשים אותי כל הזמן בגלל ששמעו מאחרים עד כמה אני מהירה ובגלל הDMG שלי. אני מרוצה מאד מהבילד שלי, שכל אחד יבנה את הבילד שלו איך שהוא רוצה, אני מסתמכת על המקצוענים בלבד!

zoharshaler

New member
הסבר למה INFINITY זה סקיל גרוע

במקס של הסקיל(30) זה נמשך 40 שניות. זמן ההמתנה- 10 דקות. בחישוב מהיר זה יוצא שבשעה יש לך 6X40 שניות=4 דקות. 4 דקות בשעה (!!!!!!). לא שווה להעלות סקיל התקפי ? מי שאומר שלא, אני ממליץ אישית על רופא (דחוף).

מסכים עם כל מילה../images/Emo45.gif

אני אתן לזה דימוי מעבודה שניה. להעלות INFINITY על פני ג'נסיס בגלל חיסכון בMP- זה כמו להעלות בMP EATER במקום בהיל כדי לחסוך בMP. ההבדל בדמג' עם כל רמה של ג'נסיס שווה בהחלט את כמות ה MP שהוא דורש. שמעתי המון אנשים שמתלוננים על כך שקוסמים קיבלו בעבודה רביעית יתרון לא הגיוני (ג'נסיס, מטאור, בליזארד), אני מסכים עם זה ומוסיף, אם קיבלנו יתרון כל כך גדול למה שלא נשתמש בו?! מקווה שהבהרתי את הנקודה שZOHAR העלה פה.
אם יש לכם עוד שאלות או התלבטויות לגבי עבודה רביעית של קוסמים אתם מוזמנים לשאול אותי

Shimonos

New member
putting the 'GARUA' part aside

Arent there books u can use to level immediately to 20 or 30?

למעלה