תמונות שצילמתי היום.

מצב
הנושא נעול.

846

Active member
אם תפרסם תמונה שלו אוסיף את

אהה באמת ?
אז עדיף לעשות שיחת טלפון לחבר שנמצא בסמוך על מנת לוודא את המצאות הכלי
אם תפרסם תמונה שלו אוסיף את
ההיסטוריה שלו.

37-383, "מרכבים", 1966

טייגר של אל על+בקשה.
הדרומי אמר לי בטלפון, שיש אוטובוס לשעבר של שדה התעופה, שנמצא באיזור כפר סילבר. הטייגר נמצא באיזור, אך הוא התכוון לאוטובוס אחר. האוטובוס הזה כבר, מסתבר לי בדיעבד, צולם כבר ע"י הדרומי, צביקוש23 ואסף ונעה. לכן, אני מעלה תמונה אחת בלבד, מאלה, שצילמתי. בקשה: בנסיעה ראיתי שבבסיס מז"י, שנמצא בקרית מלאכי, עומד לו מרצדס 0303, שמשמש כמיזנון. פשוט, כשראיתי אותו היה קצת מאוחר מדי, והייתי צריך לעשות פרסה עוד כמה קילומטרים. בקיצור, אם יש מישהו שנמצא באיזור, ויוכל לצלם - אני חושב שזה יעניין בפורום.
37-383, "מרכבים", 1966
מס' הרישוי משוער, התמונה - מצויינת. אוטובוס מס' 4 בסדרה, וככה"נ מדגם זה בכלל.

אורי404

New member
עוד תמונות של הטייגר הזה.

טייגר של אל על+בקשה.
הדרומי אמר לי בטלפון, שיש אוטובוס לשעבר של שדה התעופה, שנמצא באיזור כפר סילבר. הטייגר נמצא באיזור, אך הוא התכוון לאוטובוס אחר. האוטובוס הזה כבר, מסתבר לי בדיעבד, צולם כבר ע"י הדרומי, צביקוש23 ואסף ונעה. לכן, אני מעלה תמונה אחת בלבד, מאלה, שצילמתי. בקשה: בנסיעה ראיתי שבבסיס מז"י, שנמצא בקרית מלאכי, עומד לו מרצדס 0303, שמשמש כמיזנון. פשוט, כשראיתי אותו היה קצת מאוחר מדי, והייתי צריך לעשות פרסה עוד כמה קילומטרים. בקיצור, אם יש מישהו שנמצא באיזור, ויוכל לצלם - אני חושב שזה יעניין בפורום.
עוד תמונות של הטייגר הזה.
בנוסף לתמונות שבגלריה "הישנים והמוזנחים", שכבר צילמו הדרומי, צביקוש23 ואסף ונעה, הוספתי תמונות שלו, שצילמתי אתמול בגלריה הזו. דרך אגב, יש גלריה חדשה של "נתיב אקספרס-עפיפי", ובה תמונה של 0303 משנת 86, שכיום הוא בבעלות "אביבי עובדיה", שצילמתי לפני כחודשיים.

אורי404

New member
ואנחנו מגיעים לאשקלון.

תמונות שצילמתי היום.
היום נסעתי לאיזור בית שמש ולאיזור אשקלון, וצילמתי תמונות שקשורות לתח"צ; גם אוטובוסים וגם רכבות, וכמובן שנהנתי מאוד. אתם, כרגיל, מוזמנים, בשמחה רבה, לשפוך מהידע שלכם.
ואנחנו מגיעים לאשקלון.
למי שזה מעניין, מתחנה בית שמש, נסעתי על כביש 38, בצומת זכריה פניתי ימינה לכביש 383, ואחר כך התחברתי לכביש 3. סה"כ זמן הנסיעה בין התחנות: שעה עגולה. זה כולל שתי עצירות, לצורך צילומי שני האוטובוסים האחרונים, וגם שתי עצירות לדקה-שתיים בתחנת הדלק על מנת לוודא, שאני נוסע בדרך הנכונה ולא טועה (זו פעם ראשונה, שאני נוהג, אם לא נוסע באיזור הזה, שאני עדיין לא מכיר במאה אחוז). אילוא העצירות, ונהיגה זורמת, אני מעריך שהנסיעה היתה אורכת כארבעים דקות. ברכבת, למרבה הצער, יקח הרבה יותר זמן בין שתי התחנות. וחזרה לעיניינים: זה יהיה אולם של התחנה באשקלון.

אורי404

New member
אילו=אילולא

ואנחנו מגיעים לאשקלון.
למי שזה מעניין, מתחנה בית שמש, נסעתי על כביש 38, בצומת זכריה פניתי ימינה לכביש 383, ואחר כך התחברתי לכביש 3. סה"כ זמן הנסיעה בין התחנות: שעה עגולה. זה כולל שתי עצירות, לצורך צילומי שני האוטובוסים האחרונים, וגם שתי עצירות לדקה-שתיים בתחנת הדלק על מנת לוודא, שאני נוסע בדרך הנכונה ולא טועה (זו פעם ראשונה, שאני נוהג, אם לא נוסע באיזור הזה, שאני עדיין לא מכיר במאה אחוז). אילוא העצירות, ונהיגה זורמת, אני מעריך שהנסיעה היתה אורכת כארבעים דקות. ברכבת, למרבה הצער, יקח הרבה יותר זמן בין שתי התחנות. וחזרה לעיניינים: זה יהיה אולם של התחנה באשקלון.
אילו=אילולא

traiNir

New member
מתי תיפתח התחנה?

ואנחנו מגיעים לאשקלון.
מתי תיפתח התחנה?

אורי404

New member
כנראה באפריל 2005.

מתי תיפתח התחנה?
כנראה באפריל 2005.
לפי העידכון האחרון באתר "חדשות הרכבת" (שכמובן, מומלץ מאוד להיכנס לאתר, לפרק "חדשות"), כתוב שלו"ז הזמנים הבא (אחרי הלוח הבא של אוקטובר הקרוב), צפוי להופיע הלו"ז הבא באפריל 2005, כאשר יפתחו תחנות מלחה ואשקלון. סוקולוב, אגב, מתעכבת.

אורי404

New member
אולם התחנה מהצד.

תמונות שצילמתי היום.
היום נסעתי לאיזור בית שמש ולאיזור אשקלון, וצילמתי תמונות שקשורות לתח"צ; גם אוטובוסים וגם רכבות, וכמובן שנהנתי מאוד. אתם, כרגיל, מוזמנים, בשמחה רבה, לשפוך מהידע שלכם.
אולם התחנה מהצד.
כפי שתיראו עוד יש על מה לעבוד בתחנה. מעניין מתי בסופו של דבר היא תהיה מוכנה.

אורי404

New member
מגרש.

תמונות שצילמתי היום.
מגרש.
ככל הנראה, זה עתיד להיות מגרש חניה של התחנה, אפ על פי, שיש מגרש גדול באיזור של ה"קוסמוס". נקווה, שיהיה גם מסוף אוטובוסים מסודר.

אורי404

New member
מרכז הבקרה של התחנה.

תמונות שצילמתי היום.
מרכז הבקרה של התחנה.

אוהד11

New member
../images/Emo51.gif אורי, תמונות יפות כרגיל |פרח

מרכז הבקרה של התחנה.
אורי, תמונות יפות כרגיל |פרח

אורי404

New member
צפונית לרציפים.

תמונות שצילמתי היום.
צפונית לרציפים.
זה נמצא מספר מטרים צפונית לרציפים. כנראה, מעבר בין אולם התחנה לרציפים.

אורי404

New member
והרציפים.

תמונות שצילמתי היום.
והרציפים.

אורי404

New member
+

תמונות שצילמתי היום.
+

אורי404

New member
בין הרציפים.

תמונות שצילמתי היום.
בין הרציפים.
פה בעתיד, יהיו, כמובן, המסילות.

אורי404

New member
אחד מהמבנים הישנים של התחנה.

תמונות שצילמתי היום.
אחד מהמבנים הישנים של התחנה.
זהו אחד מהמבנים השינים של התחנה. יש כוונה לשמר אותם. על המבנים יש שלטים של איסור השחתה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה