תמונות שלי מהפקה

jesus fuck me

New member
מאיה

את מדהימה, בכל התמונות (למרות שהיו תמונות שיותר ותמונות שפחות). אני לא ראיתי אף שיעור מיותר באיזור השפה העליונה שלך (למרות שיש פה איזושהי תמונה שהצל פשוט לא מחמיא כל כך. זה רק צל, שום שפם). וגם נורא אהבתי את התמונות שאת עם החולצה החשופה.. את נראית מלאכית משהו.

מאיה את מהממת

ואני בטוחה שהרבה חושבים כמוני, אבל התמונות האלו פשוט לא עושות לך טוב. אני חושבת שאם הצלם והסטיילינג הנכון יוכלו להוציא ממיך פשוט דברים נפלאים.

אני חושבת שהבעיה העיקרית פה

היא שרצו להרים הפקה אבל לא היה קונספט ברור. עושה רושם שלא היה תיאום בין הצלם למאפרת לסטיילינג כאילו החליטו באופן ספוטני לקחת מישהי ולצלם ולראות מה יצא. לא דיברו לפני זה על איזה זויות הולכים לצלם או איך רוצים שהאיפור יראה חשוב לפני הפקה לבוא עם רעיון טוב ולדעת מראש איך רוצים לבצע אותו ומה תפקידו של כל גורם בהפקה. הרבה אנשים נופלים בזה כי הם חושבים שכל מה שצריך זה דוגמנית יפה ואין ספק שאת כזו אבל זוית אחת לא נכונה ולא משנה כמה את יפה זה לא יראה טוב. אין לי ספק שגם הצלם וגם המאפרת מאד מוכשרים אבל בהפקה הזו הם לא הצליחו לבטא את זה כמו שצריך וחבל , אבל מצד שלי ככה לומדים. את לא מאמינה איזה "חרבנה" של תמונות יצאו לי בהפקות הראשונות שלי , שפשוט התביישתי להציג אבל היום אני גאה בהם כי אני רואה כמה למדתי מאז. בהצלחה בהפקה באה

למעלה