תמונות שלי מהפקה

c o e x i s t

New member
התמונה הכי יפה :)

את באמת יפה :] ובתמונות האלה את ניראת מצוין מבחינת הגוף. האיפור מקסים.. רק הצילום ממש ממש חובבני לדעתי ואת זה לא אהבתי.. אבל יפה

בדר"כ אינני נוהגת להעיר/להאיר על מנת לא לפגוע

חלילה בבעלי המקצוע, אבל פה אני ממש חייבת להעיר שרמת האיפור באיכות ירודה מאוד, אין טשטושים בעיניים (ממה שהצלחתי לראות, ברוב התמונות השיער על הפנים), והמייק אפ מרוח גרוע... לא הבנתי למה ההפקה נועדה, אם היא למאפרת אז לא נראה לי שהיא תוכל כ"כ להשתמש בהם, כי בקושי רואים את האיפור אם זה לך סבבה... עכשיו 2 הערות מאוד חשובות: גבות: הגבות שלך לא מסודרות ונורא הפריע לי שאת יודעת שאת הולכת להצטלם ובכל זאת לא טרחת לנקות ולסדר. שפם: גם אם הוא בלונדיני בתמונות רואים!!!!וזה נורא מכוער!!! אז לתשומת לבך להבא כשצריך להגיע לצילומים יש לדאוג גם לרמת טיפוח (גבות, שפם,שחי, שיניים, וכל השאר) לא פעם ולא פעמיים נתקלתי בדוגמניות שמגיעות לצילומים שעירות מכף רגל ועד ראש, וזה לדעתי נורא!!! האם לך לא היה מפריע כשהייתי עומדת מעלייך עם שערות בבית השחי?????????

אורח179

New member
העניין הזה דווקא די מינורי

השיערות בולטות קצת בגלל מבנה הפנים(השפה העליונה בולטת פשוט)ובעיקר בגלל הצילום הלקוי...העידן הדיגיטלי אמנם פותח המון אפשרויות,אבל הוא מאוד מאוד לא סלחני לגבי עור אנושי כמו פילם,פשוט רואים את כל הפגמים...אז צריך לעבוד הרבה יותר קשה על תאורה.. זה נראה מזוויות מסויימות,לא צריך ללכת עד כדי כך רחוק עד לתואר מכוער..והגבות, ממש לא כזה קריטי,אף פעם לא הבנתי את הנטיה ל"גבות ירוחם"(על משקל בלונד ירוחם-פס שחור פס פלטינה פס שחור פס פלטינה)כלומר גבות הפרחה המשורטטות שערה שערה כמו שאפשר לראות על כל מיני "נטע-לי הכוסיתהשווה555" בשואומי... מה שכן נכון,האיפור מאווד מאוד לוקה בחסר,עדיף היה לא לאפר אותה בכלל אם זאת האלטרנטיבה זה בעיקר הצילום שמאוד בעייתי,יש רק צללים חדים ואפורים,עם פוטושופ או בלי,זה לא משנה וגם התמונה שכן מתוקנת,עשויה לא טוב..איך שהוא הוא הצליח באקט של גאונות לתפוס את הברק על השיערות בפנים(שלכולם יש),אבל לא על השפתיים...ניחא,את אלה אפשר בקלות לערוך אחר כך מה שהכי מפריע זה קודם כל האור שקצת משטיח הכל ובעיקר העור שלה שדי יבש וביחד עם זה בהיר נורא,אז במקרה כזה,אם לא נזהרים,אז הוא מקבל גוון אפור כמו בתמונות האלה,ואז זה פשוט גורם לה להראות חולה. גם כשחותכים תמונה,כדאי לשים לב מה נמצא במרכז שלה(כשזאת תמונה של פנים או חצי גוף) בתמונה הספציפית הזאת נגיד,האמצע הוא קצת מעל לחזה שלה,אתה מסתכל על זה,הדבר הראשון שהעיניים שלך יראו זה בעצם כלום..במקום שהשפתיים או העיניים יהיו באמצע(גם בספציפית הזאת זה חתוך מתחת לחזה אבל מעל קו המותניים וזה לא נראה טוב). פרט לזה,לדעתי יש לה פנים נהדרות,היה עושה להן הרבה יותר טוב צילום יותר פרונטלי בלי כל השיער,לפנים כאלה אפשר אפילו שיער קצר...ואם לא קצר,אז לא כזה שנופל ומסתיר את קוי המתאר,זה גם מאוד מבגר,וגם מוריד את הפלוס העיקרי... גם יש לך לסת,שזה דבר טוב,אבל לפעמים טיפה בעייתי,כך שבמצבים שהמצלמה לא יותר גבוהה ממך תשתדלי לדחוף את הסנטר טיפה אחורה או להוריד ממש קצת את הראש,זה מילימטר,אבל המצלמה משטיחה כל מה שהיא רואה,אז המילימטר הזה,ירחיק ממנה את החלק התחתון של הפנים ואז זה לא יראה כאילו הלסת גדולה או תופסת הרבה שטח. וכשאת רוצה לעשות את מה שעשית בתמונה 2,אל תעשי את זה עם השפתיים..תחשקי שיניים..זה בדרך כלל יוצר את האפקט הזה בצורה יותר אטרקטיבית.

מאיה543

New member
אז ככה

בעיניי המאפרת מעולה, מה גם שהיא נשכרת ע"י הרבה מפורסמים לאיפור ערב, אז קצת מוזר שזה מה שאת אומרת עליה... בקשר אלי- אני לא מורידה שפם, למען האמת, אולי אני אתחיל להוריד אחרי התמונות. כמו שהאורח אמר, יש לי שפה עליונה בולטת, ככה שבכל מקרה זה תמיד יוצר אפקט. את הגבות שלי אני אוהבת ולא אדקיק אותן בחיים! שוב, התמונות בלי פוטושופ וברור שאלו צרות שפוטושופ יכול לפתור. ובכל זאת, אלה היו הצילומים הראשונים, אני אקח את ההערות שלך הלאה (אם יהיה הלאה). אורח-תודה רבה על התגובה (אני עדיין טוענת שהמאפרת מעולה). ותודה לכל המגיבים.

MoRaN SaShA

New member
אם תתחילי להוריד שפם יצמחו לך שערות

כהות ודוחות ותצטרכי להוריד כל הזמן.. אני לא מורידה כי פשוט לא רואים את השערות הדקיקות והבהירות האלו... אז למה להסתבך עם זה.. יש בנות שיש להן אשכרה ש-פ-ם ואת לא מבינה איך הן לא רואות את זה. זה לא המקרה פה.

תראי

בתמונות תמיד רואים את כול הפגמים שיש שזה בלי פוטושופ.. אם באמת יש לך שפם אז פשוט תורידי... תסכלי בשמש רואים טוב אם יש לך או לא אם לא אז אל תגעי..ואם כן תורידי..

חייבת להעמיד אתכם על טעותכם, גבות לא חייבות

להיות דקיקות על מנת להיות מסודרות... אני עושה להמון בנות גבות עבות אבל מסודרות... לגבי השפם אני עדיין מתעקשת שהיא כן צריכה לעשות כי זה יוצר הצללה וכהות מעל השפה העליונה... וד"א אין קשר בין זה שמורידים שפם לבין זה שזה עושה שערה כהה, שטויות במיץ עגבניות!!!! יש לי כ"כ הרבה בנות בלונדיניות שעושות אצלי והשערה עדיין צומחת בלונדינית...

מאיה543

New member
בסדר

אז בואו נפתח פה דיון. יכולת לשלוח לי הודעה פרטית וזהו. ובקשר למאפרת- "לא אמרתי שהיא לא מעולה, אמרתי שהאיפור פה לא טוב." - מצטערת, אבל האיפור פה מייצג אותה, ובינתיים היא הוכיחה את עצמה, עובדה שהיא אחת המבוקשות בארץ.

MoRaN SaShA

New member
מה הכהה מה? זה גורם לשערה לצמוח יותר

יצמחו לה יותר שערות ודווקא כן- הן יהיו כהות יותר. ובלי קשר לכהות או לא, ברגע שהיא תוציא יצמחו לה יותר.

למעלה