תמונות מרהט

מצב
הנושא נעול.

amirv

New member
תמונות מרהט
אינשאללה בעוד כשבועיים מתחילה לפעול תחבורה ציבורית מוסדרת ברהט היום היה לי הכבוד להיות שם בהפעלה הנסיונית, הביאו את כל הצי וחלק מהנהגים והיה מעניין תמונות מצורפות בלינק http://picasaweb.google.com/amirvigo/QoLBfC?feat=directlink

Rubim88

New member
תמונות מרהט
אינשאללה בעוד כשבועיים מתחילה לפעול תחבורה ציבורית מוסדרת ברהט היום היה לי הכבוד להיות שם בהפעלה הנסיונית, הביאו את כל הצי וחלק מהנהגים והיה מעניין תמונות מצורפות בלינק http://picasaweb.google.com/amirvigo/QoLBfC?feat=directlink
גלים=מטרופולין?
שישמרו עליהם :)

S a m B o o k i

New member
תמונות מרהט
קו 450/451 רהט - ב"ש

לא יכלו למצוא מספרים אחרים
כמה 450 כבר יש ( אשדוד - ירושלים , טבריה - צפת ) בדיוק היה חסר 450.

mister K

New member
קו 450/451 רהט - ב"ש

לא יכלו למצוא מספרים אחרים
כמה 450 כבר יש ( אשדוד - ירושלים , טבריה - צפת ) בדיוק היה חסר 450.
חוסר חשיבה מינימלית.
קווים 450 ו-451 נוסעים בין ת"א לרמלה, בין אשדוד לירושלים ובקרוב גם בין רהט לבאר שבע. גם המספר 40 כבר תפוס בנגב ע"י קו של אגד תעבורה מבאר שבע לנתיבות. כאילו שחסרים עשרות מספרים פנויים שהיו חייבים לבחור דווקא כאלה שכבר תפוסים (וע"י יותר מקו אחד). אבל מה איכפת להם, אין שכל אין דאגות. אם היה פה רגולטור אמיתי שהיה מפקח על כל חברות התחבורה, אז אולי היה סדר במספרים. אבל כיום כל חברה פשוט זורקת איזה מספרים שהיא רוצה.

חוסר חשיבה מינימלית.
קווים 450 ו-451 נוסעים בין ת"א לרמלה, בין אשדוד לירושלים ובקרוב גם בין רהט לבאר שבע. גם המספר 40 כבר תפוס בנגב ע"י קו של אגד תעבורה מבאר שבע לנתיבות. כאילו שחסרים עשרות מספרים פנויים שהיו חייבים לבחור דווקא כאלה שכבר תפוסים (וע"י יותר מקו אחד). אבל מה איכפת להם, אין שכל אין דאגות. אם היה פה רגולטור אמיתי שהיה מפקח על כל חברות התחבורה, אז אולי היה סדר במספרים. אבל כיום כל חברה פשוט זורקת איזה מספרים שהיא רוצה.
כל ה-7X באזור פנויים. למה לא לנצל אותם?
הרי גם ככה רוב הקווים מב"ש לערים בסביבה (למעט ערד וקרית-גת) הם דו-ספרתיים.

הנה, עוד בעיה
מדוע שהקווים מב"ש לערים לא יהיו תלת-ספרתיים, כמו קווים בין עירוניים רגילים?
אין טעם לשנות עכשיו
אנשים כבר התרגלו לקו עם מספר מסויים, והבילבול שיווצר לא מצדיק שינוי שנובע מצורך אסתטי-מתמטי. הבעיה היחידה כיום היא עם המספרים 26 ו-31 שחופפים לקווים העירוניים של מטרודן. לכל היותר, יש הגיון "לפנות" את המספרים 26-28 (קווי ב"ש-מיתר) לטובת קווים עירוניים.

אלון 58

New member
כל ה-7X באזור פנויים. למה לא לנצל אותם?
הרי גם ככה רוב הקווים מב"ש לערים בסביבה (למעט ערד וקרית-גת) הם דו-ספרתיים.
התכנון הישן של אגד בנידון,בכלל מוזר...,
למה לערד קווים תלת-ספרתיים ולדימונה דו-ספרתיים(אמנם לפעמים עם תוספת ה-0 בהתחלה)?חלק מסדרת ה-38X גם פנויים,יכלו להשתמש בהם,וכך גם לירוחם וולמצפה-רמון ועוד ישובים בדרום.

נריה_ה

New member
חוסר חשיבה מינימלית.
בהתחלה חשבתי שאתה טועה
אני יודע שהקווים ירושלים-אשדוד הם 448 ו-438, וגם הם וגם הקווים מרמלה לת"א הם קווים ותיקים שהופעלו בעבר על ידי אגד, כך שזה מוזר שאגד הייתה מפעילה בעצמה קווים עם מספור כפול.. ואולם, ביררתי באתר של אגד, ויש באמת קו 450 עבור אחינו החרדים. זה כנראה קו חדש. רק מה שמוזר שאגד שהפעילו בעצמם את הקו רמלה-ת"א, לא נזכרו בכך שהמספר כבר תפוס. בכל מקרה, אני מסכים שהמצב הנוכחי שאין רגולטור אמתי על התחבורה הציבורית הוא בעייתי. אני אישית רואה את כל ההפרטה כבעיה אחת גדולה(חברתית), וכשלון תחבורתי, אבל זה אולי מפני שאני מכיר את הקווים של סופרבוס באזור רמלה, ולא קווים אחרים שאולי יותר מוצלחים.

mister K

New member
בהתחלה חשבתי שאתה טועה
אני יודע שהקווים ירושלים-אשדוד הם 448 ו-438, וגם הם וגם הקווים מרמלה לת"א הם קווים ותיקים שהופעלו בעבר על ידי אגד, כך שזה מוזר שאגד הייתה מפעילה בעצמה קווים עם מספור כפול.. ואולם, ביררתי באתר של אגד, ויש באמת קו 450 עבור אחינו החרדים. זה כנראה קו חדש. רק מה שמוזר שאגד שהפעילו בעצמם את הקו רמלה-ת"א, לא נזכרו בכך שהמספר כבר תפוס. בכל מקרה, אני מסכים שהמצב הנוכחי שאין רגולטור אמתי על התחבורה הציבורית הוא בעייתי. אני אישית רואה את כל ההפרטה כבעיה אחת גדולה(חברתית), וכשלון תחבורתי, אבל זה אולי מפני שאני מכיר את הקווים של סופרבוס באזור רמלה, ולא קווים אחרים שאולי יותר מוצלחים.
קווי המהדרין 450 ו-451 פועלים כבר כמה שנים.

nitsansh

New member
בהתחלה חשבתי שאתה טועה
אגד עדיין מפעילה את קוי אשדוד - י-ם
אלה הקוים הבינעירוניים היחידים שיש לאגד באשדוד...

חוסר חשיבה מינימלית.
לא צריך להתעסק בזוטות
כאילו מישהו יעמוד באמצע רהט ויחשוב שהאוטובוס בתחנה עומד להגיע לצפת, לתמח"ת או לירושלים. באותה מידה צריך להתלונן על כך שיש המון קווי 1 במדינה. זה לא רלוונטי, כל עוד קיים שילוט ברור, דגלול נכון, ואין חפיפה בין קווים שונים בעלי מספור זהה. כל ההתעסקות עם המספור מעניינת אולי חובבי תח"צ, לנוסע הרגיל זה חשוב כקליפת השום.

מצב
הנושא נעול.
למעלה