אותי מעניין מה יעשו עם כל הטרנזיטים הפיראטייםומה יעשו עם הגמלים והסובארו?
![]()
שמפעילים כבר שנים מדי יום את התחבורה הציבורית היחידה לרהט.
אותי מעניין מה יעשו עם כל הטרנזיטים הפיראטייםומה יעשו עם הגמלים והסובארו?
![]()
אלה ימשיכו ובקרוב נשמע שהחברה אינה רווחיתאותי מעניין מה יעשו עם כל הטרנזיטים הפיראטיים
גם אני חושב ככהאלה ימשיכו ובקרוב נשמע שהחברה אינה רווחית
מצד האופטימיותגם אני חושב ככה
יקח להם המון זמן להרגיל את המקומיים לתחבורה ציבורית כזאת.
העניין הוא שאלו לא מוניות שירות חוקיות.מצד האופטימיות
האוכלוסייה עצמה במגמת גידול מתמיד ומהיר ובהתאם לכך צרכיה השונים, כך שייתכן שיהיה מקום גם למוניות שירות וגם לאוטובוסים.
הרשויות מעלימות חוק לא בגלל מחסור בתח"צהעניין הוא שאלו לא מוניות שירות חוקיות.
מדובר בחאפרים שרשויות החוק מעלימות עין מהן בשל המחסור בתח"צ ממוסדת ברהט. כעת כשהמצב ישתנה, מעניין אם יתחילו לאכוף את החוק נגדם.
אממ....אותי מעניין מה יעשו עם כל הטרנזיטים הפיראטיים
חלק ממוניות השירות הן חוקיותאממ....
"מוניות שרות" זה דבר חוקי,לא? המרכאות משום שזה שרות,אבל לא בדיוק חוקי,עד עכשיו לא היתה תחבורה מוסדרת לכן נתנו להם לפעול,או יותר נכון,העלימו עין מהדרך בה הם פועלים אם ינהיגו תעריף זהה\דומה לטרנזיטים,ותדירות דומה לזו של הטרנזיטים,יש מצב שלא יסעו,או יסעו פחות בטרנזיטים.... מסוף נראה לי שעדיין צריכים לבנות... לגבי מוסך וחניון,בינתיים ישתמשו בזה של חברת האם "נרקיס גל",אם יש כזה אם כי ראיתי כמה אוטובוסים של נרקיס האלו,מפוזרים ברחבי להבים...כנראה לא רחוק מהבית של הנהג...
כל מוניות השירות הן חוקיות.חלק ממוניות השירות הן חוקיות
זה, שאין לוח זמנים מסודר וליקויים אחרים, זו כבר בעיה אחרת. אבל חלק מקווי מוניות השירות חוקיים. בקשר לקווים, שיופעלו על-ידי חברת האוטובוסים ומוניות השירות - את אותו דבר ניתן לאמר גם על קווי נתניה-תל אביב.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.