תמונות מרהט

מצב
הנושא נעול.

25306yosef

New member
חוסר חשיבה מינימלית.
קווים 450 ו-451 נוסעים בין ת"א לרמלה, בין אשדוד לירושלים ובקרוב גם בין רהט לבאר שבע. גם המספר 40 כבר תפוס בנגב ע"י קו של אגד תעבורה מבאר שבע לנתיבות. כאילו שחסרים עשרות מספרים פנויים שהיו חייבים לבחור דווקא כאלה שכבר תפוסים (וע"י יותר מקו אחד). אבל מה איכפת להם, אין שכל אין דאגות. אם היה פה רגולטור אמיתי שהיה מפקח על כל חברות התחבורה, אז אולי היה סדר במספרים. אבל כיום כל חברה פשוט זורקת איזה מספרים שהיא רוצה.
במשרד התחבורה לא יודעי מזה תחבורה ציבורית!!!
אף אחד במשרד התחבורה לא יודע מה זה תחבורה ציבורית. כולם שם נוסעים ברכב צמוד על חשבון משלם המיסים. אין במדינת ישראל פיקוח וביקורת על מפעילי התחבורה הציבורית. כבר חצי שנה אני מחכה לתשובה למכתב ששלחתי למשרד התחבורה, עד היום לא קיבלתי תשובה לפנייתי. הם גם לא מסוגלים בשום פנים ואופן לענות לי, מכיוון שהשאלות ששאלתי אותם הם מתחום התחבורה הציבורית, וזה הרי סינית עבורם. אבישי דרורי, אם אתה קורא שורות אלה, עד היום לא קיבלתי תשובה לפנייתי. עובדי ובכירי משרד התחבורה, אם אתם קוראי שורות אלה, אני עד היום לא קיבלתי תשובה לפנייתי. פניתי לכל הגורמים האפשריים במשרד התחבורה. אבל מה לעשות, מכיוון שאף אחד שם לא יודע מה זה תחבורה ציבורית, אז מכתבי היה כתוב בסינית עבורם, ואי התשובה בהתאם.

olli3

New member
מנהל
קו 450/451 רהט - ב"ש

לא יכלו למצוא מספרים אחרים
כמה 450 כבר יש ( אשדוד - ירושלים , טבריה - צפת ) בדיוק היה חסר 450.
בעבר אגד הפעילה קווי רהט - באר שבע והמספור
היה תקין לחלוטין, הקווים היו אם אינני טועה 43 או 44 משהו ב4X. בכל מקרה מספיק קווים התפנו מאז פינוי גוש קטיף. הקווים המדוברים הם: 34,35,36. לגבי קווים חופפים אכן יוצרים בעיה בעיקר קו 26 של שתי החברות שחופף במסלולו את האחר לאורך כל שדרות בן גוריון. קו 31 של מטרודן שבשילוט התחנה שלו רשום שמגיע לשכונת נאות חצרים (הוילות שבין דרום לנווה זאב) מבלבל גם הוא. ובכלל הסמיכות של התחנות באיזור כיכר הכפיר לא תורמת למי שאינו מתמצא.

mister K

New member
בעבר אגד הפעילה קווי רהט - באר שבע והמספור
היה תקין לחלוטין, הקווים היו אם אינני טועה 43 או 44 משהו ב4X. בכל מקרה מספיק קווים התפנו מאז פינוי גוש קטיף. הקווים המדוברים הם: 34,35,36. לגבי קווים חופפים אכן יוצרים בעיה בעיקר קו 26 של שתי החברות שחופף במסלולו את האחר לאורך כל שדרות בן גוריון. קו 31 של מטרודן שבשילוט התחנה שלו רשום שמגיע לשכונת נאות חצרים (הוילות שבין דרום לנווה זאב) מבלבל גם הוא. ובכלל הסמיכות של התחנות באיזור כיכר הכפיר לא תורמת למי שאינו מתמצא.
44 תמיד היה באר שבע - קציעות.

אוהד11

New member
תמונות מרהט
אינשאללה בעוד כשבועיים מתחילה לפעול תחבורה ציבורית מוסדרת ברהט היום היה לי הכבוד להיות שם בהפעלה הנסיונית, הביאו את כל הצי וחלק מהנהגים והיה מעניין תמונות מצורפות בלינק http://picasaweb.google.com/amirvigo/QoLBfC?feat=directlink
כמה קווים וכמה אוטובוסים יפעילו והיכן החניון

תשובה חלקית
בהנחה שאין שינויים מהתכנית המקורית: חמישה קווים פנימיים קו ללקיה וחורה + קו לרכבת קו ראשי לב"ש + שני קווים מהשכונות (בוקר) + חלופה למכללות מסוף אמור לקום בכניסה הדרומית לעיר, בצומת עם כביש 264 (לכיוון משמר-הנגב). ממסוף זה ייצאו שלושה קווים פנימיים וכן הקווים לב"ש (שייסעו לעיר דרך כביש 40). הקווים ללהבים ולחורה ייצאו ממרכז העיר. צי הרכב והחניון - ?

אוהד11

New member
תשובה חלקית
בהנחה שאין שינויים מהתכנית המקורית: חמישה קווים פנימיים קו ללקיה וחורה + קו לרכבת קו ראשי לב"ש + שני קווים מהשכונות (בוקר) + חלופה למכללות מסוף אמור לקום בכניסה הדרומית לעיר, בצומת עם כביש 264 (לכיוון משמר-הנגב). ממסוף זה ייצאו שלושה קווים פנימיים וכן הקווים לב"ש (שייסעו לעיר דרך כביש 40). הקווים ללהבים ולחורה ייצאו ממרכז העיר. צי הרכב והחניון - ?

amirv

New member
תשובה חלקית
עדכון
מאחר וטיבם של תוכניות להשתנות ארבעה קווים פנימיים קו ללקיה וחורה + קו לרכבת קו ראשי לב"ש + שני קווים מהשכונות (בוקר) + חלופה למכללות קו למכללת ספיר המסוף בסוף יקום לא בסמוך לצומת רהט דרום (כביש 264 אלא כקילומטר מזרחה לכיוון היישוב בשטח שישימש גם כחניון לילה, אבל יישמר שירות באחד הקווים העירוניים עד הצומת. צי הרכב כולל 33 אוטבוסים ו, 18 עירוניים, 11 בינעירוניים ו-4 מידיבוסים (2 מתוכם של מרצדס ושניים מתוכם מתוצרת מרכבים עם מנוע ופרונט של פיאט דוקאטו, ברשיון הרכב רשום " יצרן, מרכבים " והסמל מקדימה הוא M של מרכבים.

mister K

New member
והבעיה העיקרית...
איפה אפשר לדחוף עוד קווים בתחנה המרכזית בבאר שבע? גם ככה יש כיום כמה רציפים בתחנה שעמוסים יותר מהקיבולת שלהם, ואוטובוסים נאלצים לצאת באיחור או מרציף אחר.

amirv

New member
והבעיה העיקרית...
איפה אפשר לדחוף עוד קווים בתחנה המרכזית בבאר שבע? גם ככה יש כיום כמה רציפים בתחנה שעמוסים יותר מהקיבולת שלהם, ואוטובוסים נאלצים לצאת באיחור או מרציף אחר.
נקודת קצה בבאר שבע
נקבעה ליד השוק, מאחר שבאמת יש בעיית רציפים בבאר שבע. השוק משמש כמיני תחנה מרכזית לאוכלוסיה הבדווית מכל רחבי האזור והוחלט לשמר את מימקומה.

israelyan

New member
תמונות מרהט
אינשאללה בעוד כשבועיים מתחילה לפעול תחבורה ציבורית מוסדרת ברהט היום היה לי הכבוד להיות שם בהפעלה הנסיונית, הביאו את כל הצי וחלק מהנהגים והיה מעניין תמונות מצורפות בלינק http://picasaweb.google.com/amirvigo/QoLBfC?feat=directlink
אממ....
יש בקישור ההוא,בין התמונות,איזשהו אגד לשעבר,שנצבע בוורוד סגול כזה.... ראיתי טוב? יש שם צי שלם של B7L במחשבה שניה....האיזור מישורי,לא צריכה להיות בעיה מה שכן,אם רוצים להיות נחמדים,ולהוציא קו לרכבת בלהבים,אז כדאי שהקו יהיה מתואם עם זמני הרכבת....שיש פעם בשעה,אז לא צריכה להיות בעיה אגב, המספור 450/1 הזוי,אבל דווקא 40 לא כי אני זוכר שהיה איזה קו של אגד פעם ביום בערך,שהיה נוסע לרהט,משמר הנגב קיבוץ שובל,ובית קמה,נדמה לי 42

אורי404

New member
אממ....
יש בקישור ההוא,בין התמונות,איזשהו אגד לשעבר,שנצבע בוורוד סגול כזה.... ראיתי טוב? יש שם צי שלם של B7L במחשבה שניה....האיזור מישורי,לא צריכה להיות בעיה מה שכן,אם רוצים להיות נחמדים,ולהוציא קו לרכבת בלהבים,אז כדאי שהקו יהיה מתואם עם זמני הרכבת....שיש פעם בשעה,אז לא צריכה להיות בעיה אגב, המספור 450/1 הזוי,אבל דווקא 40 לא כי אני זוכר שהיה איזה קו של אגד פעם ביום בערך,שהיה נוסע לרהט,משמר הנגב קיבוץ שובל,ובית קמה,נדמה לי 42
גם אני תהיתי על אותו MB O303.
די מוזר מה מה אוטובוס ישן עושה שם, בזמן שרב ה-303 (אם לא כולם) יצאו מ"אגד" ושאמורים להיות אוטובוסים חדשים (לכל הפחות, פחות ישנים). ואלה (לפחות חלקם) לא B7L (נמוכי רצפה), אלא דגם אחר נמוך כניסה (שים לב למדרגה באמצע האוטובוס). בכל מקרה יש לקוות לשירות טוב בקרב תושבי רהט. ותודה לאמיר על התמונות.

אוהד11

New member
גם אני תהיתי על אותו MB O303.
די מוזר מה מה אוטובוס ישן עושה שם, בזמן שרב ה-303 (אם לא כולם) יצאו מ"אגד" ושאמורים להיות אוטובוסים חדשים (לכל הפחות, פחות ישנים). ואלה (לפחות חלקם) לא B7L (נמוכי רצפה), אלא דגם אחר נמוך כניסה (שים לב למדרגה באמצע האוטובוס). בכל מקרה יש לקוות לשירות טוב בקרב תושבי רהט. ותודה לאמיר על התמונות.
נדמה לי שעל האוטובוס הזה מופיע השילוט נרקיס
גל, שזו חברת האם של החברה החדשה

846

Active member
אממ....
זה לא B7L זה B12BLE
הדגם נמוך הכניסה של ה B12B, שני השלישים הקידמיים של האוטובוס הם נמוכים כמו בנמוך ריצפה רגיל, והשליש שאחרי הדלת האחורית גבוה וזהה לחלק האחורי של B12B רגיל.

זה לא B7L זה B12BLE
הדגם נמוך הכניסה של ה B12B, שני השלישים הקידמיים של האוטובוס הם נמוכים כמו בנמוך ריצפה רגיל, והשליש שאחרי הדלת האחורית גבוה וזהה לחלק האחורי של B12B רגיל.
ה-B12B נקראים פיוניר
ראינו כאלה ב"מרכבים"

amirv

New member
אממ....
הקו לרכבת בלהבים
אמור להיות מתואם כקו הזנה לרכבת, בשלב ראשון לבערך חצי מהרכבות ואם זה יתפוס ניתן יהיה לתגבר. המפעיל יחוייב להתאים את הלו"ז ללו"ז הרכבת בכל שינוי שעושה הרכבת בלו"ז, כך שהאוטובוס יגיע כמה דקות לפני הרכבת ויעזוב כמה דקות אחרי הרכבת. (אם אני לא טועה 10 דקות).

kalil

New member
אממ....
B7L בעייתי בעליות?

olli3

New member
מנהל
אממ....
42 עדיין קיים נסיעה חד יומית גם 40 קיים
שניהם בתפעול אג תעוברה. 42 מגיע לבית קמה וישובים נוספים, משמר הנגב איתם. 40 לכיוון נתיבות ואני לא סגור על מסלולו.

מצב
הנושא נעול.
למעלה