25306yosef
New member
במשרד התחבורה לא יודעי מזה תחבורה ציבורית!!!חוסר חשיבה מינימלית.
קווים 450 ו-451 נוסעים בין ת"א לרמלה, בין אשדוד לירושלים ובקרוב גם בין רהט לבאר שבע. גם המספר 40 כבר תפוס בנגב ע"י קו של אגד תעבורה מבאר שבע לנתיבות. כאילו שחסרים עשרות מספרים פנויים שהיו חייבים לבחור דווקא כאלה שכבר תפוסים (וע"י יותר מקו אחד). אבל מה איכפת להם, אין שכל אין דאגות. אם היה פה רגולטור אמיתי שהיה מפקח על כל חברות התחבורה, אז אולי היה סדר במספרים. אבל כיום כל חברה פשוט זורקת איזה מספרים שהיא רוצה.
אף אחד במשרד התחבורה לא יודע מה זה תחבורה ציבורית. כולם שם נוסעים ברכב צמוד על חשבון משלם המיסים. אין במדינת ישראל פיקוח וביקורת על מפעילי התחבורה הציבורית. כבר חצי שנה אני מחכה לתשובה למכתב ששלחתי למשרד התחבורה, עד היום לא קיבלתי תשובה לפנייתי. הם גם לא מסוגלים בשום פנים ואופן לענות לי, מכיוון שהשאלות ששאלתי אותם הם מתחום התחבורה הציבורית, וזה הרי סינית עבורם. אבישי דרורי, אם אתה קורא שורות אלה, עד היום לא קיבלתי תשובה לפנייתי. עובדי ובכירי משרד התחבורה, אם אתם קוראי שורות אלה, אני עד היום לא קיבלתי תשובה לפנייתי. פניתי לכל הגורמים האפשריים במשרד התחבורה. אבל מה לעשות, מכיוון שאף אחד שם לא יודע מה זה תחבורה ציבורית, אז מכתבי היה כתוב בסינית עבורם, ואי התשובה בהתאם.