תמונות לשיפוטכם.

עמי1986

New member
אני מודע לזה אמילי

אני יודע כמה זה יכול להיות יפה אצל בחורה אני גם מודע לזה שבמקרים מסויימים זה מה שהופך את הבחורה לכזאת מהממת!.... אצלה ספיציפית אני חושב שזה לא כל כך תורם... אבל כמו שאמרתי זאת דעה שלי....... העיניים המרוחקות תורמות הרבה להרחבת הפנים ונותנות מבנה פנים יותר מרובע ויפה הם גם מדגישות את העצמות לחיים... ככה שכמו שאמרתי לפעמים זה מה שעושה את הבחורה כזאת יפה... אבל תודה על ההארה ;)

../images/Emo13.gif התכוונתי להארה מהפועל "להאיר"

שבא מן המילה "אור" זאת אומרת להבהיר, בכל מקרה יש גם הערה עם א'

עמי1986

New member
איזה ילדה חכמה :)

רציתי לענות לו אבל הסברת את זה כמו שצריך.... למרות שאפשר להיתחבט פה בשאלה אם זאת הערה או הארה...... ;)

אני יודעת

שיש הארה עם א', אבל זה ממש לא נכון לכתוב את זה בהקשר שכתבת, כי זה לא הארה. לא משנה :)

kimi d

New member
אהבתי את התמונות ..

את כולן חוץ מתמונה מספר 4 .. וככה נקודה למחשבה- עברתי על האתר שלך ו90% מהתמונות שם מצולמות בחוף הים , זה יפה והכל אבל הכי קל להוציא תמונות יפות בים .. תנסה לחשוב על עוד לוקיישנים מעניינים ותעלה רמה עם התמונות שלך , מכל צלם טוב יכול לצאת צלם עוד יותר טוב .. כל התמונות שלך באתר יפות מאוד , אבל כבר די נמאס לראות רק תמונות מחוף הים . בהצלחה ! :)

RaniRin

New member
אחלה סט..

הבחורה יפה .. קצת רגילה כזאת אבל נראת טוב.. אני לא רואה שום בעייה ברווח בין העיניים או שטויות כאלה מבחינת התמונות אהבתי ואני גם לא רואה טו מאצ' פוטושופ , אבל למרות שיש לך סטים יותר טובים יחסית לזמן ולהשקעה שציינת יצא יפה מאוד .. :)

למעלה