תמונות לשיפוטכם.

Kalderaro

New member
תמונות לשיפוטכם.

שמה אולה , היא מאשקלון. בחרתי לעלות תמונות שלה כי התמונות ממש טבעיות יצאנו לעשות תמונות באופן דיי ספונטאני - היא היתארגנה ב 10 דק ! מה שאומר - לא שיער , לא איפור , בקושי הספיקה להביא בגד ים. עכשיו לתמונות :

daria55

New member
גם אני אהבתי את התמונה הזאת!

בכללי כל התמונות יפות. המקום מדהים לדעתי, מאוד מוסיף לתמונה. הדוגמנית חמודה, העיניים שלה יפות. והצילום מאוד יפה, לדעתי. :)

off Prime

New member
../images/Emo106.gif ../images/Emo106.gif

בתמונות שהעלאת היא יצאה פשוט מהממת ומושלמת, ואין ספק שיש לה גוף של דוגמנית זה בהחלט רק תמונות של יום צילומים אחד, כדי להשלים אותם למשהו יותר רציני שאפשר להתייחס אליו חסרות תמונות תקריב נוספות של הפנים, בלבד, רצוי בתסרוקות שונות, ובאמת אולי גם בצבע השיער הטבעי שלה יכול להיות שככה באמת הכי מתאים לה - ועדיין כל העניין בצילומי דוגמנות זה לתת גיוון רב ככל האפשר - ולצלם לא רק בתסרוקת אחת ובגוון אחד זאת הערה קטנה, אבל חשובה,,, בקיצור, אהבתי, והדבר שאני מניח מעצבן פה חלק מהגולשים, זה שמעלים תמונות כאלו מדהימות בלי לספר באיזה לוקיישן מדוייק זה צולם

../images/Emo41.gifסה''כ בחורה שנראית טוב

לא אהבתי את האף, אין בו משהו שמייחד אותה אבל הוא גם לא גרוע.הייתי רוצה לראות אותה עם צבע שיער אחר

עמי1986

New member
למה כי היא כזאת טיפיקאל רוסייה

יש בחורות שפשוט זה מה שיפה להן ואין לך פה מה לשנות אז נכון שזה לא מיוחד וזה כבר פאסה וחרוש ונמאס ואת יכולה להגיד מה שאת רוצה על הבלונד כחול הרוסי האופייני....אבל אין מה לעשות יש אנשים שזה פשוט מה שמתאים להם וסתם חבל לנסות לשנות אותם רק כי בא לך לצאת מהשגרה ולנסות להיתפרע...כי לפי דעתי לא יתאים לה שחור חום ג'ינג'י אפור סגול וורוד או מה שתרצי....

בגלל הפוטושופ האובר מוגזם שעשית לה היא ממש לא

נראית לא מאופרת ולכן התמונה ממש לא נראית טבעית זה אפילו מצחיק להגיד טיבעית ולהסתכל על התמונה היא לא יפה לדעתי ... אממ זהו הצילום ת'אמת נראה די חובבני ... לפי מה שראיתי מהסט שלך עם שיר, אולגה ויאנה אתה מצלם ממש טוב! אז אני מתארת לעצמי שזה סט ישן

Kalderaro

New member
לא מסכים איתך

האובר קשור לצילום ולא לפוטושופ "היא לא יפה לדעתי " .. עניין של טעם ורייח ..

אתה צודק אחרת לא הייתי רושמת שזה לדעתי!

אלא הייתי רושמת פשוט שהיא לא יפה ... בתמונה הראשונה הכל מרוח אני בטוחה שזה לא מצילום, או לפחות לא רק מצילום.

Kalderaro

New member
אז ככה

כשאמרתי תמונות טבעיות - היתכוונתי שהיו ספונטניות , בלי הפקה מיוחדת הבחורה לא היתאפרה , לא היסתרקה לא היה לה זמן להיתארגן לצילומים וכ"ו. לחדי עין ומביני עניין ברור שהיום אף צלם לא מוציא תמונה בלי נגיעה בפוטושופ - וכאן זה לא היה פראי. אין לי בעיה לקבל הערות / הארות להיפך .. פשוט הסיגנון שלך מלא מריררות כזו .. שנראה כאילו את צרת עין ועוקצנית. או שפשוט את דוגמנית מצליחה נראת טוב מאוד , כל היום בצילומים ועושה המון כסף. כל צילום שלך זה הפקה עם הצלמים הכי נחשבים ולכן כשאת רואה מישהיא כזו עם תמונות כאלו את בהנף יד חותכת את התמונות ואת הבחורה.

ליאור שלום..

בלי קשר לתמונות שהועלו ובלי קשר ל"מישל המלכה".. ככה באופן כללי: רוב חברי הפורום הזה הם בני נוער, חובבנים וחובבים, בסה"כ אסופה של אנשים צעירים שאוהבים להצטלם ואוהבים את התחום. בעיניי בתור מקצוען בתחום יש לך שם לשמור עליו ותגובות עוקצניות ואישיות שכאלה ממש לא מוסיפות לך כבוד. תמיד יהיו אנשים שיגידו את דעתם בצורה חד משמעית ומלאת ביקורת שאינה בונה, ומאנשים כאלה רצוי להתעלם. חבל לבזבז אנרגיה במקום שהיא אינה תורמת דבר. בקשר לתמונות ולדוגמנית.. אני אישית מודה בפה מלא שאני לא מבינה בתחום.. לא בצילום, לא בדיגמון ובטח לא בפוטושופ. בתור "אזרחית מן השורה" אהבתי מאוד את המראה של המצולמת, לדעתי היא יפה מאוד. אהבתי את הרקע בתמונות, את הצבעים, את המקומות, את המיקום של האובייקט בצילום. כל תמונה נראית שלמה. (אני ברורה? :)) אני חושבת שבהפקה מסודרת, עם איפור-שיער-סטיילינג יתממש הפוטנציאל והכל יראה מדהים פי כמה. אשמח לראות סשן מושקע! בהצלחה

ממש ממש לא ..

אם היית פעיל פה בפורום המון זמן היית רואה כמה אני כן מפרגנת לבנות שלדעתי יפות אני לא באה ואומרת לך פה דיעה מקצועית בגלל זה הדגשתי שזו דעתי וגם רשמתי לך שאתה מצלם ממש טוב לדעתי ואהבתי את שאר הסטים שלך שראיתי (יאנה, אולגה, שיר) אז זה אומר שלא באתי לעקוץ וזה לא מצרות עין או מרירות ... סט אחד שלך לא אהבתי זה לא אומר שלדעתי אתה לא צלם טוב אבל פה משהו לא יסתדר לי וזה קורה! לגיטימי שלא כולם יאהבו. את הסט הזה לא אהבתי אולי בגלל הבחורה אולי בגלל הפוטושופ שלא אהבתי בתמונה הראשונה ... באמת שהכוננה שלי הייתה לתת פה דיעה כמו שיכולתי לרשום דברים טובים על עבודות קודמות שלך חשבתי גם שאני יכולה לכתוב את דעתי הלא כלכך טובה על התמונות האלה באמת שלא חשבתי שתיקח את זה ככה קשה ובחוסר מקצועיות הייתי מצפה ממך לקצת יותר והתגובה שלך היית קצת מוגזמת .. מקווה שתלמד להבא! לילה טוב

עמי1986

New member
מישל מה ציפית

נשמה כשאת אומרת על מקצוען שהצילום שלו ניראה חובבני טיבעי שהוא יפגע.....אבל מותר לך בכל זאת להביע דעה....

ציפיתי לתגובה הולמת ולא התנהגות של תסלח לי

ילד בן 10 שלא יודע לדבר בצורה נורמלית :) ו ... חוצמזה שהוספתי שהוא מצלם ממש טוב לפי דעתי ושכניראה התפקשש משהו הפעם, לטעמי לפחות ! אני חוזרת על זה שלא יגידו שלא אמרתי שזה ל ד ע ת י ...

עמי1986

New member
.......

אני לא מסכים עם מה שמישל אמרה... אני לא חושב שיש פה טו מאץ' פוטושופ... הבחורה ניראית טוב יש לה בעיה קטנה בעיניים...ניראה לי הם רחוקות מדי אחת מהשניה וזה הורס לה את המבנה פנים..הייתי גם מתקן לה את האף למרות שיש כאלה שיגידו שזה מה שיפה בה..... אבל אפאחד לא מושלם... הבחורה באמת ניראית טוב אבל לא מעבר לזה אין בה משהו מיוחד... אולי תצליח לשנות את הדעה שלי אם תעלה עוד תמונות בפוזיציות שונות....הבעות שונות..... סה"כ אני מאוד אוהב את הצילומים שלך ואני חושב שיצא ממש טוב..רק תעלה עוד תמונות מהסט גם כאלה שיצאו 'לא משהו'.... לפי דעתי אתה מצלם ממש טוב ויפה....ואתה יודע להוציא את המקסימום מהבחורות.... כמובן שתמיד יש מקום להישתפר... :)

הארה קטנה

עיניים רחוקות זה משהו שנחשב מאוד יפה בעולם האופנה בחו"ל במיוחד ב"היי פאשן"
יש אפילו דוגמנית ביולי בשם פאולה שיש לה עיניים רחוקות והיא מדהימה,ף אני רואה אותה הכרבה בהפקות אופנה במגזינים בארץ. ובוא לא נשכח את המפורסמת מכולן ג'מה
וזה בלי שום קשר למה אני חושבת על המראה הצפציפי שלה, אלה סתם משהו שתדע בכללי.

למעלה