תמונות חדשות..:] התחשק לי לעלו כמה תמנות מיום שישי... האיכות לא משו ככה זה שאמא לא יודעת לצלם..:\
ג גלית456 New member 11/6/06 #1 תמונות חדשות..:] התחשק לי לעלו כמה תמנות מיום שישי... האיכות לא משו ככה זה שאמא לא יודעת לצלם..:\
M mamoshit 19 New member 11/6/06 #21 מדהימה ../images/Emo13.gif חלק מהצילומים לא טובים מבחינת האור שהוא לא אחיד.. אחלה תמונות!!
א אלי צפון New member 11/6/06 #14 יש שיר יפה של דימה בילאן ברוסית "מיה מולטקה שיקלטקה" חח זה מתאים קופי לתמונות שלך... זו מחמאה כן, לא להעליב או משהו..
יש שיר יפה של דימה בילאן ברוסית "מיה מולטקה שיקלטקה" חח זה מתאים קופי לתמונות שלך... זו מחמאה כן, לא להעליב או משהו..
P pinki girl1 New member 11/6/06 #28 גליתוש מהממת שלייי!! איזה תמונות! עשית לי את היום! חחחח ואלי אני מכירה את השיר שיר מדהים! בכלל כפרע על דימה!
גליתוש מהממת שלייי!! איזה תמונות! עשית לי את היום! חחחח ואלי אני מכירה את השיר שיר מדהים! בכלל כפרע על דימה!
ג גלית456 New member 12/6/06 #38 אתת רצינייית"?!?!!? חחח אני לא רזה יש לי צדדים..:\ ו...אם זאת הבטן שלך בתמונהה אזז עדייייףף שתשבי בשקט..:]
אתת רצינייית"?!?!!? חחח אני לא רזה יש לי צדדים..:\ ו...אם זאת הבטן שלך בתמונהה אזז עדייייףף שתשבי בשקט..:]