תמונות חדשות..:]

Oomph Girl18

New member
לא איזה....יש לי בטן ממש לא כזאת

זה תמונות מוטיבציה לעשות יותר ספורט ויותר לרדת במשקל כדי להגיע לזה..

העם רוצה עוד ../images/Emo88.gif

חח.. יפה מאוד. אהבתי.. תזכירי לי רק בבקשה מה הגובה שלך..

ואת רק בת 15-16..

ככה שיש מצב שאת תגבהי בעוד 5 ס"מ אולי.. אז תוכלי להיות גם דוגמנית מסלול..

בלי להעליב או משהו

אני אהיה כנה. ראיתי פה ושם תמונות שלך (פה ושם של הפורום), ומשהו הציק לי בהם: הפה שלך. את פותחת כזה אותו כאילו מנסה להיות סקסית לפי מה שהבנתי - אל תעשי את זה! זה נראה נורא. את מנסה להיראות סקסית אבל זה לא פועל, זה סתם מכוער עם הפה ככה. אבל מהתמונות שראיתי כבר מקודם, את נראית לי יפה. אבל בתמונות האלה החדשות, את נראית פחות יפה. אבל יש לך גוף יפה, אבל ברוב התמונות את פשוט לא יפה. זה בלי כוונה להעליב, אני מקווה שלא נעלבת, זאת ביקורת בונה.

גלית456

New member
אההמ..

1.לא נעלבת 2.מקבלת כל הערה ,תגובה וכל מה שרוצים שיגידו 3. זה לא שאני פותחת את כולו אני סוגרת רגיל רק בלי שפתיים כי כשאני סוגרת את הפה רואים שכאילו אני קצת מתאמצת בגלל הגשר...

טוב

כדאי לך באמת לדחות קצת את הדוגמנות עד שיורידו לך את הגשר, עכשיו שאני חושבת על זה. בהצלחה!

moranporati

New member
מזה השטויות האלה?

אם מישהו יפה הוא יפה גם עם גשר מזה השטויות האלה...אל תדחי כלום את יפיפיה...וגם לי יש גשר סוו ואט?!

Oomph Girl18

New member
גם לי היה גשר שנתיים וכולם

עוברים את זה ואח"כ ממש ממש שמחים מהתוצאות את נראית פצצת על..

moranporati

New member
צודקת...זה שווה את זה

אני מזה לא אוהבת את אלה שחושבים שגשר זה סוף העולם כאילו אין זה מוות אי אפשר לחיות עם זה...כולה גשר!! ואפשר לעשות איתו הרבה דברים גם דוגמנות..אז בלי זיבולי מוח..תודה!

גלית456

New member
חחחח תודה איזה מתוקים..

אההמ לא דחיתי כלום.. אני חתומה בסוכנות והכל אבל עדיין דברים תקועים בגלל זה.. אבל אני חושבת על העתיד שעוד מאט אני יוריד ואז אני יוכל לחייך לעווולם:)

moranporati

New member
עם או בלי את צריכה לחייך!!!

חיוך יפה גם עם גשר וגם בלי...ושימי טוווווווווו....על כולם!!
אני מחייכת גם עם גשר =)

גלית456

New member
אני גם ככה...

אני מקבלת כל תגובה והערה.. בסופו של דבר אני עושה מה שטוב לי:]

just dandi

New member
../images/Emo109.gifאאיזה תמונות יאאפות../images/Emo99.gif

גמלי יש אחת.אני יוצאת כ"כ מופתעת בתמונות
חרא תאורה אצלי,אגב ^^

למעלה