תמונה של המאמן שלי

amir_aikido

New member
ומה קללה בזה ../images/Emo35.gif ../images/Emo123.gif

הפקידו
על השבחים, הלוואי ונפשי אכן היתה יפה ונקייה כפי שאתה מתאר אותה
רק תסביר לי מדוע שאהיה אומלל עם נפש כ"כ יפה
אני דווקא מאוד מאושר ושבע רצון בחלקי. אמיר נ.ב. דויד ושאר המנהלים אני אשאיר בידייכם את הזכות להחליט אם למחוק או שלא למחוק את ההודעות כאן, אמנם יש להן אופי טרולי למדי. אבל מבחינתי לפחות עוד אין שום פגיעה. כמובן שאם תרגישו שנפרצים כאן סכרים של רמת התבטאות בפורום, אני מוכיר את זכותכם לשמרה.

h a p k i d o

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

"אני לא מוצא גזענות בטענה שפעילות מסוימת תנטה למשוך סוג מסויים של אנשים, ושחלק גדול מהמשיכה הזו יקבע יותר לפי "התדמית" של הפעילות, מאשר התוכן שלה." אתה יכול אולי להועיל בטובך ולספר לנו על איזה סוג אתה מדבר? אולי מזרחיים? אולי כאלו שלא סיימו כיתה ט'? אולי כאלו שלא משתתפים בפורומים של "נגד אלימות" ו "שלום" כמוך? אולי כאלו שלא עובדים בהייטק? אולי כאלו שלא מתעניינים בפילוסופיה ומדע בידיוני? אולי מובטלים?

nage

New member
הפקידו חמוד שלי

נראה לי שאצלך בראש קורים דברים לא טובים, אמיר לא אמר את אף אחד מהדברים האלה, אולי כאלה שלא יודעים להתנסח בכתב זה הכל. תרגע אח שלי לפני שתקבל התקף לב

אילו זה היה ציטוט של אמיר, הייתי

חוסם אותו מייד מהפורום. "בעיה" קטנה - הוא לא כתב שום דבר דומה לזה. אתה מכניס לו למקלדת דברים שהוא לא כתב. התגובה שלך פשוט מוגזמת.

h a p k i d o

New member
מה?!?!??!?!?!?!?!??!?!!?!?!??!?!?!?

מה שיש בין הגרשיים זה ציטוט מדוייק של copy paste! לא הוספתי כלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה שהוא כתב לא היה גזעני בשום צורה.

מה שאתה כתבת, הוא טרוליות טהורה: "אתה יכול אולי להועיל בטובך ולספר לנו על איזה סוג אתה מדבר? אולי מזרחיים? אולי כאלו שלא סיימו כיתה ט'? אולי כאלו שלא משתתפים בפורומים של "נגד אלימות" ו "שלום" כמוך? אולי כאלו שלא עובדים בהייטק? אולי כאלו שלא מתעניינים בפילוסופיה ומדע בידיוני? אולי מובטלים?" אמיר לא כתב שום דבר כזה - בדוק את ההודעות שלו שוב. זה הכל מהראש הפרטי שלך.

הפקידו תנשום עמוק ותרגע....

ותבין משהו חשוב... לא צריך להתייחס ולהתעצבן מכל מה שאתה קורא כאן! אנשים כאן יש דיעות שונות ומשונות. ואתה אתה תלמד להתמודד עם דיעות של אחרים בצורה יותר רגועה.... משום שאיך שאתה מתבטא זה לא מוסיף לך הרבה כבוד.... אם לא מקובל עליך דיעה של משהו אתה יכול להעביר את זה בצורה יותר תרבותית.... אנא תשתדל.. בסה"כ אני חושב שהיותך כאן בפורום דווקא לטובה מוסיפה יותר צבעים לפורום..... אוקי גבר? שלך יניב (לחמ"ש)

bizhar

New member
אפקידו, השד יצא?

מה שעשית כרגע הוא גזענות לשמה. תבדוק טוב טוב את ההודעה שלך לפני שאתה עונה לי. אז על מה אתה בדיוק מתלונן?

nage

New member
לא גזענירק כצת מתנשא

גם אצלנו בדוג'ו (אייקידו) יש יותר מאחד שלא מסוגל להתנסח בכתב.

ואכן אף אחד לא מחייב אותו להתבטא

דווקא בכתב, דווקא כאן. למה לעוות ללא צורך את הודעה של אמיר? הוא טען שבאמנויות אחרות כולם גאונים? שלאנשים שלא גמרו תואר שני אסור להתאמן? למה להוציא דברים מהקשרם סתם?

nage

New member
לא הוא לא

וחוץ מזה אמיר מטבטא בכתב בצורה נפלאה ותמיד כיף לקרוא את מה שהוא כותב

איקו

New member
הפקידו !! מחזק את ידך .

אבל לא להתעצבן אח יקר שלי . פעם למדתי בפורום הזה שלפעמים במצבים קשים יש להרגע לצאת רגע החוצה הכוונה מגופך כדאי להסתכל רגע קט מהצד . ואז תראה את החיים בצורה שונה ותבין שאין מה לכעוס . הכול פה ורטואלי תחשוב חבר ויטואלי מעצבן אותך !!!!!!! תחשוב ותחייך !!!!! אוהב אותך .

למעלה