תמונה של המאמן שלי

h a p k i d o

New member
בואנה אחי למי אכפת איך נראה

המאמן שלך? ומה הקטע עם "יש כבוד"? אולי הוא הכי טיפש בארץ וכל השרירים שלו לא שווים כלום??

h a p k i d o

New member
ואת זה אני אומר בגלל תחרות

של איגרוף תאילנדי שראיתי , היה שם איזה סוס , יותר מהמאמן שלך (כן,כן, יותר מהמאמן שלך
) והוא נלחם נגד תאילנדי צימוק שנראה לידו כמו
. אני הימרתי על הלוחם הגדול , ובאמת בכמה הסיבובים הראשונים של הקרב היה נראה כאילו הימרתי נכון , עד שהתאילנדי הבין מה הנקודת תורפה של הגדול ( מרפקים לראש) ופשוט תוך סיבוב אחד ניצח אותו ! ברור ששרירים זה דבר חשוב באומנות לחימה קשוחה שכזו אבל זה לא הכל וזה לא מצדיק את המשפש "יש כבוד".

muay thai

New member
אולי הוא טיפש... מהנדס מהטכניון...

צא מהסטיגמה של אגרוף תאילנדי- ספורט לביריונים טיפשים. אני מכיר מהמכון שלנו סטודנטים לרפואה, משפטים, עורכי דין, ודוקטורנטים, כמו מוסכניקים שומרים ודורמנים, ובמיוחד אחוז מאוד גבוהה של בנות שמתאמנות! לא כולם מתחרים ובריונים, הרוב הם אנשים רגילים, חלק אפילו חלשים פיסית, ובעלי בעיות מוטוריות. לכן זה כמו כדורסל,למשל, |תחביב חוצה גבולות

h a p k i d o

New member
לא הבנת אותי...

אין לי שום דבר נגד מואי טאי , ההפך , אני ממש אוהב את הפשטות שבה והקטלניות. אני חושב שיש לה הרבה חסרונות אבל זה לא הנושא פה.. פשוט לא אהבתי שאתה בא ואומר יש כבוד...כי מה שאנחנו רואים זה רק שרירים... ואם הוא בני קוגן והבנתי נכון אז רק שתדע שההתרשמות שלי ממנו בפורום וואלה היא גרועה מאוד בגלל הדברים שהוא כותב על בועז פולני!!!!!!!! ממש בושה לענף מואי טאי!

WaveGal

New member
כשאתה כותב "יש כבוד" לאיזה חלק של..

... התמונה אתה מתכוון? (האם תוכל להוסיף חץ?)

Reign Of Chaos

New member
שמע-

אני מציע שדבר ראשון קח מטלית ותנגב את כל הריר שלך מהמקלדת, דבר שני-למה זה מעניין אותנו איך נראה המאמן שלך? מה נראה לך שעכשיו כל אחד מאיתנו יעזוב ת'אומנות שלו ויעבור ללמוד איגרוף אצל המורה שלך נראה לך?! אתה טועה ובגדול... אז לילה טוב שיהיה לך.

איקו

New member
הי הי מה קורה לכם אנשים ?????

הבחור מראה לכם את המאמן שלו שמאוד גאה ללמוד אצלו .! מראה לכם את החשיבות שיש למורה לשמור על גופו . אז למה להשמיץ ובמיקרה אני מכיר אותו ויש לבחור הרבה שכל בראש ! אז באמת קצת כבוד !!!! יש פה אנשים אנטי אגרוף תאילנדי ולא משנה מה ! שלכם איקו.

muay thai

New member
אתה צודק, יש אנטי מויי תאי

וזאת הסיבה שהרבה עברו לפורום בוואלה, הפורום פה הפך להיות נחלת חלק מאוד מסויים מכמות האנשים שהיו פעם וזה חבל. לגבי המאמן הוא גם חבר בפורום קוראים לו בני קוגן מירושלים, ויש למועדון גם אווירה כיפית ומשפחתית וגם תוצאות בתחרויות בארץ ובחו"ל.

muay thai

New member
../images/Emo23.gifעוד לגבי האנטי אגרוף תאילנדי

אנשים פה רואים באגרוף תאילנדי איזה שהיא "אומנות לחימה חדשה" מתחרה במה שהם עושים. אז זהו שלא, זהו ספורט זירה ,שקיים כ2000 שנה כספורט הימורים. מאסטרים גדולים בקונג פו ניסו את מזלם (נפלו נוק אאוט סיבוב ראשון כולם) וחזרו להונג קונג ולסין עם תאורים ברוטלים על הספורט, עד כמה שזה לא אנושי. (אצבעות בעיניים זה כן) אני ושכמותי בכל הרמות, אנחנו לא לוחמים אלא ספורטאים! והכוונה שלי היא לא לנסות להעביר אנשים שמתאמנים 15 שנה במשהו לעבור, או משהו, אבל כדי שתפתחו אופקים ובאחד המפגשי פורום תביאו מאמן מויי תאי (אבל רציני מהליגה ולא מתחזים...), תלמדו על צורות בעיטה שונה ממה שאתם מכירים, ועל זווית הסתכלות שונה ממה שאתם מכירים, על טקסיות מעניינת, ועל טכניקות יפות!

amir_aikido

New member
לא מבין אף אחת מההודעות

איקו אני באמת מתנצל, אך אני לא הצלחתי לרדת לפשר של ההודעה הזו, ואני סבור שכמותי גם רבים אחרים. כל שמצאתי היא תמונה של מאמן, שכאן נראה בכושר מצוין ומשפט סתום "יש כבוד" שלתומי סברתי שהוא בכלל החתימה של muy tai מה בין זה ובין "אנטי" לאגרוף תאילנדי ? לפחות לדעתי אגרוף תאילנדי הוא אמנות וספורט לחימה מכובד בדיוק ככל שיטה אחרת. ובאופן יחסי זו אחת השיטות היותר יעילות לפחות מבחינת הזמן הדרוש ללימוד לעומת התוצאה. לצערי, אחוז ניכר מהמתאמנים באמנות זו שמגיעים לכאן לפורום מלאים ב B.S. ולא מצליחים לתקשר בפורום שעיקרו מעצם טבעו - תקשורת כתובה. אני לא חושב שזה קשור לאמנות עצמה, אם כי, אולי דווקא לתדמית החזקה של האמנות יש נטיה למשוך יחסית יותר אנשים שפחות מוצלחים בתקשורת כזו
או שדווקא קבוצה זו היא שגולשת יותר לפורום כמו זה
אמיר

h a p k i d o

New member
הודעה ג-ז-ע-נ-י-ת-!!!!!!

אני מבקש למחוק אותה! אמיר יש לך בעיות רציניות!!!

אתה יכול להסביר לי מה "גזעני" כאן?

מתוך מילון ספיר: "גִּזְעָנוּת [עח] [ש"ע; נ'; גִזעָנוּת-, גִזעָנוּתו] <גזע> ההשקפה כי קיימים גזעי אדם עליונים מול גזעי אדם נחוּתים"

h a p k i d o

New member
ציטוט!!!!

"אולי דווקא לתדמית החזקה של האמנות יש נטיה למשוך יחסית יותר אנשים שפחות מוצלחים בתקשורת כזו או שדווקא קבוצה זו היא שגולשת יותר לפורום כמו זה "

h a p k i d o

New member
הוא רומז שבגלל שהמואי טאי

יותר "קשוח" הוא מושך אנשים פחות מלומדים או חכמים...או אלוהים יודע מה...

nage

New member
זה לא קשור לגזענות

זאת אולי אמירה אומללה, אבל הוא לא אמר שום דבר גזעני. אולי זה בראש שלך.

להפקידו

1. הוא לא "רומז", אלא אומר ש"אולי" זה ככה, ובאותו משפט מעלה גם אפשרות אחרת. 2. קרא שוב את ההגדרה המילונית ל"גזענות", והסבר לי בבקשה מה גזעני בהודעה של אמיר?

amir_aikido

New member
מה גזעני בזה ../images/Emo35.gif

גם בניסוח שבו אתה בחרת, אינני מוצא דבר גזעני. אם כי, זה לא היה הניסוח שלי. אני לא התייחסתי לאנשים יותר / פחות חכמים, אלא לנטייה של אותם אנשים לתקשורת כתובה ברשת. הטענה הזו גזענית בדיוק כמו הטיעון שאייקידו / טאי-צ'י יחסית יותר מושכים אנשים פלספנים, ו/או עם נטיות לכיוון הרוחני. או שצניחה תמשוך בעיקר אנשים הרפתקנים. אני לא מוצא גזענות בטענה שפעילות מסוימת תנטה למשוך סוג מסויים של אנשים, ושחלק גדול מהמשיכה הזו יקבע יותר לפי "התדמית" של הפעילות, מאשר התוכן שלה. ובכלל, אני העלתי את ההשערה הזו יותר כשאלה, לאור אחוז ניכר מהמשתתפים באמנויות שכאלה שראיתי ברשת בשנתיים האחרונות (לא רק כאן), ולא כטענה חד משמעית. אני מתלבט בשאלה. אמיר

h a p k i d o, ../images/Emo92.gif,היזהר.

הצלחת להתרחק מתוית הטרול הרבה זמן. כתוב בנימוס ויתייחסו אליך בנימוס. כתוב בכבוד ויתייחסו אליך בכבוד. אמיר כתב שאולי אלה שפונים ללמוד אגרוף תאילנדי הם כאלה שפחות נוטים להתבטא בכתב. אין שום קשר בין זה לבין גזענות. אם אתה חושב שזה לא נכון - כתוב זאת (בצורה מנומסת ומכובדת, בבקשה!).

h a p k i d o

New member
להיזהר תגיד לחברים שלך !

מה תעשה תעיף אותי? חיחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תסתכל על ההודעות המפגרות של אמיר ותגיד לי אם יש שם כבוד????? גם כן כבוד! סתם יפי נפש, אבל לצטט משפטים של מאסטרים חכמים אתם יכולים תמיד! אבל בתכלס כולכם סתם יפי נפש!

למעלה