תמונה של המאמן שלי

muay thai

New member
תמונה של המאמן שלי

הנה תמונה של המאמן שלי באגרוף תאילנדי- יש כבוד

WaveGal

New member
זה די מבלבל, העניין של הכבוד...

האם תוכל גם אתה להוסיף חץ כדי להראות היכן הוא מסתתר?

ברור! אני אשמח

אצלנו הגישה היא לאכסן את הכבוד בדן טיין, אז אנחנו משקיעים בזה: בתמונה, איש עם הרבה הרבה כבוד

בגלל שאתה מדען אני גם אספק הדגמה

הנה נינג'ה עם כבוד ונינג'ה עם פחות כבוד בתודה לנין-חשמונאים

תמונה נדירה של עבודה על כבוד פנימי

ככה היו עובדים על כבוד פעם בחו"ל, לא כמו היום בארץ, כולם בכיינים חחחחחחחחחח יא מושפע!

שי רגב

New member
אוהד, מתי אתם מתאמנים../images/Emo35.gif

אשמח לקבל הזמנה ל- "אימוני כבוד" שלכם! אגב, האם אתם עובדים רק על כבוד "מוצק" או גם על תרגילי "זרימה"
אצלנו, למשל, מתרגלים זרימה עם קברנה-סוביניון (בציר 1997), אמרלד-ריזלינג, גראפה (רק של "ייקבי הברון"), ולפעמים גם גראנאז'-רוזה (להוציא הגראפה, אנו מתרגלים את שיטת "כרמל-מזרחי", מטעמי פטריוטיות ואנוכיות פיננסית...). וכל המרבה הרי זה משובח!

כל כבוד אני מתאמן בדרך כלל עם גוטמן

גם מוצק וגם נוזל. אחר כך אנחנו עושים תרגילי קרקע כי נורא קשה לעמוד

שי רגב

New member
יש כמה דוג'ואים טובים בזכרון-יעקב..

עושים שם "תרגולי זרימה" עם מוזיקה (הערב, למשל, בדוג'ו "ההוביט" יש עם מאסטרית קורין אלאל וסנסיי רונית שחר). יש עוד כמה טובים, מכל הסגנונות והסוגים. מה אתה אומר? יש דיבור? (אולי במקום הסרט???) גם ג' מוזמן (וכל דיכפין!).

ג' קרוב אליך יותר ממה שאתה חושב ../images/Emo11.gif

אבל אני מתכונן למבחן. תן לחזור מהמילואים ויהיה זמן לנשום ואז נוכל אפילו להרביץ קצת מכות.

bennyTKD

New member
מזכיר את דודו גבע

זה מזכיר קצת את הבדיקה שדודו גבע עשה פעם לגבי השאלה הנצחית - האם לכושים באמת יש גדול... (לא מצאתי באינטרנט לינק לזה, ואין לי את הספר הזה בבית, אבל אם יש למישהו והוא יסרוק וישים פה זה יהיה נחמד)

bennyTKD

New member
זה לא חוכמה!

בגלל שפרודו שומר כשרות מצד אחד, אבל מצד שני הוא לא יודע מה כשר ומה לא (חוץ מחזיר, שאת זה הוא כן ידע), אז הוא אל אוכל כמעט כלום ולכן הוא כזה קטן...

WaveGal

New member
קשה לי להאמין שזה אכן הוא:

1. לפרודו יש כבוד.
(בעיקר לאור ההתפתחויות האחרונות בפורום) 2. איך צירו אותו אם אי אפשר לראות אותו?
תודה על ההדגמות (אבל עדיין לא הבנתי איך גם לההוא עם התספורת והריבועים בבטן יש כבוד. אולי הוא מחזיק את הבטן בפנים?).

bennyTKD

New member
בלתי נראה?!

אתה שוכח מה כתוב בחתימה של פרודו: "אשנה את פני ואהיה לבלתי-נראה". ממילים אלו ניתן להסיק שהוא לא תמיד היה בלתי נראה, אלא הפך להיות כזה. לכן, ניתן היה לצייר אותו בעבר. מ.ש.ל.

הוא מחשל את אגרוף עין הפוניקס?

מאיפה אתם מוצאים את הדברים האלה? כותבים פיינד שטויות בגוגל?

למעלה