תמונה של היקפן 120

אני לא צריך אותך גם בלי היקפן.

מדוע שאעבוד קשה ואקדיש זמן, כסף ומאמץ על בניית מכשיר שכזה? לי אין בעיה עם הידע התיאורטי הקיים. לאף אחד אין בעיה עם הידע התיאורטי הקיים. אתה האדם היחיד שחושב אחרת, ולכן חובת ההוכחה עליך ולא עלי או על כל אדם אחר.

אני גם לא בונה מאיץ חלקיקים, או מכונת PCR, או מכונת זמן. ואם הייתי מנסה לבנות היקפן, אשתי היתה שאלת אותי "מה אתה עושה?" ואני הייתי צריך לענות לה "יש מישהו בירושלים שלא רוצה להגיד איך קוראים לו שאמר שפאי משתנה." ואז היא היתה מתגרשת ממני ובצדק וחבל.

כפי שאמרתי לך ואני אגיד שוב פעם: אם אכפת לך שהעולם יידע - פרסם כמו שצריך. ואם לא איכפת לך - שב בבית, אל תכתוב, אל תמדוד, ואל תפריע. פשוט התרווח לך בכורסת העור השחורה שלך והתבשם מהידיעה הטבעית הייחודית שלך.

aetzbar

New member
אני חייב להחמיא לך על ההומור השופע מהודעתך

כל הכבוד

א.עצבר

deathcaster

New member
עוד הוכחה שירושלמים טמבלים

aetzbar

New member
איפה הניסוח הבוהק, החד והנוצץ, והמפלח כחץ

נסה שנית

א.עצבר

בוא נעשה כך:

אתה תנסה פעם ראשונה, ואז הוא ינסה שנית.
בינתיים לא ראיתי אותך מנסה בכלל. אין לך מה לבוא בטענות לאנשים שמנסים.

aetzbar

New member
שיר ההיקפן

היקפן בנית, למענה פלאי זכית
הופעתו כמו הדמות ההיא של איטי
אך הוא מציג את הניסוי הקריטי
סוף פסוק לפאי בודד עתיק יומין , הנמצא בבדידות מזהרת
ובמקומו, שיירת אינסוף פאיים ייחודיים סוף סוף דוהרת
מי צפה ומי פילל
שהמהפך ( הגיאומטרי מתמטי ) יתחולל בישראל.

א.עצבר

שיר ה

היקפן בנית, וניסוי אחד עשית
ותוצאות קיבלת כבמטה-קסם
לתיאוריות אשר מזה שנים בנית
ולמחשבותיך משולחות-הרסן

הפאי הקבוע - על מקומו נותר
ודון-קישוט, הלא הוא מר עצבר
את דולציניאות הפאיים הייחודיים מכלאן לא ישחרר
כי את הניסויים שלו - איש לעולם לא ישחזר

וההבדל:

אתה הגעת לכאן כדי לקדם תיאוריה מדעית שלך, ועכשיו אתה עושה ממנה צחוק.
אני רק עוזר לך בזה.

הדפוס המוכר לעייפה שלך - הנה מאמר, הנה ההתחמקויות, ולבסו, שירים ושטויות. אני מתחיל לחשוב שאין לך תקנה, ושגם אתה, כמו כולנו, רואה את עצמך כליצן ותו לא.

aetzbar

New member
אין סתירה בין עובדות מדעיות, לרוחות מרעננות

והרי הדיון כבר לא רציני
האם דנו בשאלה ,,,מדוע המתמטיקה עוסקת בפאי , כאשר זהו נושא פיסיקלי
החוקר מעגל נתקל בצירוף אורכים אקראי ללא קשר מתמטי תומך.
אורך של ההיקף , ואורך של הקוטר
ומה הוא יודע לגבי צירוף האורכים הזה ? רק שההיקף גדול מהקוטר

למה הדבר דומה ? לאותו חוקר הנתקל בצירוף אורכים אקראי של עיפרון וקיסם
ומה הוא יודע לגבי צירוף האורכים הזה ? רק שאורך העיפרון גדול מאורך הקיסם

ומי יודע לטפל בצירוף אורכים אקראי ללא קשר מתמטי תומך ? הפיסיקאי ולא המתמטיקאי
המתמטיקאי אינו יודע מה לעשות עם צירוף אורכים אקראי חסר קשר מתמטי תומך
הפיסיקאי כן יודע , הוא מודד את אורך העיפרון, הוא מודד את אורך הקיסם, ומגיע למספר יחס מקורב בין האורכים הללו.

מהתיאור הזה נובע ( לדעתי ) שנושא פאי הוא נושא פיסיקלי שייחקר רק בדרך של מדידה ( וכך עשיתי )
מהתיאור הזה נובע , שהמתמטיקה עיכבה את התפתחות הגיאומטריה, כאשר היא החלה לעסוק עם פאי.
ועובדה היא, שהמתמטיקה לא גילתה את רעיון הפאיים הייחודיים, והיא גם לא מסוגלת לגלותו.
והתוצאה המדהימה היא ... המעגלים שייכים לגיאומטריה , אבל הם יצירים פיסיקליים הנחקרים בדרך של מדידה.

ואם הגעת לסוף המאמר, אולי הבחנת ברעיון מטאפיסי של אחדות, בין הגיאומטריה של מעגלים לבין הפיסיקה.
לידיעתך....כל חקירה של המציאות הפיסית המוחשית, חייבת להסתיים ברעיון מטאפיסי פלאי הנמצא במסד.
הרעיון של הפאיים הייחודיים , כבר נוגע בתחום הפיסי הטהור.

א.עצבר

זה לא נושא הדיון,

כיוון שאתה היחיד שיש בידו, לטענתו, תוצאות של הניסויים שלך, ואתה מסרב להעמיד אותן למשפט הציבור.

אתה טוען שפאי הוא נושא לפיסיקאים, אבל אתה לא רוצה להראות אותו לפיסיקאים, ומחכה שמישהו יעשה עבורך את העבודה.

שב ותפריח תיאוריות לחלל האוויר. אין לאף אחד יכולת - או סיבה - להתדיין איתך.

סליחה?!?

נולדתי בירושלים, למדתי בירושלים, התחתנתי עם ירושלמית דור שביעי, ויש לי שני ילדים ירושלמיים (שאמנם נולדו באוסטרליה, אבל זה פרט טכני בלבד. שבלולון הוא האוסטרלי היחיד בעולם שאומר מאאתיים)

לסיכום: טמבלים אחותך הצולעת.

deathcaster

New member
תירגע

ירושלמים הם טמבלים... אבל לא כולם... ואתה בכלל ברחת משם וכבר כמה שנים לא שם... אז אין לך זכות דיבור

אני כבר שנה וחצי ירושלמי..... תאמין לי.... רוב הירושלמים טמבלים.

שאני אירגע? שהגוי יירגע!

(חמש נקודות אם זיהית את המקור)
אל דאגה, זה לא היה ממש ברצינות. עשרה קבין של תמהונות ירדו לעולם, תשעה נטלה ירושלים ואחד- העולם כולו.

BigBadWolf

Member
אני עדיין מחכה לפרוט שגיאות מכשיר\מדידה

למעשה אני מחכה כבר כמה שנים, פרטתי לך בדיוק אילו שגיאות ואיך למדוד אותן ואיך למדוד הדירות אבל את התוצאות עוד לא קיבלתי. עד שלא אקבל את כל אלו לא אוכל להתייחס לתוצאות (הרי במדע אין תוצאות מדויקות, תמיד יש שגיאה כלשהי).
כבר אני רואה שרמת הדיוק שלך היא 5 מעלות וההפרש בין הפאיים שמצאת נובע מ-5 מעלות בלבד.

aetzbar

New member
ולמה ציפית ? הרי מראש מדובר בהפרש זעיר שלא

הבחינו בו במשך אלפי שנים

יש בהיקפן " מגבר אופטי " המאפשר כיוון מדויק מאוד של מצבי אפס.
עובי המחוג כ 0.2 מ"מ , ובמצב אפס הוא אמור לכסות נקודה שקוטרה כ 0.2 מ"מ
להערכתי , כיוון האפס מדויק עד כדי מחצית המעלה לכאן או לכאן

אך העיקר הוא , שהמדידה היא מצטברת , ולכן רמת הדיוק עולה ככל שכמות הסיבובים של המעגל הגדול עולה.

אין ספק בתוצאה הכוללת שההיקפן מפיק

יחס הקטרים של שני מעגלים נבחרים ( תמיד גדול בהפרש זעיר כמובן ) מיחס ההיקפים שלהם.
המסקנה ... פאי ייחודי של המעגל הקטן ( יותר גדול בהפרש זעיר כמובן ) מפאי ייחודי של המעגל הגדול

א.עצבר

הוא ציפה לפירוט שגיאות,

ולמפרט טכני.
במקום זה הוא מקבל "הערכות" ורשימת תירוצים ממשפחת "תסמוך עליי" החביבה עליך כל כך.

למעלה