תמונה חדשה

viko222

New member
מזה משנה פוטושופ?

היא כוסית בכל מצב

Im Not Dead

New member
זאת תמונה מלאה בפוטושופ?

העור שלה כזה חלק נראה לך? אין לה שום שקית מתחת לעיניים? ברור שעברו על זה טיפה, אבל זה לא כל כך ערוך.. רק התמונת שער ממש ערוכה. נגעת פעם בפוטושופ בכלל? את יודעת מה ההבדל בין פוטושופ לפוטושוט? אם לא..

מה כ-ז-ה מרוטש בה?

הוסיפו לה בוהק, וזהו. תראי את העור שלה.. אם הוא היה ערוך הוא היה נראה הרבה יותר טוב.

Kryptonite

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo168.gif

אני בחיים לא אבין אנשים שקוראים בפורום הזה ר-ק כדי לכתוב תגובות מעפנות כאלה...

Im Not Dead

New member
...

ומי שחושב שהתמונה הזאת מרוטשת בטירוף או "מלאה בפוטושופ", יש מצב גדול שהוא לא יודע מה ההבדל בין פוטושוט לפוטושופ. לא נראה לך שהיו מעלימים לה את השקיות או עושים לה עור חלק?

Woogyman

New member
יש לה גם כפל מעצבן בעור בגב ../images/Emo110.gif

שהיה בטוח נעלם אם הם היו הולכים על עריכה לגמרי.

דווקא לא,

היא בהריון. כמובן שעבדו על קימורי הגוף שלה, כולנו ראינו איזה מימדים יש לה בלי לערוך את התמונות. אבל אי אפשר לעשות אותה מקל, רק מייפים - לא משקרים. ואני לא מבינה מה הסרט של כולכם כל התמונות היפות של בריטני עברו פוטושופ. כל התמונות היפות של כ-ל המפורסמים עוברים את זה. הם אנשים רגילים, תבינו כבר, אוףףף. ובקשר למי שהעיר על ההודעות המעפנות - אז אני מגיבה רק שיש לי משהו לומר. בד"כ אני מסכימה עם רוב מה שנכתב. ולזו שאמרה מה ההבדל בין פוטושופ ופוטושוט - עדיין לא הבינה... שאף אחד לא הזכיר פוטושוט!

Im Not Dead

New member
אף אחד לא אמר שלא נגעו בה בכלל

בפוטושופ. ברור שנגעו אם זה הגיע לעיתון.. אבל זה לא כזה מרוטש כי יכלו לרטש אותה פי אלף יותר. ואני מתעסק עם פוטושופ ויודע מה אני מדבר
ובקשר לפוטושוט עזבי

מה הקשר?

קודם כל האמרה :" כל התמונות היפות של בריטני עברו פוטושופ " ממש ממש מטופשת , אני בטוחה שלא ראית מספיק תמונות פפראצי שלה לפני שהגעת ל"מסקנה" הזו . דבר שני , גם האמרה "כל התמונות היפות של כ-ל המפורסמים עוברים את זה . הם אנשים רגילים" הייתה מאוד מטופשת . קודם כל לא חסרים מפורסמים יפים , ואני בטוחה שהעורכים מספיק חכמים כדי להבין שהמפורסם נראה בציבור ולכן אי אפשר להפוך את התמונה ללא מציאות לחלוטין . את באמת חושבת ש"אנשים רגילים" יפים רק עם פוטושופ?
תמונה=נקבה תמונות=עוברות

בתור אחת

שגרה בחו"ל כבר למעלה מארבע שנים, הייתי מצפה ליותר סלחנות. אבל נעזוב את זה. שמתי לב לטעות אבל הייתי עייפה מכדי לתקן את זה. שמתי לב שכל ההודעה לא נשמעת מי יודע מה הגיונית (אבל זה בגלל שחזרתי מיציאה, אז זה מסביר הכל
) טוב, התכוונתי לכל התמונות היפות ששמים בפורום, למשל מפוטושוטים או ממגזינים (כשכולם מתלהבים וצווחים בפאקצתיות 'וואי היא כזו מושלמת ושולתתתתתת בריט תעשי לי ילד!!!!111')- ברור שזה עובר עריכה בפוטושופ. רוב הסלבז שיוצאים מהבית בלי מייקאפ - נראים על הפנים, אוקיי? לרובם יש פצעונים, כתמים, שקיות תחת העיניים- בקיצור נורמליים לגמרי. אבל לא נתייחס לזה, כי כיום - גם אנשים 'נורמליים' שמים מייקאפ. כמובן שיש סלבס שיפים טבעי ונראים מעולה גם ביום רע, כמובן, זה כמו שרואים איזו יפהפייה טבעית ברחוב ומתפעלים ממנה. אם הכוונה וההשוואה היא לתמונות פפראצי מנגד תמונות פוטושופ - אז רואים הבדל על כ-ל אחד! אם זה מטקסים, אז קצת פחות, כי בטקסים שמים טונה איפור. אבל שוב, זה ויכוח מטופש מאוד. והתמונה הזו עברה ריטוש אכזרי בפוטושופ, לא משנה איך תסתכלו על זה. הברק והגוון האחיד בכל הגוף, הקימורים המושלמים והברק בשיער - אני רק מקווה שמישהו ישיג את התמונה המקורית לפני העריכה כדי שתיווכחו בעצמכם, נמאס לי להתווכח, זה ויכוח תת-רמה לטעמי. וגם אני עובדת עם פוטושופ ואני לומדת צילום, ככה ש... I KINDA KNOW WHAT I'M TALKING ABOUT.

Kryptonite

New member
עדיין לא נשמע אמין..../images/Emo168.gif

קודם כל, למה שהגוף שלה לא יהיה אחיד?! מה היא באה בשני חלקים או מה?! כל השאר זה תנאי תאורה טובים, כמו שיש בסטודיו צילומים עם צלם הגון. תראי את השיער שלה, הוא לא ניראה מסודר ויפה מידי כמו שהוא אמור להראות לצילומים רשמיים. חוץ מזה, כל הנקודות חן על הגוף שלה, והקפל... גם יש לה סימנים על הלחיים (כמו בתמונה המזוויעה מגלאמור) היו מעלימים את כל זה על בטוח

Im Not Dead

New member
באמת אין יותר מידי מה לדבר

זה מה שעשיתי ב"ריטוש אכזרי" ב5 דקות
את רואה את החלקים המרוחים המגעילים האלה? אל תתייחסי, זה רק שתראי כמה עוד אפשר לשפר בתמונה הזאת...או בעריכה מטורפת של הגרפיקאים של העיתון או בעריכה שלי של שעה
וברור שערכו אותה.. אבל לא היו משאירים לה שקיות מתחת לעיניים ב"ריטוש אכזרי".

קודם כל

הבעיה שלי עם ההודעה שלך לא הייתה בצורת הניסוח אלא ברעיון שעומד מאחורי הדברים [ וכאן אני מתייחסת להודעה כולה ] . ובקשר לסלחנות , תיקנתי אותך מכיוון שמטעויות אמורים ללמוד , הייתה לי אך ורק כוונה טובה , בלי שום קשר לסלחנות , אני לא נותנת לך ציון על צורת הכתיבה שלך . טוב, התכוונתי לכל התמונות היפות ששמים בפורום, למשל מפוטושוטים או ממגזינים (כשכולם מתלהבים וצווחים בפאקצתיות 'וואי היא כזו מושלמת ושולתתתתתת בריט תעשי לי ילד!!!!111')- כנראה שאת לא מבקרת פה לעיתים תכופות כיוון שאנחנו יודעים בדיוק מאיפה משתין הדג . אנחנו מודעים לכך שתמונות ממגאזינים עוברות פוטושופ , אבל אני אכתוב את זה עוד פעם – העורכים של המגאזינים מספיק חכמים בכדי להבין שהמפורסם נראה בציבור ולכן אי אפשר להפוך את התמונה לבלתי מציאותית לחלוטין , כלומר ההבדל בין תמונות פפראצי לבין סטים ממגאזינים לעולם לא יהיה הבדל משמעותי . אבל אם את מתעקשת להיות קטנונית , אז כן! ברור שבפוטושופ הגוון של העור יהפוך אחיד [ מה שבברור אין בתמונה הזו ] , יורידו מהגוף נקודות חן [ מה שבברור לא עשו בתמונה הזו ] , יורידו את השקיות מתחת לעיניים [ מה שבברור עדיין מופיע בתמונה הזו ] , בכל מקרה כל הדברים הנ"ל הם פרטים קטנים והם לא מה שהופכים אדם "ממכוער" ליפה . לא זכור לי שלאחרונה מישהו מהפורום "צווח בפאקצתיות" שהיא כזו מושלמת ושולטת , אני לפחות חושבת שבריטני היא אישה מדהימה ביופייה , עם או בלי פוטושופ . וכשאנחנו אומרים בריט תעשי לי ילד , הדבר נאמר בחיבה ונובע מאהבתנו כלפיה . עכשיו בואי נעזוב לרגע את המונח "סלבס" ואת המונח "אנשים רגילים" ונתייחס אל כולנו כבני אדם . כמו שלא כל בני האדם נולדו יפים , כמובן שלא כל הסלבס יפים הם לא "סופר אנושיים" או משהו דומה , אבל אני בטוחה שכולם רוצים להראות נעימים לעין , לכן הומצא האיפור בכדי שנוכל "לתקן"... אני שמחה בשבילך שאת עובדת עם פוטושופ ובחוג צילום , אבל עם כל הכבוד יש לי עיניים ואני עובדת איתן . מסקנה- הפרטים הקטנים שמתקנים בפוטושופ הם לא אלה שיהפכו אדם "ממכוער" ליפה , לכן כמו שאמרת כל הויכוח הזה מיותר לחלוטין .

המטרה מקדשת את האמצעים

בשביל תמונה מושלמת צריך משהו שיהפוך אותה לאחת כזאת..

למעלה