קודם כל
הבעיה שלי עם ההודעה שלך לא הייתה בצורת הניסוח אלא ברעיון שעומד מאחורי הדברים [ וכאן אני מתייחסת להודעה כולה ] . ובקשר לסלחנות , תיקנתי אותך מכיוון שמטעויות אמורים ללמוד , הייתה לי אך ורק כוונה טובה , בלי שום קשר לסלחנות , אני לא נותנת לך ציון על צורת הכתיבה שלך . טוב, התכוונתי לכל התמונות היפות ששמים בפורום, למשל מפוטושוטים או ממגזינים (כשכולם מתלהבים וצווחים בפאקצתיות 'וואי היא כזו מושלמת ושולתתתתתת בריט תעשי לי ילד!!!!111')- כנראה שאת לא מבקרת פה לעיתים תכופות כיוון שאנחנו יודעים בדיוק מאיפה משתין הדג . אנחנו מודעים לכך שתמונות ממגאזינים עוברות פוטושופ , אבל אני אכתוב את זה עוד פעם – העורכים של המגאזינים מספיק חכמים בכדי להבין שהמפורסם נראה בציבור ולכן אי אפשר להפוך את התמונה לבלתי מציאותית לחלוטין , כלומר ההבדל בין תמונות פפראצי לבין סטים ממגאזינים לעולם לא יהיה הבדל משמעותי . אבל אם את מתעקשת להיות קטנונית , אז כן! ברור שבפוטושופ הגוון של העור יהפוך אחיד [ מה שבברור אין בתמונה הזו ] , יורידו מהגוף נקודות חן [ מה שבברור לא עשו בתמונה הזו ] , יורידו את השקיות מתחת לעיניים [ מה שבברור עדיין מופיע בתמונה הזו ] , בכל מקרה כל הדברים הנ"ל הם פרטים קטנים והם לא מה שהופכים אדם "ממכוער" ליפה . לא זכור לי שלאחרונה מישהו מהפורום "צווח בפאקצתיות" שהיא כזו מושלמת ושולטת , אני לפחות חושבת שבריטני היא אישה מדהימה ביופייה , עם או בלי פוטושופ . וכשאנחנו אומרים בריט תעשי לי ילד , הדבר נאמר בחיבה ונובע מאהבתנו כלפיה . עכשיו בואי נעזוב לרגע את המונח "סלבס" ואת המונח "אנשים רגילים" ונתייחס אל כולנו כבני אדם . כמו שלא כל בני האדם נולדו יפים , כמובן שלא כל הסלבס יפים הם לא "סופר אנושיים" או משהו דומה , אבל אני בטוחה שכולם רוצים להראות נעימים לעין , לכן הומצא האיפור בכדי שנוכל "לתקן"... אני שמחה בשבילך שאת עובדת עם פוטושופ ובחוג צילום , אבל עם כל הכבוד יש לי עיניים ואני עובדת איתן . מסקנה- הפרטים הקטנים שמתקנים בפוטושופ הם לא אלה שיהפכו אדם "ממכוער" ליפה , לכן כמו שאמרת כל הויכוח הזה מיותר לחלוטין .