אתם פשוט לא מצליחים להבין זוית אחרת
שוב אציין, אני אכן מכיר כל שיר של עמיר ומיות לציין שיש לי את כל הדיסקים המקוריים של עמיר (מצטער אבל בהוצאה הראשונה ולא המחודשת), אך שוב איני מדבר פה על עצמי או על מעריצים כמוכם אלא על "עמך" (כפי שציינה גילי האלתית). ברור שמי שמגיע להופעה מעריך את פועלו של עמיר, מודע ליכולות הווקאליות האדירות שלו אבל שוב....אני אומר שאמן לא אמור לברוח מהלהיטים ש"בנו" אותו, כי משתמע מדבריכם שמי שלא מדקלם את כל השירים של עמיר בניון אין לא מה להגיע להופעה. רק לשם השוואה : משינה יצאה בסיבוב הופעות (לאחר הרבה זמן שלא הופיעה) ולצורך קידום הדיסק החדש, כמה להיטים מהדיסק החדש היו אתם חושבים בהופעה ? 2 שירים בלבד ! ואלו שירים - רק אלו שהושמעו ברדיו , כל שאר ההופעה הורכבה מלהיטיה הגדולים ! מכל השנים כמו: "הכוכבים דולקים על אש קטנה", "ברחובות שלנו", "שלח לי מלאך", "ריקוד המכונה", "אנחנו שניים", "רכבת לילה", ולא שירים שלא הושפעו אבל הם להיטים גדולים כמו "סלסלת" , "אניגודין" ועוד....ואם כל הכבוד....למשינה יש קצת יותר דיסקים מעמיר (ואני חס וחלילה לא משווה) עברי לידר יצא בהופעה לקידום הדיסק האחרון שלו, כמה שירים היו מתוך הדיסק החדש ? 3 שירים ...שוב, השירים שהושמעו ברדיו ! והשאר היו להיטיו הגדולים מכל האלבומים הקודמים. עמיר אמן בסדר גודל די גדול עם מספיק להיטים, אם הייתם אומרים לי הופעה שי הראל סקעת, או נינט לכבוד הדיסק החדש הייתי יודע שמה שאני הולך לשמוע זה בעצם את כל שירי הדיסק החדש (והיחיד) שלהם.... אבל לעמיר יש המון להיטי ענק, שנכרשו ברדיו והקהל אוהב אותם מאוד, וזה רוב הקהל שלו....אני מניח אם תזכרו טוב, השירים שבהם כל !!!!! הקהל שר היו הלהיטים המוכרים ופחות השירים שרק מי שחורש על הדיסק מכיר.... תתפלאו אך, יש כאלה שמעריצים את עמיר דרך השירים מהרדיו....להם אין זכות להגיע להופעה ???? שוב אני לא מדבר מזוית אישית אך בניגוד אל רובכם כאן, אני מבין את הזוית השנייה ואף מסכים איתה ! שבת שלום לכולכם !