תל אביב 7/12/06

ספיר 2

New member
חחחחח למה אתה מלכלך

בטח שהיו מפורסמים.. כל הפורום שלנו מפורסם, מה קרה לך חח רואים אותנו בקליפ של עמיר. אתם יודעים כמה חתימות אתמול ביקשו ממני?.? לא עמדתי בקצב
סתם סתם "dode" איזה מפורסם רצית שיהיה בקהל?? ת'אמת שאני רציתי ליראות את הראל מויאל. אחרי שבהופעה האחרונה במדיקט ישבתי לידו

פזית 1

New member
חחחח, ספירוש' את ממש סלאב...

היה את יהודה מסס... אבל מה זה משנה העיקר שאנחנו היינו

morenolocoloco

New member
שחכתם דבר אחד עיקרי.....

לא כולם מכורים כמוכם ! אני בדעתכם- אני מכיר את כל שיריו של עמיר מתוך שינה. אבל צאו לשנייה אחת מהבועה שבה אתם נמצאים ונסו לחהבין גם אנשים שמעריכים את השירה של עמיר ובאו לשמוע אותו לאחר הרבה זמן שלא הופיע, כמה שירים הן הכירו בכל ההופעה ? 6 שירים ! אתם מתנגחים לשווא, נכון המופע נקרא על שם התקליט אבל תבינו דבר אחד , לדעתי לאומן אסור לברוח מהשירים הכי מפורסמים שלו....הרי לכולם כאן בעצם לא משנה מה עמיר ישיר כי כל שיר שלו מדהים ומוכר לנו, אך תחשבו מזוית אחרת, מזוית של משהו שאוהב את עמיר של הרדיו, להם אין זכות מבכינתכם ? הם לא בסדר ששילמו ממיטב כספם לראות הופעה וקיבלו "מופע פרטי" ? הרי מה שכולכם אומרים כאן בצורה כזו או אחרת "את לא מכירה את כל הדיסקים של עמיר בע"פ זו הבעיה שלך לא של עמיר...." ואני אומר להיפך ! עמיר חייב להחשב גם בקהל שמכיר אותו דרך המדיה, כמובן שהייתי בסבבים נוספים של עמיר, ובסבב של התקליט "שלכת" עמיר ביצע להיטים מאלבומיו הקודמים בצוותא עם שירים מוכרים מהתקליט הנוכחי. נכון שאומן אמור לקדם את התקליט שעל שמו קוראה ההופעה, אך לא ברור לי איך שיר נושא של דיסק כל כך מצליח לא נכלל בהופעה ? גם אני לא מצליח להסביר זאת ! כנון כל השירים בהופעה מדהימים, הקול של עמיר יכול לצמרר אך לא על כך הטענות אלא על האם השירים הנ"ל מוכרים לאוזן אחרת משלכם והתשובה היא - לא ! נסו לחשוב שיש גם אנשים ש"סתם" אוהבים את עמיר....שמכירים את הלהיטים שלו ובאו להופעה מתוך הערכה לפועלו של עמיר....כמה שירים הם הכירו, הרי לא תצליחו להתכחש לעובדה שבשירים המוכרים כל הקהל עמד ושר בעוד שבפחות מוכרים היו אלו רק השורות הראשונות..... שבת שלום לכולם, ואל לכם להתנגח בדיעה מנוגדת לשלכם, קבלו גם את השונה....אשרייכם !

בנוגע לשיר הנושא של הדיסק ......

שיר הנושא של הדיסק "הכל עד לכאן" הוא השיר......"הכל עד לכאן"........עמיר לא שר אותו בהופעה? אתה בטוח שהיית בהופעה? אני מצטערת לומר לך שזה לא קשור למה אנחנו מדקלמים או לא ואנחנו לא מתנגחים, אנחנו רק מציינים עובדה - שם המופע כשם הדיסק ואם אתה לא מהמכורים ורוצה להתוודע לשירים נוספים של עמיר מלבד שירים שכל העולם מכיר (ולמותר לציין - אוהב) אתה מגיע להופעות לא? אם השירים היחידים שאנשים אוהבים ומכירים הם הסיבה/התנאי לבואם להופעות אז באמת שיפעילו את המערכת ויחסכו את "מיטב כספם" (ואני לא אומרת זאת חס וחלילה בזלזול.......), יש לעמיר שירים יפים ומוצלחים אולי אפילו הרבה יותר מוצלחים מהמוכרים ל"מעריצי הרדיו" (ושוב אני אומרת זאת בכבוד ולא חס וחלילה בזלזול), תגיעו להופעות, תתוודעו לאומנות של עמיר, לרגש, ל"עמך", להרגשה של אהבה, חמימות, ממש משפחה אחת גדולה............., תרכשו דחסקים שלו, תקשיבו, אני בטוחה שלא תצטערו....לא עולה יקר לנסות.............. אשריכם ושב"ש לכולם

iCp

New member
אחיה של נינט(האמרגן שלה)

ישב בשורות האחרונות. אבל, את מי לעזאזל מעניין מי הגיע? עמיר בניון היה שם.

ספיר 2

New member
ואם כבר מדברים על נינט רק שתדעו

שאם חלק "מתלוננים" על התפאורה והסאונד והחולצה של אסף ששילמו 120 שקל על כרטיס ולא הייה "אסטתיקה" ו"עיצוב במה" כמו בהופעה של עידן רייכל, אז הכרטיס לא שוווה (שתיראו באיזה דברים שוליים ולא נכונים ואפילו דיי חוצפנים מתעסקים- אוו יותר נכון התעסקה פה מישהי), אז רק שתדעו שאם נינט לוקחת על כרטיס להופעה שלה ----139--- שקלים וכן אכן 140 שקל לכרטיס, אז עמיר כמו כלום יכול לקחת להופעה -239-...

morenolocoloco

New member
אתם פשוט לא מצליחים להבין זוית אחרת

שוב אציין, אני אכן מכיר כל שיר של עמיר ומיות לציין שיש לי את כל הדיסקים המקוריים של עמיר (מצטער אבל בהוצאה הראשונה ולא המחודשת), אך שוב איני מדבר פה על עצמי או על מעריצים כמוכם אלא על "עמך" (כפי שציינה גילי האלתית). ברור שמי שמגיע להופעה מעריך את פועלו של עמיר, מודע ליכולות הווקאליות האדירות שלו אבל שוב....אני אומר שאמן לא אמור לברוח מהלהיטים ש"בנו" אותו, כי משתמע מדבריכם שמי שלא מדקלם את כל השירים של עמיר בניון אין לא מה להגיע להופעה. רק לשם השוואה : משינה יצאה בסיבוב הופעות (לאחר הרבה זמן שלא הופיעה) ולצורך קידום הדיסק החדש, כמה להיטים מהדיסק החדש היו אתם חושבים בהופעה ? 2 שירים בלבד ! ואלו שירים - רק אלו שהושמעו ברדיו , כל שאר ההופעה הורכבה מלהיטיה הגדולים ! מכל השנים כמו: "הכוכבים דולקים על אש קטנה", "ברחובות שלנו", "שלח לי מלאך", "ריקוד המכונה", "אנחנו שניים", "רכבת לילה", ולא שירים שלא הושפעו אבל הם להיטים גדולים כמו "סלסלת" , "אניגודין" ועוד....ואם כל הכבוד....למשינה יש קצת יותר דיסקים מעמיר (ואני חס וחלילה לא משווה) עברי לידר יצא בהופעה לקידום הדיסק האחרון שלו, כמה שירים היו מתוך הדיסק החדש ? 3 שירים ...שוב, השירים שהושמעו ברדיו ! והשאר היו להיטיו הגדולים מכל האלבומים הקודמים. עמיר אמן בסדר גודל די גדול עם מספיק להיטים, אם הייתם אומרים לי הופעה שי הראל סקעת, או נינט לכבוד הדיסק החדש הייתי יודע שמה שאני הולך לשמוע זה בעצם את כל שירי הדיסק החדש (והיחיד) שלהם.... אבל לעמיר יש המון להיטי ענק, שנכרשו ברדיו והקהל אוהב אותם מאוד, וזה רוב הקהל שלו....אני מניח אם תזכרו טוב, השירים שבהם כל !!!!! הקהל שר היו הלהיטים המוכרים ופחות השירים שרק מי שחורש על הדיסק מכיר.... תתפלאו אך, יש כאלה שמעריצים את עמיר דרך השירים מהרדיו....להם אין זכות להגיע להופעה ???? שוב אני לא מדבר מזוית אישית אך בניגוד אל רובכם כאן, אני מבין את הזוית השנייה ואף מסכים איתה ! שבת שלום לכולכם !

AviHayun

New member
תקרא ותפנים. וכולם מוזמנים גם כן.

יהודה פוליקר בהופעה האחרונה שלו שר הופעה כמעט מלאה ביוונית. לרגל אלבום שהוא בכלל בדרך והוא טרם יצא. פורטיס וברי בסבב ההופעות הנוכחי שרים כמעט את כל האלבום החדש. פאבלו רוזנברג - כנ"ל. שלמה ארצי - זה ששר כבר עשרות שנים (ויש לו מעט יותר נסיון ממני, ממך ובטח מעמיר בניון) - היית בהופעה קיץ צימאון - 2002? לרגל האלבום החדש צימאון, באותה התקופה?! הוא שר כמעט את כל הדיסק החדש ומלא הביקורות הרעות (אמרו שזהו אחד האלבומים הרדודים ששלמה ארצי אי פעם הוציא). אז תפסיק עם המשינה האלו, ממש דוגמא טובה. אתה יודע איפה משינה הופיעו לפני כמה שבועות? במסעדת סוהו בראשל"צ (כן כן, מסעדה, שימו לב להתדרדרות). נו אז אתה מביא לי אותם בתור דוגמא?!?! מה אתה רוצה בדיוק, זו להקה שכל הלהיטים הטובים שלה הם מלפני עשר וחמש עשרה שנה אז מה חשבת שהם ישירו, שירים מהתקופה האחרונה?! מי שלא רוצה להתחדש, נשאר כבול ללהיטים שעשו אותו פעם כוכב ומנסה להאחז בעברו העשיר. עמיר בניון הוכיח אינספור פעמים שלא משנה לאן נושבת הרוח, הוא תמיד ילך בדרכו. גם כשאנשים הרבה יותר חכמים ממני וממך ניבאו לו התרסקות, הוא תמיד הראה להם, כי מי שדבק בדרך מסויימת ומאמין בא - בסוף מצליח, גם אם זה לא מוצא חן בעיני כמה אנשים. (ראה מקרה הליקון שכבר לא נשאר להם כובע לאכול אחרי שניבאו לבניון התרסקות וניסו להכשיל אותו בכל דרך אפשרית) עמיר בניון הוא לא אומן שהולך עם העדר. הוא בחיים לא היה כזה, ולמרות ש"לא נביא אני ולא בן נביא" אני מוכן להמר שהוא גם לא יהיה כזה. אז כן, חשובה מאוד עבודת ה"קודש" אתה עושה, שאתה מיחצן באופן כזה את עמיר בניון. אתה שקורא לעצמך מעריץ של עמיר בניון. להבדיל אלף אלפי הבדלות, נאמר פעם באיזה ספר חשוב ליהודים כי "ציון - מהרסייך ומחריבייך מתוכך יצאו".

יישר כוח אבי, מסכימה איתך ../images/Emo2.gif

סוף סוף מישהו שמבין למה אני מתכוונת. גם אני הולכת להופעות של שלמה ארצי ואייל גולן ולא מדקלמת את כל השירים שלהם, מכירה לא את כולם ובכל זאת נהנית מהאנרגיות של שלמה ארצי על הבמה, אני מגיעה כדי (!!!!!!!!!!!!!!!!!!) להתוודע למוסיקה שלו ולשמוע דווקא שירים חדשים................... שבוע טוב לכוווווווווווווווווווולם

morenolocoloco

New member
אבי - רצת רחוק מידיי

"ציון - מהרסייך ומחריבייך מתוכך יצאו" ????? אוייש נו באמת.......על זה אני אחסוך תגובה, רק שהגזמת בגדול, ויצאת לגמריי מפרופורציה ! צר לי שאני "רק" קונה את כל הדיסקים של עמירמקוריים בלבד ! צר לי שאני "רק" מאוד מעריך את פועלו של עמיר צר לי שאני "רק" מכיר את כל שיריו של עמיר בע"פ, צר לי שאני מתהפנט משירתו של עמיר, אך יותר מכל צר לי שאינך מסוגל לצאת לשנייה אחת מהבועה שבה אתה נמצא ולחשוב קצת אחרת, לנסות להבין אנשים אחרים מזוית קצת שונה לשלך, אולי לא להסכים איתם אבל לנסות להבין....זה לא חטא ! בניגוד אליך ואל רובכם, אני מבין את הצד שטוען שהוא רוצה לשמוע את הלהיטים, מבין את אלו שאולי התאכזבו קצת.... ומה לעשות זו עובדה בשטח - היו אנשים שנרדמו והיו גם כאלה שעזבו באמצע ההופעה, עם עובדות אלו לא ניתן להתווכח ! אז הקצנת מאוד אבי יקירי את תגובתי, הגבת למסקנות שאתה לבדך הסקת ושאינן קרובות למציאות.... שיהיה לכולם שבוע טוב ורגוע (אחריי תפיסת האנס...אני בטוח שכולם "קצת" יותר רגועים)

AviHayun

New member
למען הסדר הטוב והבנת הנקרא.

כתבתי והדגשתי להבדיל אלף אלפי הבדלות בדיוק באותה הנשימה. מצטער אם זה פגע בך אחי. כנראה שלוויכוח הזה אינסוף. אתה בטוח שאני לא מבין ואני בטוח שאתה טועה. בשורה התחתונה אומר - בוא לא ניקח כמדגם מייצג את אלו שנרדמו/קמו והלכו/השתעממו/ לא יודע מה. ניקח את מאות האנשים שנשארו להריע ועמדו במשך רוב ההדרן אם לא את כולו. זהו. חסל סדר וויכוחים בנושא. ושוב, לרגע לא התכוונתי לומר שאתה במו ידייך מחריב את ציון...
רציתי לשלוח לך את זה כהודעה אישית, אך כמו שאני כותב את הביקורת כלפיך קבל עם ועדה, אז גם את ההבהרות חובה עליי לומר בפומבי. אשרייך ואשרי המבקרים/הנרדמים/הקמים והולכים/וגם הנהנים מאוד מההופעות של עמיר בניון. להתראות בהופעות הבאות ואכן, שבוע טוב לכולם.

פזית 1

New member
רק לדיוק.. עברי שר 5 שירים מהדיסק

החדש, ולא כולם היו להיטים. אבל חבר'ה זה לא העניין, וכמו שאמרתי בהתייחסותי להודעה שהתחילה את השירשור, לכל אחד דיעה משלו ולכל אחד הזכות לומר את אשר ליבו, ואכן כל אחד הביע את דעתו וגם אם היא אינה תומכת בדיעת האחר. הפורום שלנו יודע לכבד את האחר מחד ולומר את דעתו מאידך. אין מקום להתנצחויות ולהצגת הוכחות של הופעות אחרות, וכמו שאמרתי, כל אומן עומד בפני עצמו ובפני ז'אנר המוזיקה שלו. אתה יכול להסכים איתי שהופעה כמו עברי לא עולה בקנה אחד עם הופעה כמו של עמיר ואין מקום להשוואה מכיוון שלשניהם פן ואופי אחר. אז חברים, מספיק עם ההתנצחויות ולהמשיך להביע דיעה, אבל את העיקר אנו שוכחים וזה שהייתה הופעה של עמיר שחיכינו, פיללנו וציפנו לה שנה וחצי כמדומני, והיתה הופעה נהדרת גם אם (לדברי החברים פה) היה סאונד לא טוב ואני מקווה שיתקנו את זה בהופעות הבאות... תשדלו לראות את חצי הכוס המלאה ולא הריקה....
נתראה בהופעות הבאות.........

ספיר 2

New member
בדגובה הזו היא לא הייתה אליך

היא הייתה מכוונת למישהו אחר. מאמי, להפך אני בדעתך ואני חושבת כמוך.. למרות שלא סבלתי לרגע בהופעה להפך.. נהננתי ואפילו מאוד!.. היו לי דמעות בעיניים מהתרגשות, ו"עור ברווז" כמו שאומרים.. אבל אני חושבת שאין כאן מקום להשוואות בין עמיר ואמנים אחרים, אני בדיעה שעמיר היה צריך להוסיף להופעה עוד בסכ"ה לפחות 3 שירים: "רק את" , "שלכת" "ושמחות קטנות".

פזית 1

New member
ספירוש', לא התכוונתי אלייך ../images/Emo24.gif

היתכוונתי לכך שמהופעה אחת ראי מה ניהיה, ממש "קרב תרנגולות", כל אחד מנסה להצדיק את עצמו באמירתו ואף אחד לא באמת מקשיב לשני. גם אם יש מישהו (משהו שמאוד קשה לי להאמין) שלא נהנה מההופעה זו זכותו המלאה! ובכל זאת הדברים נאמרו מפי אנשים ועלינו לכבד אותם גם אם זה לא עולה בקנה אחד עם תחושותינו מחשבתינו. אין מה לעשות כל אחד הוא אינדיוידואל, ולמרות שאנחנו פורום די מגובש יש אחד שהתאכזב מדבר אחד ויש אחד שהתאכזב ממשהו אחר (אישית התאכזבתי שנגמרה לי הבטריה בפלאפון ולא צילמתי את בחייאת
), ואכן גם לי חסרו לי כמה שירים בהופעה אבל גם מה שהיה היה נהדר (ואני יודעת שאת באותה דיעה שלי
). לכן אני מנסה כל הזמן לומר בהודעות שלי שאין מקום לכל התגובות של האנשים לאמירה של האנשים שלא נהנו (שזו זכותם). ובמקום להתנצח אחד עם השני בואו נומר מה כן היה נפלא ומה כן היה חיובי.... אני עד היום מדברת על ההופעה, היא הייתה מדהימה ומהפנטת - וכמובן שיש את ערך המוסף שלראות את כולם, יש אנשים (לצערי
) שאני לא רואה או מדברת איתם אלה רק בהופעות ואני ממש נהנת לבוא שעה וחצי לפני ההופעה ולהפגש, לדבר, לצחוק, כמו שרק אנחנו יודעם לעשות. אז אנשים בואו נפסיק את ההתנצחויות ואת האמירות האישיות האלה אחד נגד השני וקדימה להתכונן להופעה הבאה - שאני לא יהיה בה
שבוע טוב ומוצלח לכווווווווווווולםםםםםם

ספיר 2

New member
חח פזיתוש גם אליך לא התכוונתי

התכוונתי ל morenolocoloco... האמת היא שדיי חפרנו, גדשנו, וחיפשנו את הלא טוב בהופעה למרות שהכל לפי דעתי היה מושלם... אני חושבת שזו הייתה ביקורת בונה מה שאמרתי, ולא אמרתי את זה כדי שאנשים לא יגיעו להופעות, כי להפך אני ממליצה בחום כמו שאמרתי זוהי ביקורת בונה אפילו כדי שבהפקה יקראו ואולי גם ישנו וזהו.. דיי אפילו לי נימאס לדבר על זה.. הייתה הופעה מדהימה נהננתי ומאוד התרגשתי.. שיהיה לכם ערב טוב, ונפגש בהופעות שוב

הופעה מהממת!!!!!../images/Emo140.gif

אני לא מבינה איך מישהו יכול בכלל להתאכזב מההופעה שעמיר נתן.... נכון היה טוב לשמוע שירים ישנים אבל אין שום רע בשירים החדשים...... שירים מעולים שעשו שמח....אנשים קמו ורקדו נהנו מכל שנייה.... אבל תמיד חייב להיות מישהו שיתלונן!!!!! וכמו שמישהו כבר אמר בהופעות הקודמות שלו היה מספיק מהשירים הישנים ומגוונים קצת..... ההופעות שלו לא צריכות להיות כמו הקודמות להן.... איתי היו אנשים שהיו פעם ראשונה בהופעה ולא רק פעם הראשונה הם גם לא אוהבים סוג כזה של מוסיקה וכשיצאנו משם הם היו בהלם מההופעה המדהימה שהוא נתן שם!!!!!!! ואלו גם אנשים שמכירים שירים רק מהרדיו..... בקיצור דעתנו שונה לחולוטין ואם היו שואלים אותי הייתי הולכת שוב להופעה....... ולא רק - הייתי ממליצה בחום רב ללכת ללכת ללכת!!!!!! ולא רק "למעריצים שרופים"...... אין כמוך עמיר בניון - לא היה אין עכשיו ואני בטוחה שגם לא יהיה - אשרייך!!!!!

מ ו ט י ס

New member
שבוע טוב

ב"ה שבוע טוב לכולם.......... כמו כל הופעה שעמיר נותן ביום חמישי הייתה הופעה מדהימה!!!! פשוט מושלמת עמיר עם הדיוק בשירה ובכל פרטי ההופעה ידע להקפיד על כל הפרטים (אני לא יודע איך יש כאלה אבל יסלחו לי המבקרים) ובקיצור הייתה הופעה מושלמת שהשאירה צמרמורת הרבה זמן אחרי.......... נ.ב ורד, היה נחמד לפגוש אותך.....................

היי שבוע טוב למתלוננים.......

ההופעה ביום חמישי היא ההופעה השנייה שלי בסבב הנוכחי שנקרא "הכל עד לכאן" ל א"רק את" ולא "אותו מקום" ולא ניצחת איתי" אלא "הכל עד לכאן" ומי שאמרה שהוא מנסה לקדם את התקליט החדש, לידיעתך עמיר הגיע לתקליט זהב אחרי חודשיים. העניין הוא פשוט מאוד מופע של תקליט חדש רוב השירים מהמופע צריכים להיות מהתקליט החדש. לי אישית היו חסרים עוד שתי שירים מהתקליט החדש(קרוב אליך והייתי שר). אם לא שמתם לב רוב השירים של עמיר הם בלדות (מהממות)בכל האלבומים ובגלל זה עמיר מופיע בבית החייל ולא במועדון הפלאקה,אתם או אתן צריכים להבין זהו עמיר בניון וזה מה שהוא נותן הכי טוב ובגלל זה אנחנו מעריכים אותו, אם אתם רוצים ללכת למופע מקפיץ תלכו להופעה של: עיברי לידר ,מוש בן ארי,בית הבובות שוטי הנבואה וכווו......... גם לי היה חסר לדוגמא השיר "התגלות הנפש" אבל אני לא בא לפורום אחרי הופעה וכותב על זה....תפסיקו לחפש רע בטוב ההופעה היתה מדהימה ומי שהלך באמצע ההופעה אז : א. הוא מטומטם ב.חבל שהוא לא אמר לי הייתי חונה במקומו היתה בעיה נוראית של חניה ... ולכל המתלוננים בכל ההסטוריה של הפורום הזה: תפסיקו לחשוב שאתם מנהלים את עמיר יש הרגשה כאילו אתם מרגישים נוח לומר את דעתכם ולפעמים בצורה נורא לא עניינית.

למעלה