תל אביב 7/12/06

ziviki g

New member
אתם בטוחים שהייתם בהופעה של עמיר?:-

בס"ד נראה לי כאילו היינו בשתי הופעות נפרדות לגמרי. בהופעה שאני הייתי אכן היו שירים מהתקליט האחרון , אבל היתה גם כמות שווה של שירים מהעבר , שירים מקסימים שהתגעגעתי לשמוע. לא הייתי מחליפה אף אחד מהם ב"להיט " אחר. היו שירים איטיים , והיו מספיק שירים קצביים שעשו חשק פשוט לקום ולרקוד , היה תמהיל מצויין בעיני. לא ראיתי אנשים שעזבו באמצע (אולי היו) אבל היו איתי בשורה כאלו שזוהי להם ההופעה הראשונה , לא "שרופים" כלשונכם , שמאוד נהנו מההופעה ומההיכרות עם שירים חדשים. דעתו של אדם היא כמובן זכותו , אבל להירדם בהופעה? זו לי הפעם שראשונה שאני שומעת הצהרה כזו. דעתי? אני אמליץ ואף אקח איתי כל מי שרק אוכל להופעה. בעיני היא בנויה טוב , מהנה מאוד ונותנת עמיר בניון במלוא עוצמתו. ולהירדם? את זה עוד לא שמעתי...... עכשיו אני אקח לי כוס גדולה , כדברי השיר , ואלך לי לישון על זה....

morenolocoloco

New member
כן.....היינו באותה ההופעה.

אני מניח שישבת בשורות הראשונות ולכן לא הבחנת באנשים שפשוט הלכו באמצע ההופעה. נסי לראות את ההופעה מנקודת ראות של אנשים שמכירים את עמיר מהרדיו כדוגמאת אישתי שסחבתי לראות את עמיר ואשר מאוד אוהבת את הקול של עמיר אך לא מכירה את כל להיטיו ואת כל שיריו כמוני, אלא רק את מה שמושמע ברדיו. כמה שירים את חושבת שהיא הכירה ? 6 שירים ! "שיגרה" "יש לי חלום" "הכל עד לכאן" "ניצחת איתי הכל" "כשאת עצובה" "מורה לחיים". אני לא מדבר על הרדמות אבל כן.....היו רגעים שהיא מאוד השתעממה, נכון אפשר לשבת שעות (כדברכם) ולהנות מצבע הקול של עמיר, מנגינת העוד שלו....אבל אמון כמוהו, שחוזר להופיע לאחר הפסקה ארוכה צריך לחשוב שהרבה קהל חיכה לשמוע אותו על הבמות, אותו קהל שמכיר אותו בזכות המדיה התקשורתית, ושלא מכיר כל פיפס קטן שהוא מוציא מפיו כמוכם. הרי רובכם כאן מעריצים שרופים של עמיר, מכירים כל שיר שלו בע"פ ומדקלמים מתוך שינה, כך שכל שיר שעמיר היה שר היה טוב לכם....רוב המופע הורכב משירים שאף פעם לא הושמעו ברדיו, נכון חלקם קיצביים - נשמתי, ללכת לשם אבל הרוב שקטים המלנכוליים שדורשים הקשבה למילים - בת מלך, עניה ועוד... אבל גם לאורך כל השנים, אמנים תמיד יחזרו ויתנו לקהל את להיטיהם הגדולים, רק לשם השוואה - משינה עד היום שרים את רכבת לילה לקהיר למרות שיובל בנאי יכול להקיא כבר מהשיר הזה, שלמה ארצי רץ כבר 10 שנים עם אותו המופע ושר להיטים מאמצע שנות השיבעים, יהודה פוליקר עדיין שר את "יום שישי את יודעת". הופעה חיה חייבת לכלול הרבה יותר להיטים, תמוהה מאוד בעיניי לא לכלול את אחד הלהיטים הגדולים של עמיר, שיר הנושא של תקליט מצליח מאוד - שלכת. וכן, גם אני ראיתי מבטים של "מה זה השיר הזה בכלל, מי מכיר אותו?" ותתפלאו גם הבחנתי בכמה אנשים שנרדמו (ישבתי בשורות האחרונות). אז נכון, אני מאוד נהנתי אבל זו לא דוגמא, אני מדקלם את שיריו של עמיר, אבל המופע לא מיועד לקהל שרוף שחורש על כל הדיסקים של עמיר ומכיר כל שיר, הקהל גם מורכב מאנשים שבאו לשמוע את השירים המוכרים. לגם לדעתי בחירת השירים הייתה לא נכונה ! וגם אני כמעריץ מושבע מודה שרוב ההופעה הורכבה משירים לא הכי מוכרים (בלשון המעטה). וכן, אני חושב שמי שישאל אותי אם ללכת להופעה אשאל אותו "איזה שירים של עמיר אתה מכיר?" ועפ"י כך אתן או לא אתן את המלצתי. לסיכום - אחלה מופע למכורים בלבד !

iCp

New member
כל מילה באבן.

תיאור מושלם של מה שהיה, בכל הלהיטים, ניצחת איתי הכל, מורה לחיים, הכל עד לכאן ושגרה, שרתה אווירה מדהימה בעולם. 900 אנשים, שרו כולם יחדיו בהתלהבות גדולה. אני חושב שהיה מקום להכניס עוד להיטים כמו אותו מקום אותה הרוח, שלכת וכו' על חשבון שירים קצת פחות מוכרים כמו עולם גדול וכו'. בכל מקרה, אני, נהנתי מאוד מאוד.

ספיר 2

New member
אני מצטערת להגיד לכם אבל אני

דיי מסכימה עם מה שהוא אומר... לי היה חסר את השירים "רק את" "שלכת" "שמחות קטנות" שלפי דעתי אלו קודם כל היו צריכים ליהיות גם אם זה בא על חשבון שירים אחרים, ואם לא על חשבון שירים אחרים לפחות שיהיו בנוסף.. הם השירים היפים של עמיר להיטים מצליחים מאוד.. ומה עם "את אינך" "אולי הפעם" "אפילו" "געגועים לדמיון"? כל אלו היו מאוד חסרים לי.. אלו להיטים שלפי דעתי היו דיי חסרים. מי שהגיע להופעה ולא הכיר כל כך את השירים שהיו (דוגמא לכך היא חבר שלי שהכיר כמה שירים בודדים, אבל זה לא אומר שהוא לא נהננה הוא אפילו נהננה מאוד והתרשם מעמיר דיי לטובה) שלא תבינו אותי לא נכון.. אני מאוד נהננתי מהשירים ושרתי הכל ואת כל השירים הכרתי.. אבל מה לעשות היו חסרים לי השירים האלה.. ואם לא לשים אותם על חשבון שירים אחרים לפחות להוסיף אותם להופעות.. זה חובה בכל הופעה.. בסכ"ה ההופעה הייתה מדהימה.. אני מאוד נהננתי וגם האנשים שישבו לידי כמו שאני שמתי לב, היו כאלה שחלקו על ההנה של האנשים שבאולם שאמרו שהם קמו באמצע ההופעה ויצאו.. אומנם ישבתי בשורות הראשונות אבל לא ראיתי אף אחד שקם ויוצא מהאולם.. היה כיף.. במורה לחיים זה היה השיא קמתי ליד הבמה והיו עוד המון שרקדו ושמחו.. בשיר בת מלך פשוט הצתמררתי ביזהו שלב כששרתי את כל השירים הסתכלתי על עמיר בפה פעור שכל פעם אני נדהמת מחדש מהקול שלו והסתכלתי עליו, איזו עצמה יש לו , אין הוא פשוט המלך!! היה אחד שישב לפני ואמר שיש לי קול יפה אבל לרחם על זה ששרתי לו באוזן... חחח אם אתה קורא אז סליחה לא יכולתי שלא לשיר
שיהיה לכם שבת שלום, שמחתי לפגוש את כולם אחרי שנה שלא התראינו (מאז הצילומים לקליפ), ולהכיר פרצופים חדשים מהפורום.. כמו גילי ומישמיש מאילת, ופזית ועוד רבים... -ורד י'כוסית
ואוו יצא ארוך אפילו לא שמתי לב

חמודה שלי.........../images/Emo140.gif

למה לא לחשוב על מה שהוא כן שר??? אז לא נורא, הזמן קצר והשירים רבים - לא נורא, בכל הופעה אנחנו אומרים בלב "חבל שהוא לא שר את השיר הזה והזה...." אני אישית קיוויתי שהוא ישיר את "יחד" אבל לא התבאסתי על אף שיר (למרות שלדיסק אותו מקום אותה הרוח לא התחברתי ולכן אני לא מכירה את כל השירים שבו) אבל הלו , זה עמיר , אנחנו אוהבים את האומנות ואת האנרגיות שהוא משדר לא? מה חשוב מה הוא לא שר? יותר חשוב מה הוא שר...... וגם אני שמחתי מאוד להכיר אותך ואת גרציה ואת פזית ואת הבחור שהפריע לי לצלם וכמעט אכלתי אותו בלי מלח (סליחה הא?
) וגם את מוטיס המתוק, את מתוקה ומהממת, ואני מצטרפת אלייך ...... ורד יא' כוסית..... (וכמו שעמיר אומר "והמבין יבין" - נכון אתושית???)

אתי Z

New member
לא משהו שאת צריכה לדעת ../images/Emo8.gif

כן, זו אני, אתושית, החלטתי להיפטר מהכינוי הזה שנדבק לי מתקופת הצבא
לגבי ההופעה אתמול: האמת שלהופעה הזו הגעתי מראש טעונה רגשית אחרי שבוע לא קל (בלשון המעטה) שעבר עלי, ככה שמראש ידעתי מה תהיה מידת ההתרגשות כי לפחות מבחינתי (ואני יודעת שזה נכון לגבי רוב אם לא כל האנשים פה) שמיעת השירים של עמיר ועל אחת כמה וכמה הופעה של עמיר הם התרופה הכי טובה לכל כאב לב. אז באמת היתה הופעה מ ד ה י מ ה... האנרגיות, החשמל באויר, ההתרגשות של הקהל וכמובן של החברים על הבמה וכל זה עוד לפני שהתחילה ההופעה עצמה. וכשהתחילה ההופעה הכל רק התגבר, הצלילים שיצאו מכל כלי נגינה בעזרתם האדיבה של כל אחד ואחד מחבורת הגאונים שהיו על הבמה, בנוסף לקול האדיר של עמיר נתנו פשוט הרגשה עילאית שקשה לי לתאר אותה במילים. אז תודה לכם: אבי, נדב, אסף, שמוליק, איתן, דרור, ויקטור וכמובן עמיר, שבלי לדעת אתם עוזרים, לפחות לי, להתגבר על הרבה משברים וגורמים להופעות להיות השעה ( ויותר
) של אור שלי שאמנם אחריה אני חוזרת אל המציאות אבל, בעזרתכם, הרבה יותר אופטימית ושלווה. אשריכם

פזית 1

New member
תושי? זו את? רק אל תשכחי שאת

חייבת לי 2 חבילות טישו מאתמול.... חחחחחחחחח
עמיר צריך להשקיע במניות על טישו בהופעות שלו.....

ספיר 2

New member
גילי מאמי ../images/Emo24.gif

בטח שאני חושבת על מה שהוא כן שר.. אני אפילו מאוד שמחה שהוא שר שירים שמהאלבום שנושא את שם המופע.. זה מאוד כיף היה לשמוע את השירים האלו בהופעות, באמת לא אמרתי שלא.. אבל לפחות את שלושת הלהיטים, ולפי דעתי הם ה- להיטים בה' הידיעה שהם מוכרים היטב ואין אחד בארץ שלא מכיר אותם "שלכת" "שמחות קטנות" ו"רק את". את יודעת כמה אני שומעת אותך מתנגנים ברדיו? אפילו בתחנות של המוזיקה של "הוט" אם את מכירה... הם פשוט להיטים.. לפחות אותם שיהיו.. ולא שאני לא חושבת על מה שכן היה, אני דיי שמחה שהשירים החדשים היו, אין שיר שלא הכרתי הכל שרתי ואפילו כמו שאתם אומרים פה "דיקלמתי" את השירים. השיר "יחד" מאוד יפה, אני מאוד מחוברת אליו, אבל לא ביקשתי את כל האלבום. ביקשתי שירים שהם "מוכרים" כמו שאתם אומרים... היה חסר לי באוזן באמת, אני לא יגיד סתם.. ואני שהייתי בהמון הופעות של עמיר תמיד היו השירים האלה. גילי אני מאוד אוהבת את עמיר זה לא שלא.. אני מעריצה שרופה שלו ושל המוזיקה שהוא יוצר מגיל 9, אך שיצא האלבום "רק את" אבא שלי קנה אותו הבייתה.. שלא תביני אותי לא נכון, כי מה בסכ"ה אמרתי.. שהיו לי חסרים השירים האלה ואפילו מאוד. תודה מתוקה שלי, ובאמת ששמחתי להכיר אותך שתיהייה לכולנו שבת שלום.. אהה וראיתם איזה אושר? תפסו את בני סלע. בכל האתרים באינטרנט אמרו שמחפשים אותו בנס ציונה, היה פה ליד הבית שלי מסוק באוויר מלא שוטרים, כל העיר שלנו הייתה בבהלה על הרגליים, אחרי חצי שעה הודיעו שתפסו אותו, איזו הקלה. ולשוטרים (כמו שעמיר אומר) "אשרייכם"

פזית 1

New member
ספירוש' אכן אנחנו שמחים שהוא נתפס

רק בואי לא ניכנס לשאננות כי יש עוד הרבה כמוהו בחוץ לצערי... אז בנות תמיד תיזהרנה ותמיד להיות ערניות...
מחכה לראות אותך בעוד הופעות ממש נהנתי...
וחמוד זה שהיה איתך אתמול

ספיר 2

New member
פזיתוש..

כן האמת היא שלא פחדתי ממנו. אבל כששמעתי שהוא פה ליד הבית שלי נלחצתי.. כן גם אני מחכה לעוד הופעות להיפגש.. היה מאוד כיף ונחמד ליראות אותך ואת כולם.. תודה.. זה שהיה איתי הוא חבר שלי
חגגנו אותמול בהופעה 4 חודשים חחחחח

למעלה