יש משהו בדברייך....
גם אני הייתי בהופעה היום, וכן....גם אני ציפיתי להופעה הזו המון זמן. אני מסכים עם דברייך בנוגע לאחוז הלהיטים בהופעה, ללא ספק היה לי בולט מאוד ששיר נושא מאחד הדיסקים המצליחים ביותר של עמיר לא נכלל כלל בהופעה - שלכת. חסרים לי להיטים רבים של עמיר כמו : רק את, את אינך, שלכת, שלום אישה, געגועים לדמיון, שמחות קטנות, אולי הפעם, הזמן שלי איתך, מנגינה, כל אלו להיטי ענק של עמיר, להיטים שהושמעו רבות ברדיו ובעצם בנו את ההצלחה של עמיר, לא הגיוני שאף אחד מהם לא נכלל בהופעה של עמיר. היה לי מן רושם שכזה שעמיר בחר לבצע בהופעה הנ"ל שירים "שאף אחד לא מכיר מלבד מעריצים שרופים". עדות לכך היא המבטים של אנשים בקהל , מבט שאומר "מה זה השיר הזה?" מבט שחזר רבות במהלך ההופעה, ובנוסף עמיר ביצע עוד 3 שירים (2 מהם ממש חמודים) שבכלל לא נכללים בדיסקים שלו : בחיית - אחלה גימיק, שיר הוודקה - שיר חביב, ויגדל אלוהים חי. רוב ההופעה הייתה על גבול המלנכוליה, וגם אני הבחנתי באנשים שנטשו את ההופעה באמצע. לדעתי עמיר לא בנה נכון את ההופעה, במיוחד הופעה של חזרה לאחר המון זמן...הקהל ציפה לשמוע את הלהיטים הגדולים וכך גם אני, למי שמכיר את עמיר מהלהיטים הגולים זו הייתה הופעה מאכזבת. עמיר מבצע ע---נ--ק, אבל הייתה הרגשה שעמיר בעצם שר לעצמו ופחות לקהל באולם, הייתה לי ולעוד רבים הרגשה ש"באתי לשיר בשביל הכייף שלי....", וחבל. אין ספק שלא חושב שאמליץ למשהו שלא מכור לעמיר בניון ללכת להופעה שכזו..... שבת שלום !