תל אביב 7/12/06

varod27

New member
דעתי על ההופעה שהיתה היום בת"א ...

שלום לכולם אני לא כותבת כאן באופן קבוע אך יש לי מה לומר על ההופעה של עמיר בניון היום בבית החייל חשוב לציין שלא באתי להשמיץ או לומר מלים רעות אל רק לפתח דיון ולהביע דעה .... לדעתי ההופעה לא היתה בנויה בצורה נכונה ופועל יוצא היה שרוב ההופעה השתעממתי או כמעט נרדמתי . מקובל עליי שזמר שיצא עם דיסק חדש מעוניין לקדם את הדיסק שלו אך לא הגיוני שזמר כל כך מוכשר עם רפרטואר כל כך מרשים מאחוריו ,ישים בהופעה 80% מהדיסק החדש ורק 4-5 שירים מדיסקים ישנים שלו ... לדעתי הופעה צריכה להיות בנויה 50% שירים מהדיסק החדש ו50% להיטים ... כך אתה גורם גם למעריצים השרופים להנות וגם לקהל הרחב להנות מההופעה שעליה שילם במיטב כספו .... יש לעמיר שירים/להיטים כל כך יפים כל כך סוחפים ולא לשיר אותם זה פשוט בזבוז ... חשוב לציין ש2 דיסקים שלמים כלל לא הוזכרו בהופעה -"שלכת" ו "אותו מקום אותה הרוח " רוב ההופעה היתה מלנכולית (בהתאם לדיסק החדש) ולא היה ניסיון להלהיב את הקהל ולהרים אותו למעלה ... עובדה שעמיר שר את מורה לחיים כל הקהל קם על הרגליים ושר בהתלהבות רבה ... אי אפשר לבנות הופעה שלמה על דיסק אחד במיוחד שרוב הלהיטים שבנו אותך והביאו אותו למעמד המכובד שהוא נמצא בו היום פשוט לא נמצאים בו ... חייב לתת גם מקום לכל מה שהקהל רוצה ומבקש לשמוע ... ואל תחשבו רק על עצמכם שאתם מדקלמים מתוך שינה את המילים של השירים שלו תחשבו על הקהל שמכיר את עמיר מהרדיו והטלויזיה ורוצה לבוא ולהנות מהלהיטים שלו ... אני אישית חיכיתי וציפיתי להופעה הזאת וכמוני עוד רבים (שראיתי עוזבים את האולם באמצע ההופעה) אך חייבת לציין כי די התאכזבתי ורוב המופע לא נהניתי חוץ מהסוף שנתן איזשהו פיצוי על עוגמת הנפש ... אין ספק שעמיר זמר מוכשר מאוד עם קול מרשים מאוד שאני מאוד מאוד אוהבת אך לא הייתי ממליצה למישהו ללכת להופעה שלו אלא לקנות את הדיסקים שלו ולהנות מהמוזיקה ... זהו מופע למעריצים שרופים בלבד ... שוב לא באתי להתנגח אלא להביע את דעתי בלבד !!! מצטערת שיצא ארוך

nataliebok

New member
הופעה מדהימההה

אני הייתי בהופעה כמו המון אנשים אחרים, ההופעה נקראת על שם הדיסק החדש, ולכן רוב ההופעה באמת היתה שירים מהדיסק החדש , אחלה שירים אחלה מוסיקה , טיבעי שזמר ירצה לקדם את שיריו החדשים , לא משנה מה הוא ישיר , הוא מדהים , המוזיקה ןהקול שלו נכנסים עמוק ללב , עמיר , אתה עניו וצדיק ואנחנו אוהבים אותך, תמשיך ככה, ומזל טוב על הברית של האחיין !!!! נטלי

כמה מילים על ההופעה בתל אביב

קודם כל אני רוצה להצדיע לקהל המדהים שהיה אתמול בהופעה. הייתי בכמה וכמה הופעות בחיי. של אמנים רבים. אף פעם לא ראיתי כזה קהל אוהב ומפרגן, כזאת כמות של אנרגיות טובות, כל כך הרבה אהבה. קהל שנמצא בשיא בדקה הראשונה שעמיר על הבמה.. היה חשמל באוויר. אז תודה ענקית לאלפי האנשים שהיו שם - כל אחד מכם - עשיתם את ההופעה ולגבי ההופעה - עמיר יוצר ענק. מוכשר ברמות מטורפות. זמר נהדר, וליידו חבורת מוכשרים - אחיו שהפתיע אותי בביצוע יפהיפה של הדואט.... חשוב לי לומר, כי זו לי ההופעה הראשונה של עמיר. אני מכירה את שלושת הדיסקים האחרונים של עמיר לעומק משהו כמו חצי שנה, ואוהבת כל מילה וכל אקורד, כך שנהנתי מאד. אפילו בן זוגי שמכיר פחות (בעיקר מהרדיו) נהנה מאד. נהננו גם לראות על הבמה אדם, שרבבות הכתירו אותו ל"מלך" והוא נשאר בן אדם רגיל ופשוט, עם חוש הומור מפותח, גם על עצמו, שהצניעות היא לא מילה זרה לו, פשוט איש חמוד. אבל- הפריעו לי מספר דברים: א. הבמה - אמן בסדר גודל כמו עמיר לא יכול להרשות לצמו לזרוק כמה כלים על הבמה, להדליק ולכבות את האורות כמו בהופעה במתנ"ס השכונתי ולגבות על זה 120 ש"ח לכרטיס (לפני עמלת משרד כרטיסים)... הגיע הזמן לקחת איזה מעצב במה.. ולא לזרוק את הקונטרול של הגיטרות החשמליות כך על הרצפה, או לכסות בפרטץ' מקומט את ההגבהה של כלי ההקשה. זה פשוט לא מקצועי. וחבל. לי זה צרם. ב. הסאונד - שוב, לא מקצועי ולא מתאים לרמה הגבוהה של עמיר. ג. מה קרה לאסף אטדגי? שכח את החולצה השחורה בבית? אני לא רוצה להעליב אף אחד, ואומרת את הדברים מתוך אהבה גדולה. אני חושבת שראוי לשפר את הדברים הללו, לי זה נורא הפריע. מצד שני יש משהו באמת כובש בהופעה הבלתי אמצעית הזו של עמיר והשותפים שלו לבמה, בפשטות, בחוסר הפוזה, אבל בכל זאת ראוי להקפיד על מקצועיות, בטח של הסאונד. זהו. היתה הופעה כבירה. תודה לעמיר, תודה לחבריו ליצירה ותודה לקהל. עשיתם לי סופשבוע נהדר.

ההופעה בת"א!!!

אין מילים פשוט וואוווווווווווווו!! הופעה אדירה...אהבתי במיוחד את הביצוע לשיר בת מלך זה עושה צמרמורת...גם את ללכת לשם עמיר פשוט מסלסל מדהים...ושמתם לב שעמיר שכח את השם של דרור חליבה ואז הוא ניגש אליו כאילו לחבק אותו??? חחח.... ובכלל היה גם מצחיק אתמוללל כל ההערות של עמיר באמצע..(לחיים!...חח). פשוט מי שלא היה הפסיד! גם הדואט אתמול של עמיר עם אבי היה ענקק אפילו יותר מההופעה הראשונה שהייתה בב"ש. קיצורר אתמול היה הרגשה עילאית וגם תוסיפי עוד מעריץ את חבר שלי שבא פעם ראשונה להופעה של עמיר ופשוט התאהב(שרביט יש לך תודה משלומי) מחכה לתגובות מהפורום!!

הגיע הזמן שיהיו לנו שירים מהופעות!

אני מתכוון להקלטות של שירים מהופעות. הוא מבצע את השירים שלו בהופעות עם שינויים מרשימים במיוחד וזה גורם לשדרוג משמעותי. יש מישהו שהקליט באיכות נחמדה ויכול להעלות את זה לאנשהו כך שכולם יוכלו להוריד? זאת יכולה להיות אחלה מחווה. סופ"ש מצוין לכולם.

morenolocoloco

New member
יש משהו בדברייך....

גם אני הייתי בהופעה היום, וכן....גם אני ציפיתי להופעה הזו המון זמן. אני מסכים עם דברייך בנוגע לאחוז הלהיטים בהופעה, ללא ספק היה לי בולט מאוד ששיר נושא מאחד הדיסקים המצליחים ביותר של עמיר לא נכלל כלל בהופעה - שלכת. חסרים לי להיטים רבים של עמיר כמו : רק את, את אינך, שלכת, שלום אישה, געגועים לדמיון, שמחות קטנות, אולי הפעם, הזמן שלי איתך, מנגינה, כל אלו להיטי ענק של עמיר, להיטים שהושמעו רבות ברדיו ובעצם בנו את ההצלחה של עמיר, לא הגיוני שאף אחד מהם לא נכלל בהופעה של עמיר. היה לי מן רושם שכזה שעמיר בחר לבצע בהופעה הנ"ל שירים "שאף אחד לא מכיר מלבד מעריצים שרופים". עדות לכך היא המבטים של אנשים בקהל , מבט שאומר "מה זה השיר הזה?" מבט שחזר רבות במהלך ההופעה, ובנוסף עמיר ביצע עוד 3 שירים (2 מהם ממש חמודים) שבכלל לא נכללים בדיסקים שלו : בחיית - אחלה גימיק, שיר הוודקה - שיר חביב, ויגדל אלוהים חי. רוב ההופעה הייתה על גבול המלנכוליה, וגם אני הבחנתי באנשים שנטשו את ההופעה באמצע. לדעתי עמיר לא בנה נכון את ההופעה, במיוחד הופעה של חזרה לאחר המון זמן...הקהל ציפה לשמוע את הלהיטים הגדולים וכך גם אני, למי שמכיר את עמיר מהלהיטים הגולים זו הייתה הופעה מאכזבת. עמיר מבצע ע---נ--ק, אבל הייתה הרגשה שעמיר בעצם שר לעצמו ופחות לקהל באולם, הייתה לי ולעוד רבים הרגשה ש"באתי לשיר בשביל הכייף שלי....", וחבל. אין ספק שלא חושב שאמליץ למשהו שלא מכור לעמיר בניון ללכת להופעה שכזו..... שבת שלום !

ספיר 2

New member
שלום לך נוגה...

אכן הייתה הופעה מדהימה וקהל חם ואוהב אני קצת בשוק עם מה שהפריע לך... לפי דעתי הבה הייתה מאוד יפה ומה הקשר בכלל התאורה שנדלקת ומתכבה.. מה את רוצה שהם יעשו על הבמה?? הבמה הייתה נחמדה מאוד והיו המון כלי נגינה.. ומה קושר לזה שהם "זרקו גיטרות על הריצפה"... איפה את רוצה שהם ישימו אותם? יקנו כוננית נפרדת או ארון רק בשביל לשים כלי נגינה שהם בשימוש במשך כל ההופעה.. את ממש מצחיקה את יודעת? והסאונד "שלא היה מיקצועי" הסאונד היה מצויין!!! באמת שהוא היה טוב... ומאיזה זכות את מעירה על אסף אטדגי ועל חולצה שחורה.. לא אני פשוט בשוק... זו קצת חוצפה הייתי אומרת זה דיי מרתיח לקרוא את זה.. הוא ילבש מה שהוא רוצה ומאיזו זכות את תגידי עליו דבר כזה.. הביקורת על ההופעה אפילו לא הייתה ביקורת בונה... כי את סתם זרקת דברים לאוויר בלי בכלל לדעת מה את אומרת ולהקשיב לעצמך.. את פשוט לא מבינה כלום באמת אם זה מה שמפריע לך אז המצב שלך לא טוב

iCp

New member
חוששני שזו תהיה הפרת זכויות יוצרים

מצטער

הייתי בהופעה אבל לא הקלטתי כי

חשבתי שאסור (מה שבאמת נכון), אבל פשוט לא ממש שמים על זה וכולם מקליטים ומצלמים....

מאמי, מי שמקליט-מקליט קטעים בלבד

אין איסור להכניס מצלמות דיגיטליות או סלולרים נכון? למה לא להקליט מעט.......
שבוע טוב

היית פעם בהופעה של אמנים אחרים?

עידן רייכל למשל? גם שם יש עוד 8 אנשים על הבמה, נגנים וזמרים, והבמה נראית אחרת. גם התאורה מקצועית והסאונד לא קורע את עור התוף. ו-כן, אסתטיקה אינה מילה גסה. עמיר אמן משובח. על כך אין עוררין. כנ"ל לגבי אסף, אבי וכל האחרים. אבל כשאתה בא להופיע מול קהל גדול אתה צריך לחשוב גם על הפרטים האלה.

ספיר 2

New member
כן בטח שהייתי בהופעה של אמנים אחרים

לא של עידן רייכל אומנם... הבמה הייתה ניראת מצוין ולפי דעתי אפילו יפה מאוד.. מה את רוצה תיפאורה כמו בהצגות , אוו בד לבן נופל מהתקרה. היה במה יפה מאוד ואפילו צנועה (מה שמאפיין את עמיר). אהה וגם תסבירי לי מה הקשר בית הכרטיס שעולה 120 שקלים ל"לתפאורה של הבמה". מה את משלמת על הבמה.. או על לבוא לשמוע את עמיר שר, למרות שהבמה הייתה ניראת בסדר גמור הסאונד היה מ-צ-ו-י-ן כל כך נהננתי לשמוע את עמיר שר. ולא קרע לי את עור התוף. מה את מדברת שטויות, פעם ראשונה שאני שומעת מישהי שמחפשת על מה להעיר ובאמת שעל שטויות מחפשת דברים קטנים שבכלל לא נכונים. אי אפשר להגיד מילה רעה על ההופעה, שהרי הייתה פשוט מושלמת... אסטתיקה את מדברת איתי??? מאיזוווו זכות את תגידי לאסף מה ללבוש!? מי את בכלל שתגידי לו ללבוש חולצה שחורה.. מה את המלבישה של ההופעה?, אלי גם תגידי לעמיר מאיפה לגלח ת'זקן ומתי... פשוט חוצפה לא ניתקלתי בעוד דבר כזה... וזה גם מה שדחף אותי להגיב לך על מה שאמרת על אסף, אחרת לא הייתי מתייחסת לשטויות שדיברת על הבמה והסאונד

לוניס

New member
הופעה מדהימה אבל......

רוב הדברים שנאמרו כאן נכונים ובעצם כל הופעה של עמיר היא חגיגה אמיתית לכל מי שאוהב מוסיקה אמיתית שבאה מהלב אבל בכל זאת לגבי ההערות העיצוב של הבמה דווקא מצא חן בעיני ובכל אופן זה גם שאלה של טעם אישי, אני מקווה שבהערה על האורות הכוונה היתה לתחילת המופע שכיבו והדליקו את האור באולם כמה פעמים וזה היה מרגיז לגבי החולצה של אסף יש צדק מסויים, אם כולם באים בלבוש מסויים אז זה צריך בהחלט לכלול את כולם, כולל אסף, לי אישית זה לא ממש הפריע כי המופע עצמו היה מעולה ומיקצועי מאוד אבל החיסרון הגדול היה בסאונד, עד סוף ההופעה עדיין לא היה סאונד אחיד, ברוב השירים עוצמת הכלים עלתה על עמיר והוא לא נשמע ברור, אמנם רוב הקהל מכיר את המילים בעל פה אבל אלו שלא מכירים לא הצליחו להבין את המילים בחלק גדול של השירים, הקול של עמיר נשמע כמו מתוך טלפון (אני מקצין קצת) ולא ברור כמו שהוא צריך להישמע או כמו שהוא נשמע בהופעות קודמות. ואבי, מה חטא אבי שקיבל מיקרופון של מלווים שלא רוצים שישמעו אותם ונאלץ להוציא את גרונו בשביל שישמעו אותו קצת. רק חבל שבשיר הסולו שלו הוא לא עבר למיקרופון של עמיר

ליעוד

New member
"רציתי ללכת לשם..

לשמוע שוב צלילים מוכרים.." ולא הייתי בהופעה.. ושניכם.. נשמעים מאוכזבים!!!! על כל מילה שרשמתם.. התבאסתי עוד קצת.. אין מילים.. אבל סחתיין על הדעה האמיתית.. 28.12.06 בע"ה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

avishayk

New member
שלום ל-2 "המאוכזבים"

הופעה מעולה - ביצועים מצויינים, הקהל היה מצויין ומשתתף. עמיר להזכירכם, פתח במופע חדש, וכמו בכל מופע חדש, מ ח ד ש י ם. "שלכת", "רק את" ושאר הלהיטים המצויינים מוצו בהופעות קודמות ורבות שהיו, ועמיר מצא לנכון להציג יותר שירים חדשים לצד חלק מהקלאסיקות שלו(כמו "מורה לחיים") אני בכל אופן, כמו בכל הופעה, אוהב להביט אחורה לקהל, וראיתי קהל שברובו נהנה גם בשירים ה"פחות מוכרים". ממליץ בחום ללכת למי שלא הלך ושוקל לעשות כן. שבת שלום.

למעלה