תל אביב 7/12/06

golf123

New member
לכל המאוכזבים / המשולהבים...

בעניין בחירת השירים: צריך לזכור שעמיר הוציא עד היום 5 אלבומים (שנמכרו היטב), מתוכם לא מעט להיטים מוכרים יותר לקהל הרחב. סה"כ 59 שירים!!!!! זה כמובן לא כולל את השירים שלא הכליל עמיר באלבומיו (שניים מהם הוא שר אתמול בסוף המופע, ונכון, הם היו מדהימים על גבול האטרקציה). מתוך מבחר עצום כזה של שירים, צריך לבחור מספר שירים ראוי למופע שלם - פלוס 2-4 שירים להדרן. דבר נכון עשה עמיר ששר לא מעט משירי האלבום האחרון - זה טבעי, נורמלי, ראוי ואף רצוי לעשות כן. לא מצליחה שלא להיזכר בימים רחוקים יותר, כששלום חנוך יצא אז עם אלבום חדש "חתונה לבנה", אלבום עם משב רוח חדש לחלוטין שלא אפיין את שלום עד צאת האלבום הנ"ל. עד רגע צאת האלבום הזה, היו רגילים כולם לשלום חנוך מלודי יותר, בלאדי יותר, אקוסטי יותר ופתאום הפתיע באלבום רוקיסטי לחלוטין, נותן בראש. לעולם לא אשכח את האכזבה אז בקהל, איך ציפו כולם לשירים המוכרים והאהובים, וזה שר שיר ועוד שיר ועוד שיר מהאלבום החדש "חתונה לבנה". אבל... זה היה רק עניין של זמן ו"חתונה לבנה" הפך לאחד האלבומים האהובים בכל הזמנים, וגם היום, לא קיימת הופעה ששלום לא שר לפחות שניים שלושה שירים מהאלבום הזה (לשמחת הקהל). לעניין הסאונד - ובזה יש לי השגות: היה מקום לשיפור רב!! אבל מכיוון שמדובר בסאונדמן שראיתי בכל הופעותיו של עמיר, ושתמיד ידע ליצור סאונד מושלם ומחשמל, הבנתי שהבעיה לא בו. הבעיה הייתה, כנראה, באולם עצמו! מעבר לזה, בעיניי, שיא השיאים היה כשעמיר שר את "בת מלך". איזו עדנה, איזו עוצמה, איזה רגש, היופי בהתגלמותו. סה"כ הופעה טובה, אם כי בעיית הסאונד קצת העיבה. אה, ופרט אחד קטן - אמא שלי, שעד לא מזמן לא הייתה מאוהבי עמיר (בלשון המעטה) ושעם הזמן נפתחה לשיריו ולמדה לאהוב אותם (לפחות את חלקם), כל-כך נהנתה עד שפצחה במחול כשעמיר שר את "מורה דרך", ובסוף המופע ניגשה להגיד לי שהיה גדול ושהיא מאד נהנתה. סתם, סוג של נצחון קטן עבורי, אבל אולי גם אינדיקציה לגבי המופע עצמו...

ו ר ד ב

New member
היה מדהים!../images/Emo106.gif

נכון, מישל הפריע כל ההופעה ולא נתן לשמוע את עמיר... (כן גילי ופזית זה הוא שהפריע לי, ולא ההפך!
) בסה"כ וכמו תמיד היה ממש כייף, למרות שהפעם פחות אהבתי את האולם של "בית החייל", מיבחנת סידורי כסאות - ממש לא הטעם שלי האולם הזה...
הקהל היה ממש חם ומפרגן, ועמיר אבי והנגנים היו במיטבם
ולכל המתלוננים שחושבים שמגיע להם הכל + צבע חולצה של אסף
כזכור לי באתם להופעת מוזיקה (עמיר בניון), ולא לעיצוב אופנה ובמה ולכן רדו לעם! (להגיע שוב או לא זאת בחירה שלכם) לא יודעת איך ואת מי ראיתם עוזב את האולם - בזמן שישנתם (לא?) אבל אני לא נתקלתי בכאלו שעזבו את המופע באמצע, למרות שישבתי בשורה 1, עדיין יכלתי לראות שהאולם מלא אפילו בהדרן... שמחתי לראות את כולם: אתי, פזית, גרציה + סבתאל'ה ומשפחתה, גילי, אלמוג, מוטי, מישמיש ,אושר, אבישי, מוריאל, ספיר, עזרא, עופר, טוקבק, רז, איילת, גולפית, מירב, וכל מי ששכחתי אותו סליחה מראש
הייתם מדהימים אשרייכם
ד"א - לאיתן אלבז יש יום הולדת ב-26/12/06 (יומיים לפני
), אז נא לא לשכוח

טוב, תקשיבי לי טוב טוב ../images/Emo3.gif

אז ככה, אני אכנס בך לאט לאט יפתי..........(מ'זתומרת? היפה ביותר באולם) א. התחילה עונת המישמישים...........את הפרעת לו, הוא הפריע לך, ושניכם הפרעתם לי (באהבה אחותי......), אז תקחי פרי ותהיי לי בריאה......ותיזהרו להפריע בב"ש - ולכל הקנאים - שורה ראשונה ב-א-מ-צ-ע. ואני בטוחה שהיה לך מאוד כיף...........
ב. בנוגע לעמיר אבי והנגנים , היה שם במיוחד נגן אחד שהיה במיטבו ובנות...............הוא עדיין רווק (לא להתקרב - ראו הוזהרתן) ג. לכל הנרדמים, אני מסכימה עם ורד, אלא אם כן חלמתם חלום רע.........(לא נורא), ונכון ורד צודקת (לפחות במקרה הזה) - לבוא או לא זו בחירה שלכם ותניחו לאסף ולבגדים שלו הוא נראה מצויין בכל בגד, לא מעניין אף אחד מי לובש מה. ד. גם אני שמחתי לראות את כולם. ה. מז"ט לנגן החתיך של עמיר..........בוא לאילת ונעשה לך מסיבת יומולדת עלינו........ ו. ורד - סתמי ת'פה
שב"ש לכולם, ו....אני אוהבת אותך ואת המישמיש ואת כולם

פזית 1

New member
אני מאוד מאוד אבל מאוד בעד סעיף ה

אמרתי כבר מאוד?? וויקטור כמו שאמרנו אתמול אתם מסדרים הופעה באילת ביום חמישי ואנחנו באים לשם לסופ"ש, כך גם תעודדו תיירות בארץ וגם תהנו בעצמכם מחופש
, וחוץ מזה תתחשבו באיתן יש לו ברמודה שהוא מת ללבוש...
אז קדימה להתחיל להזיז עיניינים לכיוון אילת...

ו ר ד ב

New member
אני מבקשת גילי ופזית!

אני לא רוצה לחגוג באילת
היו עדים לכך שאיתן ואני כבר סיכמנו שאנחנו חוגגים ביחד, לכן אני מבקשת להירגע, אני חוגגת בברנר

חינאור

New member
גם לי יש דעה

לדעתי כמה שאני באמת חולה על עמיר הייתי בססב הקודם והמופע האקוסטי ובשתי הופעות כבר בסבב הזה ובדרך לשלישית , אבל יש משהו נכון במה שאומרים המאוכזבים אין ספק שבדיסק החדש יש רק חמישה להיטים גדולים שאותם כל המדינה מכירה . ולדעתי בהופעות צריך לצאת מהתסביך של הופעה לדיסק ופשוט לתת רק את הלהיטים שלך ולשמח את הקהל ולהנעים את הזמן . וזה נכון בשירים הפחות מוכרים באמת היו הרבה אנשים שלא כל כך זרמו והבינו , וזה מבעס לבוא להופעה ולשמוע שיר פעם ראשונה זה נכון לאלה שלא מכירים את עמיר כל כך טוב אבל מעריכים אותו בתור אמן......ולדעתי בהופעה צריך להיות להיטים בלבד ולשמח את הקהל...והנה רשימה קטנה לעמיר ככה אם הוא רואה הכי פשוט וקל .......כשאת עצובה ,שלכת ,געגועים לדמיון,שמחות קטנות,עולם גדול,מורה לחיים , אולי הפעם , יש לי חלום , ללכת לשם, רק את , ניצחת איתי הכל , שלום אשה , בשורות טובות , נשמתי ,עייניה , שגרה , ואת אינך . בגדול זה הלהיטים הכי גדולים שלו וואלה אין הופעה יותר קאלסית מהופעה עם השירים האלו הייתי משלם גם 1000 שקל בשביל לראות הופעה עם השירים האלו נטו . כמה שאני חולה על כל השירים שלו אבל בא לך בהופעה להשתגע קצת ואלה השירים שמובילים לשגעון .

iCp

New member
../images/Emo45.gif רק חבל ששכחת את הכל עד לכאן

ללא ספק יש לו מקום בהופעה הזו.

dode127

New member
עמיר שר את בחייאת ???

ואת שיר הוודקה בהופעה בתל אביב ורציתי לדעת עם היה מישהו מפורסם כלשהו בקהל??????

avishayk

New member
בטח דודי!

ג'ורג' בוש, אישתו והכלב ישבו שורה 8. לך לישון כבר מאוחר.

למעלה